Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Het goede nieuws is: we gaan terug naar af
Modern sprookje Kikkerkoning.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
vijf broden en twee vissen
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Jack ging met z'n vriend Bob skiën. Ze namen Jack's busje en reden noordwaarts. Nadat ze enkele uren gereden hadden kwamen ze in een verschrikkelijke sneeuwstorm.
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
‘Zijn alle godsdiensten gelijk?’. Jezus zegt: Bij Mij moet je zijn! Een andere weg is er niet. Alleen door Mij kom je bij God.
Gedachten bij het ouder worden.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Modern Sprookje Kikkerkoning.
Bij het kolenvuur Johannes
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Nieuwsbegrip Doel van deze les:
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Dagboek van een vrouw.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
De man die Jezus wilde zien Over Zacheüs geen twijfel mogelijk: FOUT! Rijke hoofdtollenaar – de oppergraaier dus… Toch een leegte, een gemis,
Wolvecamp tentoonstelling
ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
PANTOFFELS.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
Mijn verjaardag..
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Jezus roept de leerlingen
Schoolproject in beeld
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Gisteren nog, was ik twintig jaar, Ik amuseerde me in het leven Ik dacht al de tijd te hebben Ik wist nog niet dat het leven Tussen onze vingers verdwijnt,
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Opdracht 1 beeldcultuur
Goedendag computerbezitter!
De koning van de kikkers
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
De doop in de Heilige Geest
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Gods aanwezigheid maakt het verschil. Mozes was gewoon de schapen en geiten van zijn schoonvader Jetro, de Midjanitische priester, te weiden. Eens dreef.
Er bloeit iets op! Kerstproject Er is een roos ontloken uit barre wintergrond, zoals er was gesproken door der profeten mond. En Davids oud geslacht.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.

Het was een doordeweekse Belgische zomerdag (bewolkt, koud en regenachtig dus) toen we vertrokken op weg naar de Belgische kust. We zouden ze daar eens leren wat volleyballen is.

We vonden een camping aan het vliegveld en sloegen daar de tenten op om deze nacht door te zien komen.

Toen zijn we wat gaan wandelen door Oostende badstad

We zijn gaan zwemmen in de zee.

Kortom, we hebben het er van genomen.

Er werd ook over van alles gepraat en net toen we het raadsel der strootjes gingen ontrafelen kruiste een konijn ons pad, en de jacht was geopend.

Na een drankje zijn we gaan slapen en werd er over strootjes niet meer gesproken.

Zelfs toen we met de trein naar huis reden wilden de meiden (jullie dus) niks meer lossen over strootjes.

Dus weet ik nog niet of het hierbij ging over dit soort strootjes.

Of om dit soort strootjes? (Ik wilde geen te vuile foto’s doorsturen, daarom heb ik de foto wat bijgewerkt, indien je toch de originele wenst te ontvangen, laat het mij even weten)

Of gaat het hem eerder over dit soort strootjes?

Omdat ik voor het antwoord niet langer de kat uit de boom wil kijken, vraag ik u bij deze nochmaals om mij te berichten over die strootjes, of anders...