Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Advertisements

Handelingen 7: 44 De tent der getuigenis hadden onze vaderen in de woestijn, zoals Hij het geboden had, die tot Mozes zeide, dat hij haar moest maken naar.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Waarom zou je geloven? Dáárom, juicht mijn ziel
Nooit meer alleen Ook al gaat mijn weg door een diep Dal van duisternis heen, Uw liefde drijft de angst uit in mij. Ook al loop ik vast, overvallen Door.
Zingen Vers 1 Een vaste burcht is onze God, een bolwerk in gevaren.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
De Heer Jezus en Zijn discipelen voor Zijn lijden
Zondag 26 mei 2013 Zoetermeer 1. opschrift Psalm 20: bede om overwinning van de koning Hij geve u naar uw hart, en doe al uw plannen in vervulling gaan.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Welkom in deze kerkdienst
Ontmoeting met de Koning. Psalm 24 Vers 1 en 2: voorzanger Van de HERE is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Shalom!.
God is trouw Hij gaf zijn woord
De stelling: Het kan niet waar zijn dat er maar één ware godsdienst is.
Preek Rechters 3: Otniël
In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d'Assonville voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 46: 1 Na de zegen Ps. 89:1, 2 Schriftlezing: 2 Samuël 23: 1-7 Tekst:
Zondag 1 januari 2013 morgendienst
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Vers 1 De zonde spreekt haar vleiend woord, waarnaar de boze gaarne hoort, want hij wil God niet vrezen. 't Is enkel kwaad wat hij beoogt. Hij denkt dat.
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
Vers 1 Ik zal met heel mijn hart o HEER, In psalmgezang, uw naam ter eer, blij al uw wonderen verhalen, U, Allerhoogste, dank betalen. Psalm 9.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Zingen Vers 1 Welzalig hij wiens zonde is vergeven,
Zingen Vers 1 Juicht, o volken, juicht, handklapt en betuigt
Welkom in deze eredienst
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de HERE.
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk is uw huis, o HEER!
Zingen Vers 1 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Vers 1 Lof zij den HEER, goed is het leven als 's Heren lof wordt aangeheven. Lieflijk en recht te allen tijde is 't onze God ons lied te wijden. Hij bouwt.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
Zingen Vers 1 Wie op de HERE God vertrouwen staan als de Sion vast.
Zingen Vers 1 Ik sla mijn ogen op en zie
In deze dienst zal Ds. J. van de Wetering voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 124: 1 Na de zegen Ps. 89: 5, 6 Schriftlezing: Mattheüs 25:
Vers 1 De HEER alleen regeert, als Koning hoog geëerd tot aan de verste stranden. Verheugt u alle landen. Hij hult zijn majesteit in wolk en donkerheid.
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Kom in de veilige schuilplaats bij God. Dan ben je veilig en behouden
Waarom heb je zo weinig moed?.
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Ik was verheugd, toen men mij zei: Laat ons naar 't huis des HEREN gaan, om voor Gods aangezicht te staan. Kom, ga met ons en doe als wij. Jeruzalem, dat.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Voorganger: ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 9 – 20.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Een vaste burcht is onze God Tekst: Psalm 46,8 en 12
Zingen Psalm 20 Vers 1 Moge de HEER u antwoord geven,
Kerst Family Sing-In Datum: zaterdag 16 december Tijd: 16:00
Zingen Vers 1 Heel Israël getuige, blij van geest:
1 Samuël 22:1/2 David ging weer weg uit Gat en vond een veilig heenkomen in een grot in de buurt van Adullam. Toen zijn broers en zijn overige familieleden.
Psalm 46.
Maarten Luther Een vaste burcht is onze God
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte, Psalm 46 Vers 1 God is een toevlucht en een sterkte, die in benauwdheid hulp bewerkte. Wij vrezen voor geen enkel kwaad, omdat de HEER ons niet verlaat. Al zou de hele aarde wijken, het bergland in de zee bezwijken, laat bruisen heel de watervloed, die alle bergen beven doet.

Zingen Vers 2 Een brede stroom verheugt Gods woning, Psalm 46 Vers 2 Een brede stroom verheugt Gods woning, de stad van d’ allerhoogste Koning. Zij wankelt niet, want God woont daar, bij ‘t morgenlicht bevrijdt Hij haar. De volken hadden zich verheven, God sprak - Hij deed de aarde beven. Een vaste burcht voor Israël is Jakobs God - Immanuël!

Zingen Vers 3 Komt en aanschouwt Gods grote werken, Psalm 46 Vers 3 Komt en aanschouwt Gods grote werken, de HERE overwint de sterken. Hij richt alom verwoesting aan en doet de vijand ondergaan. Want al zijn lansen, al zijn bogen vernietigt Hij voor aller ogen. Staakt uw verzet en geeft Mij eer, Ik ben de hoogverheven Heer.

Zingen Vers 4 De HEER, de God der legerscharen, Psalm 46 Vers 4 De HEER, de God der legerscharen, is met ons, redt ons uit gevaren. Een vaste burcht voor Israël is Jakobs God - Immanuël!