Samen met u zoeken we naar aanvaardbare effectieve oplossingen op vlak van o.a. sluipverkeer,parkeermogelijkheden, veilige straten en verkeer. Ook fietsers,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
STEDELIJKE JEUGDRAAD ZOTTEGEM
Advertisements

De Groene Heuvel “Hof van heden en de toekomst”. Schetsen voor de toekomst.
VIOS Ouderavond Welkom.
Project Jong in De Friese Meren Jongerenparticipatieproject in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2013 Presentatie 28 augustus 2013 Het PAC, Lemmer.
Dorpstuintjes in Heusden?. Wat?  Volkstuin = Samentuin = Dorpstuin  Een ruimte waar burgers op 1 locatie een groentetuin op een ecologische wijze bewerken.
Donderdag 14 mei  Seniorenrestaurant  In contact brengen van (alleenstaande) senioren met leeftijdsgenoten  Betaalbaar door samenwerking met.
Vrijetijdscheques. Wat is een vrijetijdscheque? = een waardebon van 3 euro Wordt gebruikt voor de betaling van vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door.
Buurtpreventie Zegge Januari 2014.
Joost Fillet schepen van welzijn te Kontich. Demografische ontwikkeling te Kontich.
o welkom o voorstellen bestuur o opening vergadering o vaststelling agenda o financiën o eindafrekening en verantwoording o 2010 K&V Luc van Dam / kascommissie.
Hoe richt je de openbare ruimte zó in dat kinderen er echt gezond opgroeien? Jaap Verkroost, wethouder gemeente Maarssen 15 maart 2007.
Welkom e.v.a.. Energie Gilze Rijen is een initiatief van Club Klimaatneutraal Gilze- Rijen Opgericht in 2009 met als doel een beweging te starten naar.
Milieuzorg Op School FOCUSGROEP visie en standpunten leerlingen 2 de graad.
Welkom.
AV sportfunctionarissen Izegem – 22 april 2010 Sociaal tarief Torhout.
Wijkambitie Zuidwest Wijkdialoog 29 november 2011.
samenhang Resultaten Processen Persoon Wat het oplevert Wat je doet:
SPEELTUINEN IN LOMBOK Door:
Algemene vergadering Team Fortuna
GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 8 OKTOBER 2006 PROGRAMMA LvBURGEMEESTER - VLD.
Harmonisatieplannen kabinet
Voorstelling van de catalogus
Studiedag 22 april 2008 Brussel “REGIO MIDDEN-KEMPEN BEWEEGT!”
Gezondheid! Hoe dan? Hans Krosse, sept 2008
Jongeren Preventie Team
Afdelingsvergadering najaar 2010 Afdeling Schermvliegen KNVvL Bestuur en Commissies Vrijdag 5 november 2010 Amrâth Motel Maarsbergen.
Welkom in….
Subsidiereglementen voor culturele verenigingen. Bouwstenen Waarom wordt ondersteuning gegeven? Wie komt in aanmerking? Waarvoor kan je ondersteuning.
Ouderavond 2012 Ouderavond 2012 Welkom Welkom. Doel van de avond Doel van de avond Nader kennis maken met elkaar. Nader kennis maken met elkaar. Reilen.
Voorstel drugbeleidsplan Kortenberg Hier mag nog aan geschaafd worden...
Welzijnsoverleg Regio Gent Martelaarslaan 204 B, 9000 Gent tel. 09/ WELZIJN WELZIJNSBEHOEFTEN WELZIJNSINFRASTRUCTUUR WELZIJNSBELEID.
Uiteraard is de gsm niet verboden, Trilstand wordt gewaardeerd!
Een kansrijke veilige school!.  Het Stroink is een openbare Daltonschool.  Openbaar betekent dat de school open staat voor iedereen met respect voor.
Wijkplatform Hoogenhof Oprichtingsvergadering Wijkplatform Hoogenhof Dinsdag 13 november 2007.
Welkom op de inloopavond Wijk Noord-West
MEde Maken Ik ben een mEdemaker!. Vanavond Interview wethouder over aanleiding en doel mEde Maken Presentatie mEde Maken Interviews inwoners met geslaagd.
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
Perspresentatie Gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober 2012.
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
Parallelsessie Duurzame Inzetbaarheid en Happy Library 22 januari 2015
Meer interactie tussen de OCMW’s en de POD MI Social media Provinciale Ontmoetingsdagen Lente 2015.
Regie over eigen leven..
jouw Schadewijk, mijn Schadewijk
Weerbaarheid en zelfredzaamheid vergroten
Welkom. Agenda: Welkom Informatie over het voortgezet onderwijs en het voorlopige schooladvies Algemene mededelingen en specifieke informatie/activiteiten.
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
Welkom Jaarvergadering Donderdag 12 november 2015 BPV Alert.
college van burgemeester en schepenen
De Wmo is meer dan zorg? Commissie Samenleving, maandag 17 maart 2008.
Stageproject Gemeente Sittard-Geleen 2025 Door: Laura Engels & Sander Bertrand.
Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.
EINDPRESENTATIE WERKGROEP DORPSVISIE: 14 maart 2016 Dorpsvisie Zuidwolde.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Welkom bij onze Algemene Leden Vergadering 18 April 2016.
'Vriendenavond' in het Bonte Paard te Laren, op 23 Februari, 20:30 uur Stichting Vrienden van de Larense Montessori School.
Veilig Verkeer Landerd Verkeer: een zaak van levensbelang Presentatie VR 6 maart 2012.
Hoe pedagogisch handelen?
De lokale overheid als actor in de vermaatschappelijking van zorg Katrien Schryvers OCMW-voorzitter 20 mei 2016.
Jaarvergadering dinsdag 25 oktober 2016 WELKOM Op de jaarvergadering van de OR.
‘Spelen met Ruimte, in de lokale samenwerking’
Nieuw decreet Lokaal Bestuur & Nieuw decreet Lokaal Sociaal Beleid
Ouderraad olfa Schooljaar
Is de economische recessie een zegen voor de relatie ouders en school?
Naar een nieuw decreet lokaal sociaal beleid
Welkom op de najaarsvergadering in de SKALM 13 nov 2018
Cursus Politiek Actief Bijeenkomst 2: De gemeente
Ouderraad OLVE Familia
‘Kansen voor alle kinderen’ Inzet extra middelen
Hoe zijn wij als inwoner betrokken geraakt?
samen zetten we de inwoner centraal
Transcript van de presentatie:

