S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Advertisements

Op reis naar… Tunesië met een budget van 1500€.
Stationsstraat 25, Sittard
Scheppingsmenu: een zaad/vrucht menu
De Engelse fotograaf Car Warner maakte een reeks foto’s
Zuivelproducten en Eieren
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Een werkdag.
Gemaakt door: Pim & Wouter Griekse spanakopita Komt uit Griekenland De belangrijkste Ingrediënten: -Fetakaas -bladspinazie Meer INFO op
Groenten.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Voor onze jeugdspelers
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
“Leonardo Project” F&B 4You
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
€ 2,59 Compleet* € 7,10 € 3,85 Compleet* € 8,35 € 10,95 Compleet* € 15,45 € 7,45 Compleet* € 11,95  Malse biefstukspies  2 stokjes varkenshaassaté 
Workshop Reis door het paradijs van wijn en spijs
Wereldwijd Aan het ontbijt.
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
Gezonde voeding bij tieners
Maand Acties Geldig van 1 oktober t/m 31 november €13.20 €11.50
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
Voeding en bewegen!.
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
Spreekbeurt groente Mart van der Lugt.
Smaak en kleur On ne discute pas.
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
W ij n e n a p e r i t i e f Bij ons kunt u kiezen uit 18 open wijnen. Zie onze aparte wijnkaart! BP Moscato 4,00 Moscato d’asti, limoen, munt on the rocks.
(Sport)voeding Hoe belangrijk?.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
Op de boerderij.
Charlie’s Eetcafé Bastien Wusten.
Je eigen groenten en kruiden kweken Wanneer moet je ze zaaien? Hoe verzorg je ze? Wanneer kun je ze oogsten? Wat kun je er van maken?
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Groenten.
Kruiswoordraadsels eten & drinken. 1. Dunne pannenkoeken zijn xxx.
Basisstof 5: Eetbare wortels, stengels en bladeren
ZEN BODI™ AFSLANKING OP MAAT SCHEMA 10 KG EN MEER AFVALLEN
Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,
Smaak.
LUNCH / TROMMEL IDEEËN Alice Bekelaar. VOEDING & VARIATIE Om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen is het belangrijk om te variëren. Groente en.
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken.
Datumcopyrightauteurversie Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Cholesterol en Vetten.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ Maaltijdservice(extramuraal) Maaltijdservice(extramuraal) Restaurant “Onder de Pannen” Restaurant “Onder.
Moestuin planten die men in het 1e ‘levensjaar’ oogst (eenjarigen)
Baardagaam Dit is een baardagaam.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
Seizoensgroenten. Is dit een zomer- of een wintergroente? Komkommer.
Pasen… met echt bakmanschap van je warme bakker!.
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
Kreeft (450gr) Belle vue € 34,00 Noorse kabeljauw, groene pesto, jonge spinazie, puree van butternut, salsa van tomaat* € 29,50 Hartzwezerikken met.
Smul gezond.
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Banquetingmap Restaurant Impulse
Tieme Rinke Roos en Sander
Banquetingmap 2019.
Het eten.
