DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken “ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
O P EEN ZEKERE DAG STOND J EZUS AAN DE OEVER VAN HET MEER VAN G ENNÉSARET, TERWIJL DE MENSEN OP H EM AANDRONGEN OM HET WOORD G ODS TE HOREN.
Is er leven na de dood?.
Woorden en tijd.....
Vierde zondag van de veertigdagentijd 30 maart 2014 “Laetare” – “Verheug u!” Lukas 18:31-43 Een blinde riep: “Zoon van David heb medelijden met mij!”
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
… en wat wil Jezus van jou?
Zang : Sarah Brightman & Andrea Bocelli. Time to say goodbye
Ik droomde dat ik een interview had met God.
Een romantisch sprookje
Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam. . Ria Slides.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Het levensboek.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 11/2011
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Kinderen.
Bij het kolenvuur Johannes
Groot geloof 1.
Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.. Ga mij niet voorbij... Lucas 18: 31 – 42.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
De vlinder en de bloem.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Een klein gebaar Een glas melk Op een dag, toen een een arme jongen huis aan huis kleding probeerde te verkopen om zijn studie te kunnen betalen realiseerde.
Een man loopt een winkel binnen en ziet er een prachtige handbewerkte houten kat. “Wat kost die kat?” vraagt hij aan de verkoper.
Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Ik dacht dat het geluid voor ons, levende wezens, belangrijk was en daarom heb ik gezegd: Mijn oren.
Rode Rozen.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
Weet je wie ik ben ?.
Een liefdesgeschiedenis
Jezus roept de leerlingen
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
De jonge Samuël was... hoofdstuk 1: uit een onvruchtbare vrouw geboren hoofdstuk 2: eerstegeborene, priesterlijk 3.
Olie in overvloed 2Koningen 4:1-7.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Kinderen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Zomaar Prezentacio
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
DE SPIEGEL.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Wat gaan we doen vandaag?
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Welke toekomst dromen we voor onszelf, voor onze kinderen?
Hou (je) vast aan Gods hoop
Een bedrijf besluit om het bestuur te veranderen en kiest een nieuwe directeur-generaal. Hij is vastbeloten om veranderingen door te voeren die de onderneming.
HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS MIJN KIND, AL WAT VAN MIJ IS, IS VAN JOU HET RIJK IS MIDDEN ONDER ONS Cyclus C Muziek: Cantate 61 vd Advent (J.S. Bach)
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Zo zijn wij in de hand van de Heer
Weet je wie ik ben ? Ik ben iemand waar je elke dag mee leeft...
MensERGERje niet!. Terwijl Jerobeam in Bethel bij het altaar stond om reukwerk voor het gouden kalf te verbranden, kwam een profeet van de HERE.
Heb je al vaste grond onder je voeten… of zak je weg door twijfel? Zie je het nog zitten?
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Interview met God Ik droomde, dat ik een interview had met God……
De 3 keuzes .. De 3 keuzes . A presentation by song by Sarah Mclachlan.
De 3 keuzes .. De 3 keuzes . A presentation by song by Sarah Mclachlan.
Transcript van de presentatie:

DE BLINDE DE BLINDE Klikken Klikken

“ Een blinde zat aan de rand van het voetpad, Een blinde zat aan de rand van het voetpad, met aan zijn voeten een hoed en een houten plankje waarop te lezen stond: AUB, HELP-MIJ, IK BEN BLIND” “AUB, HELP-MIJ, IK BEN BLIND”

Een man uit het publiek die voorbijkwam stopte en constateerde dat er zo weinig geld lag in zijn hoed Een man uit het publiek die voorbijkwam, stopte en constateerde dat er zo weinig geld lag in zijn hoed. Zonder hem de toelating te vragen, nam hij het bord en draaide dit om, nam een krijtje en noteerde er een andere boodschap op. Hij plaatste het houten plankje terug aan de voeten van de blinde man en ging heen.

De blinde herkende zijn stap en vroeg hem wat hij op zijn bordje had geschreven. In de namiddag, passeerde de man terug langs de blinde en constateerde dat de hoed vol zat met biljetten en geldstukken In de namiddag, passeerde de man terug langs de blinde en constateerde dat de hoed vol zat met biljetten en geldstukken.

De man antwoordde hem De man antwoordde hem: Niets anders dan uw boodschap maar dan met andere woordenhij glimlachte en vervolgde zijn weg. “Niets anders dan uw boodschap maar dan met andere woorden”, hij glimlachte en vervolgde zijn weg. De blinde heeft het nooit gewetenmaar de nieuwe boodschap luidde De blinde heeft het nooit geweten, maar de nieuwe boodschap luidde:

“Vandaag, is het lente, maar ik kan het niet zien”

Laat ons een andere werkwijze gebruiken als iets niet lukt en we zullen zien dat de zaken kunnen veranderen Laat ons een andere werkwijze gebruiken als iets niet lukt en we zullen zien dat de zaken kunnen veranderen.

.. Nog een prettige dag en laat ons dankbaar zijn dat we van de mooie kleuren kunnen genieten!