C3 Animatie-Demo C3 Beeldbellen Business. Animaties van enkele situaties in bibliotheken Live 1 op 1 beeldbellen (1) Doorschakelen met ruggespraak (2)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
CISCO 7940/60 IP PHONE 產品商標.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
Installatie instructie
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Inleiding instructie MijnSmile
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
HET STARTVENSTER VAN SKYPE
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Net.Console Gebruikers handleiding.
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Welkom! Klik hier om te beginnen
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Gebruik OUTLOOK Inloggen Mail Agenda.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
Klantgericht Telefoneren
?.
Magister voor ouders.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Hallo Aanmelden. Opslaan. Delen. Bij Office draait het om werken zonder beperkingen. U werk gaat overal met u mee naartoe en is automatisch beschikbaar.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1 WELKOM AGENDA Voorstellen Basisconcepten Toestel Softphone Smartphone app Standaard functies van centrale zelf Vragen en Opmerkingen.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Training: Inloggen en Zoeken
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Training: Inloggen en Zoeken
Algemene beschrijving van de toepassing
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Handleiding NODR Schade App
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Transcript van de presentatie:

C3 Animatie-Demo C3 Beeldbellen Business

Animaties van enkele situaties in bibliotheken Live 1 op 1 beeldbellen (1) Doorschakelen met ruggespraak (2) Applicatie delen (3) Uitzenden voorleesuur (4) Videobericht achterlaten (5)

Live 1 op 1 bellen (1) C3 wordt automatisch gestart…

KLIK! Met een druk op de knop wordt vanuit een uitleenpunt naar een hoofdlocatie van de bibliotheek gebeld… Met een klik laat de beller “de telefoon overgaan…” De andere locatie(s) ontvangen dit belsignaal.

Op de locatie(s) hoort men een belsignaal en ziet men het volgende… Met een druk op de knop wordt het loket geopend en volgt er live contact… Onder de belknoppen verschijnt een oproep in beeld… Terborg klik

U heeft groot en duidelijk beeld van de ander, u ziet uzelf in het kleine inzetvenster. Als één van beiden op de knop “beëindigen” drukt, stopt het beeldcontact… “Hallo Jaqueline, ik heb een vraag over dyslexie. Kun je mij...? “Hallo Bea, als je bij taal- stoornissen kijkt….

Na het verbreken van het contact komt u weer terug in het startscherm. Klaar voor het volgende contact…

Doorschakelen met ruggespraak (2)

KLIK! Vanuit een uitleenpunt wordt naar een hoofdlocatie gebeld… Op de andere locaties gaat er een belsignaal. Zoals hierboven krijgt de beller in het scherm dat de oproep in behandeling is… Uw oproep is in behandeling. U bent als eerste aan de beurt. U wordt weldra geholpen…

De hoofdlocatie beantwoordt de oproep… Live contact komt dan snel tot stand… Terborg W-Achterhoek Web-klant O-Achterhoek klik

Jaqueline klikt op de blauwe knop ruggespraak… “Hallo Jaqueline, volgende week is er een beeldoverleg gepland. Weet jij hoe laat? “Dag Bea, ik kan het je zo niet zeggen, als je een moment hebt overleg ik even ……….. Ok, ik wacht even. Dank je wel… Uw oproep staat in de wacht… Even geduld a.u.b. Jaqueline klikt en belt daarmee haar andere collega Peter..… Op Bea’s scherm verschijnt een wachtstand. Vanuit een ingebouwd telefoonboek kan Jaqueline haar andere collega bellen……..

Aan beide zijden kan weer met een druk op de rode knop het contact beëindigd worden… “Hallo Peter, Bea wil weten hoe laat volgende week het gezamenlijke beeldoverleg is? “Dag Jaqueline, dat is dinsdag om uur. Maar schakel maar even door, ik heb ook nog iets voor haar. Ok, dank je wel. Ik schakel je gelijk met haar door. Dag, tot dinsdag! Jaqueline klikt op de oranje knop doorverbinden en brengt de verbinding tussen Bea en Peter tot stand..… klik “Hallo Peter, hoe laat is volgende week het overleg? “Hallo Bea, dat is dinsdag om uur. Kun je mij de notulen nog even toesturen? Ok, dank je wel. Ik mail je ze gelijk even. Dag, tot dinsdag!

