Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Dan verspreidt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
sociale media: de nieuwe realiteit
Advertisements

Klik op de oefening die je wil maken:
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Werken met My-Mate Handleiding.
Duizenden mensen in de zorg zetten zich in 26 JUNI CHANGE DAY NEDERLAND Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
Les 8 Hoofdstuk 12: Communicatie.
to print or not to print … Logo van uw onderneming WIJ DOEN MEE.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Resultaten bevraging voorzieningen “participatie ouders”
Er gebeuren gelijktijdig 5 zaken bij je thuis die je aandacht vergen. 1 De telefoon rinkelt 2 De baby huilt 3 Iemand klopt aan de deur 4 Je hebt de was.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Project week 1 Foto’s van reclame onderweg
Beheer van gebruikers en groepen lancering DSH Leuven 2-feb-2009 Jan Vangrinsven.
Welkom bij de presentatie van
Ja maar, bij ons gaat alles goed Wij hebben geen problemen Ik heb een idee! Zullen we het zo doen? Andere prioriteiten, geen tijd Dat willen we nietPast.
Autheur: Peter Zijsling
Het energieproject EEN BEELD UIT DE PRAKTIJK. van “Ik heb geen zin om therapie te doen en dieet te gaan volgen.” tot “Wanneer is het nog eens energieproject.
TIBETAANSE PERSOONLIJKHEIDSTEST
CHINA Sfeerbeelden met 32 Chinese wijsheden MUZIEK uit THAILAND.
Rekenen met procenten.
WebHIS Call Manager 3.5.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel nu de.
Interpreteren van data
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Daarna verspreidde.
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Klik op “Invoeren validatieboek”
Hoe toegang aanvragen ?.
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
Welkom! Klik hier om te beginnen
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Wat kunt u eraan doen? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Klimaatverandering.
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Vergaderen.
Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Verdeel dan nu.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Inhoud  Hoe is het project geïntroduceerd?  Wie deed er mee?  Hoe zitten de posters in elkaar?  Hoe ging de uitreiking?  Tip voor de gemeenteraad.
Samenwerken.
Agenda Informatie over pesten Wat doen kinderen online?
Efficiënt vergaderen…
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Dirigeren Wat doet een dirigent?. inhoudsopgave Wie laat ik spelen? Ga ik aftellen? Welke opdrachten kan ik geven? Hoe laat ik ze stoppen?
Docentinstructie: Het is aan te bevelen de eerste dia’s klassikaal te tonen en met uitleg te bespreken. Als na zes dia’s een korte demo van Celsius/Fahrenheit.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Draaitabellen in Excel Rotterdam, 6 december 2011 drs. ing. M.M.A. Scheepers Instituut voor Management Opleidingen.
Wat kun je eraan doen? EUROPEAN COMMISSION Klimaatverandering.
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
Informatie over de agenda van aanstaande week is overgenomen van de website gkv-haulerwijk.nl. Onjuistheden kunt u doorgeven via
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat.
Basisritme Meespelen met Song. Paradiddle Break YouTube
Tekenen marktplaats Thema Verzin een thema voor jouw tekening, zoals markt van vroeger, of een markt in Azië. Of iets wat je zelf verzint.
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
1. 2 Storytelling Geen mooie marketing praatjes: maar de authentieke menselijke stemmooie marketing praatjes.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Hfst.2 §1: Soorten water Je kunt na deze les: -5 verschillende soorten zoetwater en -vertellen hoe de waterkringloop gaat.
Normalisering rechtspositie ambtenaren 1 Bas de Moor Björn de Smit.
Quiz tops en tips groep 5 en 6. Tops en tips In deze les maakte je maatje een gedicht over de nacht. Dit stond in ‘Zo zit het!’: ZO ZIT HET! Hier let.
Efficiënt onderhandelen Beter, sneller, goedkoper 11 februari 2016 Bart van Reeken.
Bespreking testpracticum.  Javaconventies! ◦ KlasseNamen beginnen met Hoofdletter ◦ objectNamen/methodeNamen met kleine letter  Aanspreken GUI ◦ Zie.
De eekhoorn Ze wonen in bijna ieder bos. Je kunt ze ook steeds vaker in parken zien. Hun lengte is ongeveer 20 cm. De staart is bijna even lang als hun.
Houd je aandacht erbij! Trainers: Jan de Groot Henk Torreman.
Smul gezond.
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Klik op “Validatie invoeren”
Studiemoment: ‘Samen positief op reis’
3x3 evaluatie Effectief evalueren.
Gemaakt door: Teun van den berg
Jouw VvE slimmer Verenigingen van Eigenaars in Utrecht Ruim 6000 VvE’s
Transcript van de presentatie:

Voor u de volgende schermen verspreidt … U hebt de poster verspreidt. De betrokken personen weten dus waar ze uw tips kunnen terugvinden. Dan verspreidt u nu de derde poster Samen met de derde poster verstuurt u het eerste scherm met een praktische tip die verband houdt met de informatie van deze poster. Daarna verstuurt u de volgende schermen volgens het door u meest geschikt geachte ritme (vb.: om de 3 dagen), of volgens de vraag van de gebruikers. “ Meer informatie met minder kopiëen? Het kan ! ” “ to print or not to print … doe er echt iets aan” Logo van uw onderneming

Het mededelingenbord : ja, maar niet onaangekondigd ! Als u ervoor kiest slechts een kopie op het mededelingenbord uit te hangen, laat de betrokken personen dan via een elektronisch bericht weten dat u een mededeling heeft uitgehangen, en vermeld ook duidelijk de plaats waar het bericht uithangt. U kunt ook een elektronisch mededelingenbord maken (intranet). dat de inkten van fotokopieer- machines en van printerpatro- nen verbindingen bevatten (vb: styreen) die water afstoten en de oplossing tijdens de recyclage bemoeilijken. WIST U ? Logo van uw onderneming

Organiseer uw vergaderingen anders! Druk de agenda’s van uw vergaderingen niet langer voor iedere deelnemer afzonderlijk af. Noteer de agenda op een bord in de vergaderzaal. dat de productie van gerecycleerd papier twintig maal minder bomen, honderd maal minder water en drie maal minder energie vergt dan de productie van wit papier. WIST U ? Logo van uw onderneming

Beperk het aantal kopieën ! Vermijd als u meerdere kopieën moet maken, dat u er te veel maakt. Maak eerst een beperkt aantal en maak er indien nodig achteraf bij. dat papier in theorie tot vijf keer kan worden gerecycleerd. Voor de recyclage zijn er dus steeds nieuwe bladen met verse vezels nodig. WIST U ? Logo van uw onderneming