Samen met u zoeken we naar aanvaardbare effectieve oplossingen op vlak van o.a. sluipverkeer,parkeermogelijkheden, veilige straten en verkeer. Ook fietsers, bromfietsers, andersvaliden en openbaar vervoer worden niet uit het oog verloren. mobiliteit

Bij het gedeelte willen we alle inkomsten en uitgaven doorlichten om de beschikbare gelden van onze gemeente op een goede verantwoorde manier te besteden. Hierbij denken we aan een vermindering van de gemeentebelasting, correcte tussenkomsten van het OCMW, rondvraag voor elk groot project, subsidiëring van verenigingen & initiatieven.financiële

Voor uw vinden we dat de wijkagent een grote rol moet spelen als aanspreekpunt maar ook als aanzet in het oplossen van kleine en grote problemen. Ook het drugprobleem willen we effectief aanpakken en uiteraard vergeten we de brandweer & hun jeugdbrandweer niet maximaal te ondersteunen.veiligheid

dragen we hoog in het vaandel en we hebben dan ook als doel om ons verder te profileren door een OCMW, een sociaal huis, welzijnsalarmering en bv. kangoeroewonen aan u voor te stellen op een aangename toegankelijke laagdrempelige manier. Sociale zorg

Bij denken we vooral aan uitbreiding, verbetering en coördinatie voor de kinderopvangdiensten, crèches en onthaalouders; de speeltuinen, de jeugdhuizen en we vergeten ook de mogelijkheid niet om samen te werken met de scholen en de jeugdraad. kinderen & jeugd

Voor onze willen we d.m.v. een seniorenraad waar alle opmerkingen, klachten,suggesties en vragen welkom zijn want we streven naar een gemeente waar senioren zich gelukkig en veilig voelen.senioren

voor iedereen is ons streefdoel. We willen hier werken aan verbetering en vernieuwing van het zwembad, ondersteuning van verenigingen, een sportbeurs e.d.Sport

Een raad die “au serieus” wordt genomen en een nieuwe bibliotheek is voor ons een must.cultuur

Op vlak van zouden we graag zoveel mogelijk groen bewaren en liever nog vergroten. Daarbij hebben we het dan over het Hof ter Linden, volkstuintjes en het Fort V maar ook aan verbetering van het ecopark en de huisvuilomhaling, vuilbakken en glascontainers, gsm-masten, energievriendelijke maatregelen en dierenwelzijn. Opwaarderen van de cultuurraad en de bioklas krijgen hiervoor onze aandacht.milieu

Om alle Edegemnaren inspraak te laten hebben op alle vlakken zijn voor ons wijkraden van het grootste belang maar we vinden de begraafplaats, de ondersteuning van de middenstand en het afslanken van de schepenfuncties in de gemeenteraad al even dringende agendapunten om een goed te creëren. openbaar bestuur

John Versprille  Voorzitter Martine Van Looy  Ondervoorzitter André van Ekelenburg  Politiekcoördinator Brigitte Van Tongerloo  Secretaris Yana De Bruyn  Penningmeester Inge De Winter  Ledenbeheer Eddy Wuylens  Bestuurslid Staf Van Lint  Bestuurslid Jenny De Coster  Bestuurslid Mike Wuylens  Bestuurslid Henk Wijffels  Bestuurslid David Vandekerkhof  Bestuurslid Stefan Bruyninx  Bestuurslid