Aan de belastingdienst

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Maken van een sollicitatiebrief.
Advertisements

Uitslag enquête over online pesten
Normen specifiek voor brieven
Geachte mevrouw Van Humbeeck, Deze PowerPoint weerspiegelt mijn gevoelens en gedachten die ik heb ervaren tijdens mijn bezoek aan het Dr. Guislain museum.
Hondenhumor Kattengein Film is voorzien van geluid.
De Drama Driehoek.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Pikante afwas !! Ik stop ermee. Die hele bereiding van deze maaltijd!!!
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
“Wees een dame en maak geen reclame.”
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Blijf bij mij Jolink.
Kweekverslag van de sitta europaea
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Geachte heer Vast Goed, Als inwoner van Voerendaal valt mij op dat het oude stationsgebouw al een hele tijd leeg staat. Eerder was er een reisbureau in.
Public design – Concept 1
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Diaconale bewustwording, een duurzaam proces.
muzikale bewerking van
L.S. Via deze weg vraag ik u, uw school en uw leerlingen om medewerking, misschien is hulp in deze wel een beter woord. Ik ben naarstig op zoek naar Nederlandse.
Woord Van Leven Maart 2014.
‘K LEG MIJN LEVEN IN UW HANDEN (Herman Boon)
De Moppentrommel van Piet Plezier
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Mijn toekomst & dromen Mijn toekomst en dromen. In mijn toekomst wil ik graag mij n eigen parfumerie, een eigen Douglas! Want ik hou heel erg van geurtjes!
De theorie van de dramadriehoek
Waarom deze presentatie?
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen? Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.
Meer bewegen via internet 28 juni 2011 – OU Open Kennisavond Denise Peels Stijn Friederichs.
EVC bij faculteit MW 1.De aanpak bij de faculteit Managementwetenschappen 2.Casus 3.Drie stellingen: over de kloof kandidaat - OUNL Presentatie 12 februari.
De vierkantjes ! Dit is een puzzel om uw hersens eens goed te laten werken. De vraag is bij elk figuur hoeveel vierkanten u ziet.
Het Debat Opbouw en inhoud.
A.Ik laat mijn computer 24 uur per dag aan staan B.Gemiddeld 8-16 uur C.Ik zet mijn computer altijd uit als ik hem niet gebruik.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Welkom op onze thema-avond
Workshop/Parallelsessie Casuïstiek rondom social media en Mevrouw mr R.P.M. van der Avort-Lier MHA, Hoofd Juridische Zaken Ing. Ton Aben CISM, Information.
Deel XIV Eerste echte e-commerce applicatie Implementatie (vervolg) 1 Internetapplicaties Deel 15: Herhaling Java-programmatie en geautomatiseerd testen.
Business Marketing Management
Een Mailtje grapjes-CS.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Zijn we werkelijk anders?!
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden
Geachte Heer Heijn. Volgens uw wensen hebben wij uw winkelkarretjes aangepast. Wij zullen uw complete voorraad zo snel mogelijk omruilen voor de nieuwe.
De handicap.
Houd uw winkel in de hand met. Strategie Wat heeft u in de hand? Uw inkopen (u koopt alleen in wat nodig is) Uw verkopen (u rekent snel en efficiënt.
Een man belt aan bij een jonge vrouw, die drie luidruchtige kinderen om zich heen heeft. De man zegt: "Ik doe een onderzoek naar het gebruik van vaseline.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Waarom heb je zo weinig moed?.
Zakelijke communicatie
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
13 november 2015 Concert Dead Metal. Ik had een heel leven voor mij, was het niet dat een kogel het kwam stelen. Caroline.
De noden van alleenwonende patiënten met kanker ten aanzien van hun omgeving: een kwalitatief onderzoek Benoot, C.; Deschepper, R.; Saelaert, M. ; Grypdonck,
Welkom op onze ouderochtend
Thema 3. Had ik de liefde niet - ik zou niets zijn ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is.
Examen schrijven Kan de volgende tekstsoorten bevatten:
Domein Verhoudingen 11 Rente van spaartegoeden 2 Rente van spaartegoeden Als je geld op een spaarbankrekening stort en voor langere tijd laat staan,
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Welkom op onze thema-avond
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Examenvoorbereiding schrijfexamen.
De factuur.
Informeel taalgebruik
Transcript van de presentatie:

Aan de belastingdienst www.marjanvandermeulen.nl

Aan de belastingdienst Geachte Heer/Mevrouw, Hierbij wil ik U laten weten dat ik mijn abonnement op uw "Belastingdienst" op wil zeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen. De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd heb ik het meestal ook te druk om de door U toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt, te lezen. Mede hierdoor lijkt een continuatie van een dergelijk abonnement in deze toch al dure tijden voor mij eigenlijk ook niet langer zinnig. Hierbij verzoek ik U dan ook vriendelijk mijn gegevens per direct uit Uw bestanden te verwijderen en mij niet langer te vervelen met uw duidelijk herkenbare enveloppen. Eventueel toch nog toegestuurde facturen voor de periode na 01-01-2008 zullen dan ook niet meer worden voldaan. Abonneenummer (door U ook wel sofi-nummer genoemd ): 123.45.678. Met Vriendelijke Groet, Cees Geldnood

Made by Marjan van der Meulen