Hotel Operations Module 1
1.Beroeps producten 2.Leeromgeving 3.Werkvormen 4.Toets gebouw 5.Terugblik op de module Preview
Beroeps produkten 1. Business and operations planningstrajecten Gastvrijheidproces analyseren(1) en maken(2 ) Beroepscontext 1 teamvergadering ( uitgevoerd in PGO +) Beroepscontext 2 procesmatig handelen in de alledaagse hectische wereld van de werkplek. 2.Verandertrajecten 3. Innovatieve concepting trajecten Creëren van een gastvrijheids event Beroeps context 3 het creëren van het nieuwe.
Opbouw module Week Module intr. trainingen Basis programmaVerdieping en innovatie
werkvormen 1.PGO 2.Hoor- en gastcolleges 3.Trainingen 4. Leren op de werkplek
Rooster EVEN WEKENONEVEN WEKEN MADIWODOVRMADIWODOVR G G G G G G = PGO = TRAINING
Toetsplan 1.Leren op de werkplek ( 8 studiepunten) –Verslag planning\ Verslag uitvoering\Verslag evaluatie en feedback\Eindbeoordeling \Aanwezigheid 2. Eerste kennistoets MC-toets met basiskennis uit taken eerste deel en basiskennis uit deelvaardigheden eerste deel F&B Vaardigheden RD Vaardigheden Tweede kennistoets MC-toets met basiskennis uit taken tweede deel en basiskennis uit deelvaardigheden tweede deel ( 4 studie punten) 3. Teamvergaderingen ( 4 studie punten ) –(functioneringsgesprek in team) –Docentbeoordeling d.m.v. participatiecriteria 4. Projectuitvoering (4 studie punten) Projectverdediging
Terugblik Wat ging niet zo goed A.Combinatie werken en leren B.Verkeerde communicatie C.Systemen nog niet afgestemd op semester Wat ging goed A.In pgo groep ervaringen en systemen van andere bedrijven Waar werken we aan A.Ander systeem van Roosteren B.Her groeperen van PGO taken C.Werken op de leerplek duidelijker vorm geven