Transcript van de presentatie:

s a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas, spekjes, amandelen, croûtons, sesamzaad, honing, tijm en vinaigrette Primavera v 10,00 salade met gegrilde groenten, groene asperges en linzen met munt-yoghurt en een balsamicodressing Phuket 10,00 thaise salade met taugé, komkommer, lente-ui, paprika, pijnboompitten, rosbief, koriander, sesamzaad en een heerlijke thaise dressing Sydney 11,00 warme salade met sla, taugé, gemarineerde garnalen, avocado, sud ‘n sol tomaatjes, geroosterde uitjes en een oosterse dressing Vitello 10,00 salade met rucola, huisgebraden kalfsvlees, tonijnsaus, sud ‘n sol tomaatjes, rode ui en kappertjes ‘n Bietje salade 12,00 rucola, gebakken paddestoelen met rode bietjes, rode ui, zachte geitenkaas, parmahamchips en een balsamico dressing Yasai-Shima 12,50 salade met gebakken biefstuk en groene asperges in teriyakisaus, taugé, rode ui, gegrilde courgette en pompoenpitten in een oosterse dressing Antipasti 9,50 vleesschaal met parmaham, vitello tonnato en italiaanse worst, rucola en halfgedroogde tomaatjes s o e p e n € Thaise noedelsoep 7,00 maaltijdsoep met noedels, shii-take, taugé, paksoi, bamboescheuten, lente-ui, koriander, kalfsmuis Tomatensoep v 5,00 met zelfgemaakte pesto, basilicum, room en brood Marokkaanse kippensoep 5,80 met brood met humous Pittige oosterse pompoensoep v 6,00 met crôutons en oude kaas o n t b ij t Griekse yoghurt met honing 4,00 Extra crüesli of fruit 1,00 American pancakes 4,00 2 stuks met boter, suiker, honing of huisgemaakte jam Scone 3,00 met creamcheese en husgemaakte jam ma-vrij tot uur, za-zo tot uur: BP Klein ontbijt 7,50 drie geroosterde boterhammetjes, beschuitje, scrambled egg met bacon, jonge of oude kaas, huisgemaakte jam en roomboter BP Uitgebreid ontbijt ook vega 14,00 meerkorenbroodje, maïsbrood, cracker, scone, American pancake, Griekse yoghurt, honing, crüesli, vers fruit, scrambled egg met bacon, jonge of oude kaas, brie, parmaham, huisgemaakte jam, hagelslag, roomboter, koffie en verse jus s a n d w i c h e s € Campagne v 4,50 meerkorenbroodje met oude kaas, tomaat, komkommer, tuinkers en zonnebloempitten Goat v 5,00 meerkorenbroodje met oude geitenkaas, rucola, sud ‘n sol tomaatjes en pijnboompitten Havana v 5,50 meerkorenbroodje met zachte geitenkaas, rucola, amandelen, rode ui en een yoghurt mango-chutney Carpaccino 5,00 ciabatta met kalfsmuis, tomaat, kappertjes en basilicum Tok Tok 5,00 ciabatta met creamcheese, gerookte kip, avocado, tomaat, pijnboompitten en zelfgemaakte pesto Vitello 5,70 ciabatta met rucola, huisgebraden kalfsvlees, een frisse tonijnsaus en kappertjes Paris v 6,00 ciabatta met brie, walnoot, honing en tijm uit de oven Toscanini 5,50 ciabatta met olijventapenade, rucola, parmaham, olijfjes, pompoenpitten en sud ‘n sol tomaatjes Marrakech 5,50 ciabatta met humous, ayvar, rucola, venkelsalami, gegrilde parika en zonnebloempitten Caprese v 6,50 ciabatta met rucola, buffelmozzarella, tomaat, zelfgemaakte pesto en pijnboompitten Soho 5,00 meerkorenbroodje met pastrami, avocado, tomaat, spekjes, sla en mosterdmayonaise Bløf 6,50 ciabatta met gebakken zeeuwse mosseltjes, rucola, taugé, komkommer en mosterdmayo West Coast v 4,50 sandwich van bruin brood met creamcheese, avocado, tomaat, alfalfa en mosterdmayonaise Casablanca v 6,50 marokkaans brood met rucola, spicy feta spread, gegrilde groenten, sesamzaad en pijnboompitjes Tuna 5,00 meerkorenbroodje met sla, tonijn met japanse sojamayo, roze gemberslices, lente-ui en bieslook Aqua Zone 6,50 ciabatta met gerookte zalm, buffelmozzarella, tomaat, rode ui, tuinkers en een dille-mosterdmayonaise Shrimpster 6,80 marokkaans brood met rucola, pittige garnalen, komkommer, lente-ui en een tomaten-koriandersaus Blonde Pater Burger 8,50 hamburger op een ciabatta met sla, gebakken ei met kaas en tomaat, rode ui, mosterd-mayo en tuinkers Pater Deli 7,00 ciabatta met gekruide warme pastrami, mosterd- mayo, rucola, taugé, komkommer en rode ui Mississippi club 8,50 geroosterd maïsbrood, gerookte kip, avocado, tomaat, creamcheese, pesto, sla en een dragon-mosterdmayo BP club 8,50 geroosterd maïsbrood met gebakken ei, bacon, sla, tomaat, kaas, gerookte kip, asperg es en kerriesaus Californian club 8,50 3 sneeën bruin brood met avocado, gebakken spek, sla, tomaat, kalfsvlees en dragon-mosterdmayonaise