Applicatie delen (3) Met C3 Beeldbellen Business kan gekozen worden voor het delen van een applicatie. Dit houdt in dat een “openstaand” Windows- venster op uw computer met de andere persoon gedeeld/overlegd/ingevuld kan worden. Bijvoorbeeld een Word document…

Jaqueline opent het inschrijfformulier met Word en klikt in C3 op de knop “Window delen”. Ze kan in het formulier werken en Bea kan zien wat ze doet… “Hallo Jaqueline, ik begrijp dat het inschrijfformulier is gewijzigd. Wat is er anders geworden? “Hallo Bea, het gaat om een kleine wijziging. Ik laat je het even zien via applicatie delen…

Uitleg kan live gegeven worden. Nadat het overleg is afgerond kan de verbinding weer beëindigd worden… “O ja, ik zie het. Helemaal duidelijk zo. Kan ik al ………… “Kijk, het zit ‘m in het midden bij de adressering, nieuw is dat …… Ik heb het even gearceerd.

Uitzenden voorleesuur (4) Ook kunt u kiezen voor het uitzenden van informatie. Net als bij een tv uitzending kan men in de bibliotheek bij de uitzending aanwezig zijn. Bovendien kan deze vanaf ieder andere gewenste internetplek “live” bekeken worden. Bijvoorbeeld een voorleesuur voor kinderen…

Het startscherm staat weer klaar. Het is handig enkele instellingen vooraf te doen zodat u op een afgesproken tijd ook stipt kunt beginnen. U klikt op de knop uitzending. U vult enkele gegevens van de uitzending in, zoals de naam en de starttijd…

Alle ontvangers zien in hun startscherm dat u op “kanaal 1” gaat voorlezen. Overal kan men de uitzending live volgen. Lekker thuis, in de bibliotheek zelf of op andere publieke locaties. Overal waar een internet verbinding is. Met een druk op de knop kan men inschakelen….

De uitzending kan overal gevolgd worden. In de bibliotheek waar de uitzending plaats vindt… In andere publieke ruimtes of gewoon lekker thuis…

Videobericht achterlaten (5) Indien iemand niet aanwezig is kan het handig zijn een bericht achter te laten. U neemt uw videobericht even op. U kunt ook denken aan het tonen van bijv. een boek of een document. De geadresseerde kan later uw bericht zien en daar op reageren…

Vanuit het startscherm belt u handig iemand met behulp van uw telefoonboek. U hoeft geen nummers te typen. Handig ! U klikt op een naam in de lijst. Daarmee zet u de verbinding op. U wacht tot er “opgenomen” wordt….

Als er niet wordt opgenomen krijgt u een melding. U kunt kiezen om nog even te wachten. U kunt ook kiezen om een videobericht achter te laten… U klikt dan op de knop “Ja”. U klikt op de knop opnemen en spreekt uw boodschap in of laat bijv. een document zien. U kunt uw eigen opname bekijken voordat u deze achterlaat. Als het niet goed is kunt u opnieuw inspreken. U sluit af en uw bericht wordt verstuurd… Makkelijk. Uw bericht wordt verstuurd…

Tot slot… In animatievorm heeft u enkele mogelijkheden van C3 gezien. Ook het werken met C3 is éénvoudig. Naast de getoonde animatie-voorbeelden heeft C3 nog meer mogelijkheden voor u: Video bericht versturen naar een willekeurig adres Live gesprek opnemen Beschikbaar in verschillende talen Video berichten/opname archief Chat box 'Dit loket gaat sluiten' mogelijkheden

Hartelijk dank voor het bijwonen van de C3 presentatie

Demonstratie in uw bibliotheek? Remco Ulenbelt Guus Exterkate Meer informatie of direct bestellen? Zie of vul het C3 bestelformulier in.