De Verstekeling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De ultieme oplossing met zijn vrouw een Amerikaanse journalist Ongeveer twee jaar geleden ging een cruise maken Tijdens het diner viel hun een oude dame.
Advertisements

Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Modern sprookje Kikkerkoning.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Er is een schip gezonken, vol bier en brandewijn De maten waren dronken en ook de kapitein Er is een schip gezonken, vol bier en brandewijn.
GOEDE BAAS.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Christophel Columbus.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Belangrijke Test..
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
HOLLANDSE MAATJES.
Het Scheppingsverhaal.
… en wat wil Jezus van jou?
I. De setting en aanleiding. Lucas 15: 1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de.
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Een romantisch sprookje
Een verhaal om te onthouden
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Een dom blondje komt een garage binnen en vraagt naar de 710 dop
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
EEN VERRASSING KRIJGEN
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Ken je me niet meer?.
Dom blondje In een autogarage..
De Verstekeling.
Er was eens een oud kasteel midden in een diep en donker bos.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Dagboek van een vrouw.
“Geef en je zal gegeven worden.”
Jezus roept de leerlingen
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Een relatie met God Hoe dan?.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Sint-Maarten.
loodgieter met de vraag of hij direct wil komen, want hij heeft
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een juk over zijn schouders hingen. Eén van de twee kruiken vertoonde een barst. En.
De koning van de kikkers
Het was God keek naar de wereld en zag dat het helemaal niet goed was. Hij besloot de wereld opnieuw te laten ondergaan in een zondvloed.
Vanmiddag was m'n vrouw in de keuken bezig met het eten.
Welkom in de samenkomst. Handelingen 3 Handelingen 3 1. Op een middag, omstreeks drie uur, het Joodse gebedsuur, gingen Petrus en Johannes naar de tempel.
de Bejaarden verzorgster
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
1 Alle tollenaars en zondaars kwamen hem opzoeken om naar hem te luisteren. 2 Maar zowel de farizeeën als de schriftgeleerden zeiden morrend.
Een kruikenverhaal. Een waterdrager vervoerde twee kruiken
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
James Bond wandelt door een park...
De discipelen hadden de hele nacht gevist en niets gevangen …
Te ijdel Joke, die slecht van gezicht was en te ijdel om een bril te dragen, zou voor het eerst met een jongen naar de bossen gaan. Om te camoufleren dat.
Kerkdienst Zondag 17 januari 2016 De Bron - Alphen.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

De Verstekeling

Ze stond bovenaan de dijk te kijken naar het ijskoude zee water, Een 'blonde' vrouw, zo depressief dat ze een einde aan haar leven wilde maken, stond op het punt om in de Noordzee te springen. Ze stond bovenaan de dijk te kijken naar het ijskoude zee water, toen een knappe matroos voorbijliep.

De matroos zag haar huilen, kreeg medelijden, sloeg een arm om haar heen en vroeg wat er loos was. Hij toonde veel begrip en zei: dat springen in de Noordzee ook niet de oplossing was.

De matroos stelde haar voor om mee naar Amerika te varen om daar een nieuw leven op te bouwen. Hij zou haar verbergen op zijn schip en haar als verstekeling naar Amerika smokkelen. Hij zou haar elke avond eten komen brengen en ze zou niets tekortkomen.

Inderdaad, elke avond vier boterhammen, een stuk fruit en een avond vol passie en seks. Tot de 17de dag... toen ze werd gevonden door de kapitein. "Wat heeft dit te betekenen, " vraagt de kapitein??? Het blondje legt uit:

"Ik weet wel zeker dat je genaaid wordt," zegt de kapitein, "Ik heb een regeling met één van uw matrozen; ik krijg gratis eten, een gratis reis naar Amerika en hij naait me". "Ik weet wel zeker dat je genaaid wordt," zegt de kapitein,

"want dit is veerpont Den Helder – Texel”