Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
SOCIAAL WEERBAAR (v.a. groep 4)
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
M ET DE TREIN NAAR … Opdracht: Hoe geraken we op tijd in Brussel- Zuid?
Sporten.
Opkomen voor jezelf.
3 x opvoeden 12 april Effecten van belonen en straffen
Gemaakt door Odessa koorevaar
Ik ben Mo.
Van uitleggen leer je het meest
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
Vraag 1: Welk onderwijstype volgt uw kind? Vraag 2: In welk jaar zit uw kind?
Powerpoint gemaakt door
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Blijf bij mij Jolink.
Mijn stage bij antonuishof Naam: sharon van neijhof Klas: bruin Jaar: 2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je.
In de leerlingenraad zitten 6 kinderen(bij ons)
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Levensvragen Over geluk…..
Drama als eindexamenvak Iets voor mij?. Wie herkent zichzelf in de volgende stellingen? Ik ga later toch niet naar een toneelschool of zo, dus waarom.
Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
Lieve zoon/dochter ....
De rode tandem Bewerkt door:Yenthe, Keyani, Lore en Ellen Niveau 8 Les 9 1.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
WAT EEN GOD! JESAJA 63:7-9; 64:3; 65:1,2.
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Voor Aranka... Van Aart.
Rekenen groep 4.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
Wat ik wil…..
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Bachelor/Master-stelsel Een faculteit op weg naar morgen.
Rouw & Verlies Les 3.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)
‘Mixed up piles’.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Transcript van de presentatie:

Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland. Door Jeffrey, peter, jhon en Glehn.

Inleiding. We hebben in een groepje het onderwerp besproken onze school. We hebben het hier het meest over de docenten gehad. We hebben hiervoor een soortgelijke vergadering over gehad, dat onderwerp was stres. Daar konden we dus over stres praten en hoe we het moeten oplossen. Dat gaat dus niet echt met dit onderwerp, het zou vast wel gaan maar wij hadden er best moeite mee dus hebben het anders gemaakt als de vorige keer.

Vergadering 2. Deze vergadering gaat over hoe het op onze school er aan toegaat. We hebben een aantal punten op de agenda staan die we gaan bespreken. Daarna kan er altijd nog vragen gesteld worden. Docenten te lui. Docenten te oud. De school. conclusie.

Docenten zijn te lui. Als we iets gemaakt hebben duurt het veel te lang voor dat ze er wat mee gaan doen, nakijken of zo iets. We hebben in de eerste school week een telefoonnummer boom gemaakt en die hebben we nog niets. Als we iets niet snappen en als we het dan vragen krijgen we geen antwoord. Dan zeggen ze : moet je zelf maar opzoeken, wij zijn er niet meer voor jullie om alles voor te zeggen. Nee dat is ook zo daarom hebben we ook deze opleiding genomen. Maar bij alles wat we vragen krijgen we dat antwoord jullie gebruiken die smoes op alles.

Docenten te oud. Docenten te oud.Leeftijd zegt niets het gaat er om hoe je voelt. Maar je bouwt wel een band op met je docenten ze helpen je toch met dingen en ben aan ze gewent. Als we straks over 3 jaar in het examen jaar zitten, krijgen we veel nieuwe docenten. Omdat de meeste dan mee pensioen gaan. Dat is best vervelend omdat je 3 jaar met ze gewerkt heb en aan ze gewend ben en dan het laatste jaar gaan ze weg, en heb je examens.

De school. Ja wat moeten we over de school vertellen? De school zelf ziet er goed uit. Kan wel een opknap beurt gebruiken maar is niet echt nodig. De computers waren wat aan de oude kant, maar daar is al verandering in gekomen. De oude pc`s hebben ruimte gemaakt voor nieuwe pc`s die veel sneller zijn. Ook een nadeel van de school is dat het er best vrij koud is. We hopen dat de kachels in de winter toch wel aan mogen anders word het een zware koude winter.

Conclusie. Wat hebben we geleerd in deze vergadering? We hebben aan aantal slechte dingen gehoord over de school. Maar ondanks dat is het toch wel leuk op deze school de docenten zijn misschien wat aan de oude kant maar ze zijn zeker weten niet onaardig. Ook jammer dat er een paar bij zijn die onze niet naar het examen kunnen begeleiden zullen we toch een fantastische 3 jaar te gemoed gaan.

Slotwoord. Hier in staat natuurlijk niet alles wat we besproken hebben over deze onderwerpen. Hier in staat samen gevast wat we allemaal besproken hebben die dag. Ik hoop dat u genoeg informatie heeft gekregen over onze vergadering.