De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
STEDELIJKE JEUGDRAAD ZOTTEGEM
Advertisements

N.M.C. Goud van Oud Rit Zondag 21 mei jaar Needse Motorclub.
VREDESCAFE AMSTERDAM PRESENTEERT NIEUWE LENTE NIEUWE GELUIDEN.
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
Robert Holl, voorzitter dorpsraad
Zeven kleuren Een Oosterse wijze leermeester ging eens
Sandra Wendy Ann.
Veranderen van leverancier of contract. Veranderen van leverancier hoe? enkel een contract met een nieuwe leverancier tekenen de oude en nieuwe leverancier.
Waarom Dress for Success?
Woensdag 21 september : Welkom door Martijn de Bont (C1) 19.35: Ronald van Bruggen (rector) & Harrie van Steen (conrector onderbouw) 19.45:
Juwelenweekend. Herfst-Winter Helga Verlinden Collectie herfst-winter 2009/2010 Weerspiegelt ten volle de sfeer die wordt opgeroepen door de herfst.
THE EARTH CIRCLE OP WEG NAAR DE NIEUWE AARDE …
Powerpoint Christine De roos Ann Christy.
Expertisegroep Haptotherapie en Topsport (Sjoerd van Daalen), voor NOC*NSF, 3 april 2013.

Startzondag 09 september 2012 Is er meer? Er is meer! 1Korintiërs12:4-11 Er zijn in de gemeente van Christus verschillende gaven, maar er is één Geest,
De Staat van de Stad Jeroen Slot. Vijftien jaar relatief sterke groei  Verbetering op tal van terreinen –Meer en betere woningen –Sterke groei.
SISO Deurne Korte kapsels.
Geurenquiz Mooi & Machtig
Geurenquiz parfumfeestje
Kom Levenskracht Kom kracht , die leven schenkt
Kom mee op de reis naar 2014 !.
EUMO Wim Stoop Den Haag 2009.
Blind proeven van rode druivenrassen
Oefenopgaven februari 2008
H16: Renten H 16 gaat over renten. Wat is het verschil met H 15?
VERBAZINGWEKKENDE IJSBERGEN
Website Usability.
Week 38: Organisatiestructuur Lieke van de Camp 19 september 2011.
Wijn proeven in 4 stappen
Konijnen.
Naam: martin & kevin Presentatie over bulldog Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Opdrachten Landschap Macro-opnamen Stilleven. Landschap Welke zijn interessante elementen Wat wil je accentueren Bestudeer het licht over een ganse.
Liefhebben Het is niet moeilijk,                                              om lief te hebben .
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
GRENACHE KBC wijnclub december 2013 Jan Peuskens en André Verhaegen.
Muziek : Ann Christy DE ROOS.
Om even bij stil te staan.
Kunstenaars Ten Katestraat 26 augustus ‘14. Stanislaw Lewkowicz Sterrenhemel fietspad Veenendaal Fool on the Hill
en mooie plekjes in Bokrijk
Deze prenten van de communicatieset IK+JIJ=WIJ van het VVKBaO zijn polyvalent inzetbaar: -Als aanzet tot een gesprek -Als de student/leerkracht zijn/haar.
Revolutie van cosmetica
Nosing & Tasting “Ierse whiskey” 11 Oktober 2015.
Aromazorg Aroma = geur Dmv. geuren die iemand fijn vindt kun je die persoon extra aandacht geven/verwennen/bepaalde gevoelens, emoties oproepen.
verlangen LEVENSKLEUREN levensmoed Geliefd worden.
Port/spijs proeverij 23/10/2015 Door Jaco en Dianne van den Berge Wines4u V.O.F.
Greenfee4you Een innovatief klant relatie programma voor “ Uw Organisatie “
Begrippen klas 2 Kleur Compositie Licht Perspectief, ruimte Vorm
Bierproefclub “De Witte Kragen” Proeverij van 7 april 2016.
Valtelina-2, maandag 26 Oktober wijngebieden.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Etaleren en presenteren
ROSÉ rosé kleurstoffen aardbei bloesem braam bessen kersen pruimen framboos jam roos Roséwijn wordt gemaakt van blauwe druiven, soms in combinatie.
Spreekbeurt Koffie.
Een oosterse, wijze leermeester ging eens met zeven leerlingen een ochtendwandeling maken, terwijl de dauw nog over het land lag. Na enige tijd brak de.
Hoofdstuk 5 Structuur/ dieren.
Psychologie Informatieverwerkingsproces
Woontrends 2018 Door STUDIO STEF.
Licht ! Maria.
Geuren.
BIJVOEGLIJK NAAMWOORD
ROOD VOL & KRACHTIG zwarte bessen truffel tabak peper paddenstoelen leer gerookt bramen aarde thee tabak paprika kruidnagel Proef ik nu.
Psychologie Informatieverwerkingsproces
ZOET Sinaasappel lijm peer mango perzik gedroogd fruit viooltjes vijg vanille munt chocola abrikoos Hoe maakt de wijnmaker de wijn eigenlijk.
VERBAZINGWEKKENDE IJSBERGEN
De schrijver mee op reis
De Radboud Kids: Meet the professor quiz
BEELDSPRAAK.
Wijnclub “Edelrot” 5 maart 2019 Cabernet Sauvignon
Transcript van de presentatie:

De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele krachtige aroma, bijna lustopwekkend. Een van de fijnste ingrediënten uit het parfumerie vakmanschap is gebotteld in Versace Pour Homme Oud Noir, het herenparfum dat door Versace voor liefhebbers van oriëntaalse geuren is ontwikkeld. Voor mannen met een krachtige persoonlijkheid. Een intense en vorstelijke compositie; kruidig en met een diepere laag van leder.

DE FLACON Het parfum wordt gepresenteerd in de originele Versace Pour Homme flacon die naar een facet geslepen edelsteen verwijst. De Versace Pour Homme Oud Noir flacon is echter uitgevoerd in een elegante zwarte kleur die in degradé richting de onderkant in sterkte krachtiger wordt. Gouden accenten geven het geheel een luxueuze uitstraling en de ware Versace signatuur.

DE GEUR Sappige geurnoten van bittere sinaasappel gecombineerd met de frisse en sprankelende geur van oranjebloesem en de viriele touch van pittige zwarte peper. Kruidige kardemom en saffraan worden verrijkt met harsachtige noten van olibanum waardoor een vurig en herkenbaar hart wordt gevormd. Intense donkere oud noten geven, tezamen met het elegante duo van aardse patchouli en volle lederhout, de geur haar kracht. Bittere sinaasappel Oranjebloesem Zwarte peper Kardemom Saffraan Olibanum Oud hout Patchouli Lederhout HART TOP BASIS Geurfamilie: Oriëntaals - Houtachtig

INTRODUCTIE Versace Pour Homme Oud Noir is als 100 ml Eau de Parfum verkrijgbaar vanaf september 2013 bij een selectief aantal top-parfumeriezaken. De aanbevolen consumentenprijs is € 120,-. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Elha Cosmetics | Public Relations Boulevard Sylvain Dupuis 233, bus Brussel Anne van Herwijnen : Ark Communicatie – Martine Baetlsé & Tabitha Van den Bergh T