QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Kinderboekenweek Klaar voor de start!
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Interactum Lectoraat Kantelende kennis
Sporten.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Woorden en tijd.....
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
VSO MA Bernadetteschool Oss
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Mijn familie..
Ab Kan Restaurant beheerder.
Presentation Of Learning
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Door Ruben Dit ben ik Inhoud Hoofdstuk 1: groep 1 Hoofdstuk 2: groep 2 Hoofdstuk 3: groep 3 Hoofdstuk 4: groep 4 Hoofdstuk 5: groep 5 Hoofdstuk 6: groep.
Lieve zoon/dochter ....
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
De dag uit het leven van Maria Elena
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Wat een haan deed om niet vervangen te worden door een jongere.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
JUSTIN BIEBER.
Niels Lelong.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Verlangen naar licht.
Zo ga ik door.
Weet je wie ik ben ?.
Mijn verjaardag..
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Samenwerkingsverband Regio IJssel-Vecht
Wat ik wil…..
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Goedendag computerbezitter!
Wie ben ik?.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Wat een oude haan deed om niet vervangen te worden door een jongere...
Onze doelen en visie in beeld
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
‘Mixed up piles’.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Transcript van de presentatie:

QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden? Klik op de persoon bij wie de omschrijving past!

Wie is dit? Ik woon in Balen, maar omwille van mijn studies in Antwerpen zit ik daar nu op kot.  Ik heb één grote passie, namelijk dansen. Mijn liefde voor dansen begon toen ik 6 jaar was. Ondertussen ben ik dus al 14 jaar bezig met dans. Ik doe verschillende stijlen, neem deel aan wedstrijden en ik geef ook dansles. Naast dansen, houd ik me vooral bezig met school, vrienden en familie.  Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien

Oeps… Probeer nog een keertje… Terug

Juist! Volgende!

Wie is dit? Ik ben 19 jaar oud en woon in Duffel. Ik wilde altijd al een juf worden, vanaf mijn eerste dag in de kleuterklas. Ik hou van tekenen, schilderen, pottenbakken, dansen en vooral: veel lachen! Ik ben heel lenig, maar heb nooit echt geturnd! Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien

Oeps… Probeer nog een keertje… Terug

Juist! Volgende!

Wie is dit? Ik ben 36 jaar oud, en ben dus een klein beetje ouder dan de andere studenten. Ik wil al wel heel mijn leven juf worden.  Ik heb 2 kindjes van 13 en 11 oud, veel tijd voor hobby's heb ik niet, wel kook ik heel graag en doe ik graag handwerk.  Ik woon in Mechelen. Wisten jullie trouwens dat ik met mijn tong aan mijn neus kan? Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien

Oeps… Probeer nog een keertje… Terug

Juist! Volgende!

Wie is dit? Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien Ik ben geboren te Lier. Sinds ik het ziekenhuis in Lier mocht verlaten werd ik naar het kleine dorpje Kessel gebracht, waar ik dus al 19 jaar woon.  Hobby's? Nee, die heb ik niet. Ik ga wel heel graag fitnessen en doe dit dan ook op regelmatige basis.  Waarom ik binnenkort persé die titel "Juffrouw Jolien" wil? Ik ben gek van kinderen, of ik er gek van word zal binnenkort dan wel blijken ;-) Ik heb altijd heel graag met kinderen omgegaan en voelde me altijd 'de nanny' op eender welk feestje waar kinderen, jonger dan mij, aanwezig waren.  Het is ook een van de weinige opleidingen waarin ik echt in geïnteresseerd ben en het feit dat ik deze opleiding kan volgen met zulke schatten van mensen rondom mij, maakt het alleen maar een stuk aangenamer ;-) !  Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien

Oeps… Probeer nog een keertje… Terug

Juist! Volgende!

Wie is dit? Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien Ik ben 20 jaar. Ik woon in Berchem. Ik ben, na 2 jaar te zijn gestopt, opnieuw met turnen begonnen. Ik heb gekozen voor de opleiding, omdat met kinderen werken mij erg aanspreekt. Ik heb gekozen voor lager, omdat ik kleuters te jong vind (chaos!) en pubers daar had ik ook geen zin in…  Ik ben enig kind en vind het wel spijtig dat ik geen broer/zus heb. Ik kijk soms ook graag naar voetbal, en dan vooral de Rode Duivels en FC Barcelona. Jynthe Amber Anneleen Marjan Jolien

Oeps… Probeer nog een keertje… Terug

Juist! Klaar!

En dit is onze groep! Hopelijk heb je iets bijgeleerd!