Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Gemaakt door Odessa koorevaar
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
In oerkroeg schiller, te aalten
Voor die jongeren die denken alles te weten…
Het Trouwfeest.
START DIA.
Live in de HMH 2013 Music. Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
 Linkin Park is een band die zich slim oriënteert op de markt, ze zijn niet voor niets een van de grootste bands op dit moment.  Ze zijn van een vuige.
Wat is Dutch design week
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
Bekijk de 3voor12 website in combinatie met lees een recensie en beoordeel deze.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Indische nostalgie…….
Lenny Kravitz. By Ernst Stam..
The Moon is Big Rats on Rafts. Recensie over het album Recensie niet verkeerd, kwam overeen met eigen mening. Ik kon de band alleen van naam, niet van.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Met Nielson’s nieuwe nummer. Gentleman of Gangnam Style?
Gevoelens Blue Mountain Orkest Ricky King.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Wolvecamp tentoonstelling
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
The 20/20 Experience Justin Timberlake. Wat? Het is de nieuwste CD van Justin Timberlake Het eerste deel van de CD -> tweede deel komt in september 12.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
JUSTIN BIEBER.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Een concert in Zeeland. Vanavond spelen we het slotconcert van het Zeeland Nazomerfestival, hèt Zeeuwse evenement op de mooie locatie ‘het Abdij’ in Middelburg.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!
Gemaakt door Denise van Kreuningen
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Ik denk niet dat ze zulke kleine zadeltjes maken.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Ik woon in Afrika. In een klein landje aan de westkust, het heet Sierra Leone.
Een blondje doet mee aan "Wie wordt euromillionair"
Lesstof over seksueel misbruik
Onze popgroep 1 ’s Woensdags om een uur of twee, zitten we niet stil o nee. Want dan oefent onze band, in een ouwe tent. Drumstel, orgel, basgitaar,
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Bruno mars by Britt.
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Sunday, 19 April 2015 zondag 19 april 2015 Anu Laciatu 5’56’’ Una Antra Matina 4’28’’ Dawn 5’22’’ Little Wing 5’11’’ The Song Of The Rain 4’51’’ Oiche.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
* Wie ben ik? * Wat doe ik? Ik ben Jay Michilsen, Ik ben bijna 14 jaar. 25 Augustus ben ik 14! Wat doe ik? Ik game altijd. Ik speel meestal Black Ops 2.
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
NAS IN 013. WIE IS NAS? Nas (Nasir Jones) staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als één van de beste.
7 December Agnietenhof Tiel
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Powerpoint presentatie.
Transcript van de presentatie:

Recensie met mijn commentaar

 Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek brengt iets verfrissends en is zeker een goed begin van de avond. Deze band zullen we vast vaker voorbij zien komen in  Ik: Ik ben het hier mee eens. Het was een goed begin van de avond. Deze artiesten hadden iets unieks te brengen, wat het publiek aansprak. Ook was de zanger erg knap!

 Recensie: De band the script is erg gegroeid de afgelopen jaren, ze spelen een strakke show met een goede setlist waar we alle grote hits in een goede mix voorbij horen komen.  Ik: ik ben het er zeker mee eens dat de band gegroeid is. The Script is van een klein bandje uitgegroeid tot een hit makende band die geheel Ziggo Dome uitverkoopt. Ik vond dat er in de mix wel wat meer onbekendere nummers voorbij mochten komen.

 Recensie: Er is veel interactie met het publiek zoals wanneer O’Donoghue vraagt of iedereen een vervelende ex kan bellen waarna hij het nummer ‘Nothing’ door de telefoon van een fan zingt. Ook wordt er een drankwedstrijd gedaan met gitarist Mark Sheehan en wordt er een groepsfoto gemaakt met het publiek.  Ik : deze interactie met het publiek was slim van The Script. Hierdoor voelen de fans zich extra speciaal tijdens het concert. Dit merkte je ook gelijk een de sfeer in heel Ziggo Dome.

 Recensie: The Script is groot en weet vanavond vol overgave te overtuigen dat zelfs de Ziggo Dome een eitje is. Zien we ze volgend jaar in de Arena?  Ik: Deze uitspraak vindt ik persoonlijk een beetje overdreven. The Script is in een korte tijd door enkele hits zeer populair geworden. Of deze populariteit door blijft zetten is afhankelijk van hun toekomstige songs.