Sinterklaas 2005 Vol ongeduld staat groot en klein te wachten op de helikopter van de sint.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ieder jaar komt de Sint met de boot uit Spanje weer aan.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De Tabernakel. God wil wonen tussen de mensen!
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Verbouwing van het Kruudhuuske Het dak van het huisje begint al aardig in te zakken.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Sinterklaasfeest.
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
De beloning van de dwerg
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Welkom op de pagina van groep 1-2C
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?

Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe een vlinder zijn lijf door de kleine opening.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.
Sint zoekt een huis!!!!!.
Sint en Piet zaten te bedenken
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Godsdienst.
Wie nodig je als eerste uit?
Houd jij van reizen?. Reizen Jezus in de tempel Hebben de christenen nog steeds een heilige plek waar God is?!
Jezus deed bijzondere dingen …
Suus,Juul,Lieke en Kimmie Van Suus,juul,liek en Kimmie
Dag Sinterklaasje Dag Sinterklaasje dag dag Dag dag Zwarte Piet.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
Sanikolas = Sinterklaas De sint komt aan op onze school.
Leven na de dood.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Jezus roept de leerlingen
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Groot Avondroodrups In augustus 2005 kruiste deze rups ons pad
De zee..
In de herfst op een bankje in het park
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Sinterklaas Klein – groot Kleiner – groter Kleinste - grootste.
Sinterklaas Raamfiguren.
De schildpad. Randvoorwaarden:  Bijzondere ingang: Ondergronds, zit een tunnel onder de steentjes.  Gebouw in dezelfde omgeving  Toeristische trekpleister.
Sinterklaasfeest 2012 op nbs de Sterren. Uithuizermeeden.
Het Sinterklaasspel SINT Jammer, dit is niet Sinterklaas. Jammer, dit is niet Sinterklaas. Jammer, dit is niet Sinterklaas. Jammer, dit is niet Sinterklaas.
Sinterklaasraadseltjes
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Zie de maan schijnt door de bomen
Nog 5 nachtjes Nog 4 nachtjes Nog 3 nachtjes Nog 2 nachtjes
een raadseltje voor Sinterklaas en Zwarte Piet
lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008

De geschiedenis van Sint en Piet.
1
Gemaakt en ingesproken door Carolien Martens – November 2008
gemaakt door digibordonderbouw.nl
Transcript van de presentatie:

Sinterklaas 2005 Vol ongeduld staat groot en klein te wachten op de helikopter van de sint

En eindelijk is het zover, daar landt de sint met zijn 3 zwarte pieten

Na een lange vlucht is het onthaal door de kindjes van Vromenhove dan ook een prachtige verwelkoming voor de sint. Op het speelplein stonden vele kindjes, sommige met een bang hartje, vol ongeduld te wachten wanneer de sint op zijn troon zou gaan zitten.

Alle kindjes, groot en klein, brachten hun tekening naar de sint en kregen een mooie zak snoep als beloning

En zodra iedereen bij de sint was geweest konden…. de verdere afspraken gemaakt worden voor de huisbezoeken die de sint en zijn pieten in Vromenhove nog zouden afleggen.

Het slechte weer weerhield de sint ook niet om de oudere uit de wijk een kleine attentie aan te bieden.