Women for Syria Women for Syria

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
Advertisements

Droogte en oorlog treffen Oost-Afrika
GAMBIA 3-10 juni 2011.
Welkom bij de World Vision Quiz.
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Wereldvluchtelingendag Waar praten we over? 15,2 miljoen vluchtelingen: Mensen die hun land hebben verlaten op zoek naar veiligheid. 26,3 miljoen.
Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Wereldvluchtelingendag 2012
De lichtstad.
De visie is Jezus One for all.
WELKOM OP TOV!.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Breek de stilteStef Bos & Bob Savenberg 2006.
Noodhulp Syrië 1. Syrië Syrië is een land in het Midden- Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 20 miljoen inwoners.
Onrust en gevechten in Syrië
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Noodhulp Syrië Tear. Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven.
Test je geheugen
Voor Aranka... Van Aart.
Heer, ik kom hier om te twijfelen……… Seth Gaaikema
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Noodhulp Noord-Irak. Irak Irak: ligt tussen Syrie, Turkije en Iran. 31 miljoen inwoners 1,2 miljoen mensen op de vlucht voor geweld van IS (voorheen ISIS)
CODE ROOD IN OEKRAÏNE. Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in Inmiddels zijn 1,5 miljoen.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Winterhulp Syrische vluchtelingen. Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5.
Stef Bos & Bob Savenberg
21 juni 2015 R.Rausch © Christus ONZE HEILIGMAKER -VADERDAG 2015-
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Eerste hulp aan vluchtelingen Nog nooit zijn wereldwijd zoveel mensen op de vlucht als nu.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
Help vluchtelingen nu. Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden.
Help vluchtelingen nu. Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Het eerste lied: Gezang 79: 1, 2 We lezen: Genesis 15 De preek gaat over: Genesis 15: 17 Licht in.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Cantorij Uit de diepte, heb ik tot de HERE geroepen en Hij heeft mij geantwoord. Antifoon en Psalm 130 Vers 1, 2, 3 en 4 Cantorij zingt antifoon, gevolgd.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een uurtje tijd geeft hoop! “Door de aardbeving in Nepal waren we in één klap alles kwijt. Maar we leefden tenminste nog. ZOA schoot ons te hulp. We stonden.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Waar is mijn kastanje.. Oh daar! Ik heb hem bijna…..
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Na de zegen Ps. 115: 1,6 Schriftlezing: Filippenzen 3: 17 – 4: 9 Tekst: Filippenzen 3: 20.
20 juni Wereld Vluchtelingendag Ook u kunt helpen!
Record aantal vluchtelingen
Wat kunt u betekenen voor…
Op de vlucht Nog nooit waren er zoveel vluchtelingen volgens de VN. Meer dan 65 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht. Deze mensen zijn alles kwijt.
Kinderen kunnen veilig leren en spelen in de kindercentra in vluchtelingenkampen.
Op de vlucht Nog nooit waren er zoveel vluchtelingen volgens de VN. Meer dan 65 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht. Deze mensen zijn alles kwijt.
Wat kunt u betekenen voor…
Afgelopen najaar bereikte de vluchtelingenstroom uit Syrië Europa
Record aantal vluchtelingen
Stille nacht, veilige nacht?
Welkom op zondag 24 dec. Voorganger: Ds. F. Westermann
Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen op de vlucht.
Collecte Noodhulp ZOA.
Welkom in de wereld van het
Licht voor Syrische vluchtelingenkinderen in Libanon
Syrië: Kindvriendelijke plaatsen
De kerk als plek van hoop en herstel - Syrië
Cycloon Idai mogelijk grootste ramp Zuidoost-Afrika
Blijf niet zitten in je luie stoel, blijf niet slenteren zonder doel,
Transcript van de presentatie:

Women for Syria Women for Syria Ik ga op reis… EEN INITIATIEF VAN

– Nienke Westerbeek, zij bezocht in 2013 Jordanië – “Tot dan toe was de burgeroorlog in Syrië een ver-van-mijn-bed-oorlog en misschien vond ik dat zelfs wel fijn. Ik heb vrouwen gesproken, hun kinderen in de ogen gekeken, hen omarmd en met hen gehuild. Sindsdien kijk ik anders naar deze ingewikkelde oorlog. De inwoners van Syrië hebben niet ons oordeel nodig, maar ons gebed”. – Nienke Westerbeek, zij bezocht in 2013 Jordanië – EEN INITIATIEF VAN

Syrische vluchtelingen in Jordanië Wat is er gaande? Momenteel speelt een van de grootste rampen in de wereld zich af in Syrië. Bijna 10 miljoen mensen zijn op de vlucht geslagen. Jordanië vangt 600.000 vluchtelingen op. Bijna de helft daarvan is jonger dan 12! EEN INITIATIEF VAN

Jordanië op de kaart EEN INITIATIEF VAN

Ik ga op reis… Wat ga ik in Jordanië o.a. doen? Project van ZOA bezoeken in de grensstad Irbid Een vluchtelingenkamp bezoeken Wat staat mij te wachten? Een ontmoeting met vrouwelijke Syrische vluchtelingen. Ik hoop hun woonvertrekken te zien en hun persoonlijke verhalen te mogen horen. EEN INITIATIEF VAN

Women for Syria Women for Syria is een initiatief van ZOA. En zijn vrouwen die een groot en liefdevol hart hebben voor de Syrische vluchtelingen EEN INITIATIEF VAN

Wilt u deze vluchtelingen helpen? Wat kunt u doen? Ik organiseer: …. U kunt ZOA steunen in hun hulp aan deze vluchtelingen. Geef dan aan ZOA via IBAN 550 o.v.v. Women for Syria. EEN INITIATIEF VAN

Bedankt voor uw aandacht! EEN INITIATIEF VAN