Online filmpjes maken. (www.wevideo.com)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

sociale media: de nieuwe realiteit
Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
BLOGGEN Op School.
Verborgen vormen van pesten
De historie & de toekomst
Video Verwerking Movie Maker
•Start op 3 september a.s. •Je kiest een activiteit voor 4 weken •Je kunt uit verschillende activiteiten kiezen. Je moet er in ieder geval 4 doen. •Op.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Deze presentatie gaat over:A.D.H.D
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Topic 1: Social Media Innovative Generations © Innovative Generations.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Michael Bosker.
Website maken met WordPress
Lesgeven en begeleiden
Onderwijs en kinderarbeid
Hoe werkt een powerpoint?
Naam: krushenka Mijn hobby : curacao Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn hobby: counterstrike-cource
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Lezing door Kick de Wolff
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Naam: Mijn hobby: Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Interpreteren van data
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Hoe brei een team?.
Vraag aan de Helpdesk: Hoe kan ik LIEFDE installeren?
Een online werk- en leeromgeving voor uw kind.
Wikiwijs.
Het verschil tussen telefoon en . Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.
Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van.
Web 2.0 tool Khan academy Online instructie filmpjes bekijken. (
Flyer maken (
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Online filmpjes maken. (
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Agenda Informatie over pesten Wat doen kinderen online?
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Boekbespreking Differentiëren is te leren, Aafke Bouwman
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
RAAR of WAAR Mediabegrip week 41/42.
Social media.
NIEUW: Doorlopende leerlijn Klik hier voor de lessen. Doorlopende leerlijn Mediawijsheid voor groep 1 t/m 8 Gratis toegang tot materiaal na aanmelding.
Over Raspberry PI Wat is een Raspberry Wat kun je er mee
BOMBERBOT Programmeerlessen in het PO
Opdracht 4 Video invoegen Gebruik deze presentatie om de opdracht te maken en zet hier je naam:.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Ondernemerschap Ondernemen moet je doen. Nieuwe lesopzet  1 e uur bezig met de reader  2 e uur bezig met een andere opdracht  Iedereen heeft werkboek.
VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
2 Vier stellingen; Rode duim; Groene duim, 3 Stelling 1 Je stuurt via Snapchat een foto van jezelf met weinig kleren aan. Je vriend(in) slaat die foto.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Schokkende beelden in de media Media begrip week
Waar blijft de tijd Sociale media in jouw leven. Waar blijft de tijd Intro Je hoorde het verhaal van Marijke. Reageer eens op haar situatie. Sociale media.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Rob Goossens Komende lessen Werkomschrijving, werkplan en werkplanning.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Wat is internet? Vandaag gaan we ontdekken wat internet is? Hoe vaak zijn de leerlingen online? Welk apparaat gebruiken ze? Stel ze eens wat vragen en.
Korte inleiding + inhoudt
Transcript van de presentatie:

Online filmpjes maken. (www.wevideo.com) Web 2.0 tool Wevideo Online filmpjes maken. (www.wevideo.com)

Inloggen Je kunt je gratis aanmelden/inloggen. Je krijgt dan een eigen account. Je kunt je aanmelden via Facebook, een yahoo-account en met google

Kosten Het is gratis Je kunt ook een groter account aanvragen met meer geheugen. Het kost dan wel geld. Ze maken onderscheid tussen: persoonlijk, zakelijk en onderwijs. De tabel die je hier onder ziet is persoonlijk.

Doelgroep Als ik kijk naar het basisonderwijs dan is deze web 2.0 tool zowel geschikt voor de leerkracht om te gebruiken, maar ook zeker voor leerlingen als zij zelf een filmpje mogen maken. Zowel de leerkracht als de leerling kunnen werken met dit programma. Iedereen kan een eigen account aanmaken en daar zijn of haar filmpje in elkaar zetten.

Aan de slag Je begint met het aanmaken van een eigen account. Daarop kun je je inloggen. Vanuit daar kun je zelf de stappen kiezen die je zet. Je kunt een video starten en aan de slag gaan. Je kunt video’s zien van anderen die zij gepubliceerd hebben.

Wat is het precies? Je kunt je eigen video maken op het internet. Het is een soort Windows Movie Maker, maar dan via het internet. Het voordeel hiervan is dat je de filmpjes overal kunt openen en er dus overal aan kunt werken. Het nadeel wat ik tegen gekomen ben is dat het soms een erg traag programma is. Voordat hij iets heeft geladen of iets heeft afgespeeld duurt het erg lang. Je kunt veel verschillende special effects toevoegen en er zitten veel bewerkingsopties bij. Deze zal je wel zelf spelenderwijs moeten ontdekken.

Publiceren Je kunt beginnen met het opslaan van je filmpjes op jouw account. Nadeel: Je kunt er niet veel geheugen op kwijt en niet meer dan een paar mb per dag. Wil je weer iets uploaden moet je weer een dag wachten. Uploaden naar youtube gaat gemakkelijk. Zoals je op het plaatje kan zien kun je de video's overal naar toe verspreiden. Voordeel: Je kunt de filmpjes op iedere computer openen omdat het online staat.

Mogelijkheden tot onderwijs De kinderen kunnen zelf aan de slag met het maken van een filmpje. Dit kan je doen door middel van een opdracht. Ze kunnen op verschillende manieren het filmpje maken en er een eigen draai aan geven. Je kunt er een andere opdracht aan koppelen, daarbij moeten ze gebruik maken van een filmpje of iets produceren. Er zit veel toekomst in het programma. Ze zijn steeds bezig zichzelf te verbeteren en te promoveren naar een beter resultaat.