Noodhulp Liberia De strijd tegen Ebola. Liberia rouwt Ebola verspreidt zich razendsnel. Bijna 5000 mensen zijn overleden. Meer dan 10.000 mensen zijn.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Photo Icons with motives
Advertisements

Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
WELKOM Zet je naam in deze dia. Stel jezelf voor en vertel wat over jezelf. BV: Waarom werk je bij de NHS? Wat heb je zelf met het hart? Vertel ook waarom.
Hospice Almere bestaat vijf jaar !. In Hospice Almere brengen zieke mensen hun laatste levensfase in geborgenheid door.
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
Samen werken aan een toekomst zonder Alzheimer
Droogte en oorlog treffen Oost-Afrika
Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.
Beelden storm.
Welkom bij de World Vision Quiz.
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Waterquiz.
Wat moet je leren: Heel hoofdstuk 3, behalve paragraaf 5
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
“ Windmolen voor Afrika ” Fondsenwerving voor een windmolen in de gemeenschap Roode Poort/ Zuid Afrika.
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
Voorlichting voor winkeliers en (sport)verenigingen
Wereldvluchtelingendag Waar praten we over? 15,2 miljoen vluchtelingen: Mensen die hun land hebben verlaten op zoek naar veiligheid. 26,3 miljoen.
Syrië Syrië is een land in het Midden-Oosten en heeft ca. 4,5 keer de oppervlakte van Nederland. Het land telt ruim 22 miljoen inwoners. Dorcas, Tear en.
ALS HET IN HET LEVEN TEGENZIT.
Wereldvluchtelingendag 2012
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is geen voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
Delen in overvloed. Op deze Micha-Zondag is de 1e collecte voor: Spandana-project, Midden-India.
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
Ouderen op de arbeidsmarkt: werkt dat?
In dit hoofdstuk komt aan de orde: Besmetting Aansprakelijkheid Hulpverlener Let op! In dit hoofdstuk komt aan de orde: Besmetting Aansprakelijkheid.
GEEF KINDEREN WAAR ZE RECHT OP HEBBEN
Het Nederlandse Rode Kruis Helpt Direct Ver weg, maar ook om de hoek.
Onrust en gevechten in Syrië
‘De situatie is desastreus. De schade is enorm. Er is geen voedsel en water in het getroffen gebied. Vele huizen zijn verwoest. Op dit moment onderzoeken.
In de Rift Vallei in Ethiopië komt vaak extreme droogte voor.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Noodhulp Syrië Tear. Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven.
Dat is……… Goed fout!.
Noodhulp Noord-Irak. Irak Irak: ligt tussen Syrie, Turkije en Iran. 31 miljoen inwoners 1,2 miljoen mensen op de vlucht voor geweld van IS (voorheen ISIS)
Women for Syria Women for Syria
Welkom in deze kerkdienst
CODE ROOD IN OEKRAÏNE. Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in Inmiddels zijn 1,5 miljoen.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Longfonds (voorheen Astma Fonds). 1 miljoen Nederlanders hebben een ongeneeslijke longziekte mensen overlijden elk jaar door ongeneeslijke longziekten.
We lezen: Efeze 2 De preek is nr 3 in serie Dordtse LeeFregels Dode mensen en een overvloedig goede God Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Noodhulp Liberia De strijd tegen Ebola. Liberia rouwt Ebola verspreidt zich razendsnel. Bijna 5000 mensen zijn overleden. Meer dan mensen zijn.
Winterhulp Syrische vluchtelingen. Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5.
Gemaakt door: Nikki Simone Iris Ellen Jessica
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Noodhulp aardbeving Nepal. Aardbeving op 25 april Aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter van heeft duizenden mensen het leven gekost. -Meer.
Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.
Help: noodhulp in Nepal Duizenden slachtoffers na zwaarste aardbeving in 80 jaar: bid mee en geef voor hulp!
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Presentatie Stichting Bootvluchteling. Inleiding Algemeen over de stichting Werkwijze (verkenning, opzetten team etc.) evt. opbouw organisatie Status.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Jongeren willen blijven geloven. = in relatie met Jezus leven.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
1.Koning en volk hebben gebed nodig, 2.steun van iemand groter dan zij, 3.steun van Israëls Hoop. 4.Ons verlangen, goed bestuur en vrede, 5.ontvangen we.
El Niño treft Afrika Steun de slachtoffers van El Niño in Ethiopië.
Record aantal vluchtelingen
Wat kunt u betekenen voor…
Nederlanders en de decentralisaties in het sociale domein
Record aantal vluchtelingen
Preventie en gezondheidsbevordering
Wereld in 2018… Oorlogsgeweld in Jemen, Syrië en Nigeria.
Collecte Noodhulp ZOA.
Transcript van de presentatie:

Noodhulp Liberia De strijd tegen Ebola

Liberia rouwt Ebola verspreidt zich razendsnel. Bijna 5000 mensen zijn overleden. Meer dan mensen zijn besmet. 70 procent van de besmette mensen overlijdt.

Preventie is van levensbelang ZOA richt zich op: Voorlichting. Het uitdelen van chloor, zeep en emmers. Opsporen en onderzoeken van mensen die contact hebben gehad met patiënten.

ZOA-team werkt keihard mensen bereikt met informatie emmers en stukken zeep uitgedeeld. 100 contact tracers bezoeken en checken mensen die in aanraking zijn geweest met patiënten. Fotobijschrift diap - Arial 12 pt

Aantal besmettingen stijgt snel ‘Alles wordt steeds duurder: water, chloor, emmers en vervoer. We zijn erg bang. Ik bid tot God om te vragen of deze ziekte mag stoppen.’ Antoinette Nyannie, voorlichter in Monrovia

Leef mee met Liberia Bid voor de zieken en hun naasten, voor de hulpverleners en voor een einde aan deze ziekte. Geef zodat hulpverleners kunnen blijven helpen. Blijf betrokken via: liberia

Bedankt voor uw steun!