Reis naar Thailand Februari 2011. Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Pelgrims en pelgrimstochten
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Kerstviering kleuterbouw
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Wij maakten een uitstapje naar: Het Centraal Station.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
T u n e s i ë Blauw, wit en oker 2 weken was ik er in 1987 mijn eerste reis buiten Europa.
Middeleeuwse steden H5 par. 5.3.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Beste IRC leden, Jullie brachten al jullie leveranciers op de hoogte van de adreswijziging van het IRC : 1 leverancier vergaten jullie echter, en daar.
DE WATERSNOOD.
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
De mayonaisepot en de koffie
Inleiding bij de diavoorstelling -Tijdens de gwp van 17 tot 21 februari heeft de groep van mevrouw Segers en mevrouw Vanhenden gewerkt rond fotografie.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Thailand THAILAND 22-daagse rondreis Met Mambo naar Thailand betekent trekken door de berggebieden in het noorden, wandelen.
Marieke Marion Marie Madeleine Mariella Pia Maria Jakobus
IKL project door: Kiki Pappers
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
“Highligh” Footbridge Rio Cualle River als het hoog water is moet je wel over de brug Na het lunchen in het jungle restaurant zijn we weer naar beneden.
Gefeliciteerd!!! Met jullie 50e huwelijksverjaardag!
14 april 2004Met de trein naar Nemo!1 Naar Nemo! Daar ga ik! Ik vertrek met de fiets vanaf school.
Er was eens een kasteel en daar woonde een koning.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Delft 4 augustus 2012 Brug over de Oude Delft.
Paragraaf 11 De Japanse bezetting.
De temperaturen in Harbin bereiken vaak –40°C en blijven onder het vriespunt gedurende een half jaar. Deze stad bevindt zich ten noorden van het gekende.
De Brievenbus Wou Niet Meer
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Bilthoven - Beerschoten
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
Het hele luxe 5 sterren hotel in de zomervakantie. Gemaakt door : Dylan, Sammy, Tess, Laura,Amber en Romy.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Jos Presenteert The Bridge on the River Kwai... Met dank aan:
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
Het jungle feest.
De reis Om 6 uur vertrokken we met de bus naar Parijs. Het was zo’n 6 uur reiden met de bus voordat we in Parijs aankwamen. Toen de bus geparkeerd was.
Schoolproject in beeld
Hoofdstuk 1: Nederland Historisch Overzicht Hoofdstuk 1: Nederland
Onrecht !!! Vrouw geschopt en aan de haren getrokken voor gsm
Tekst verwerken.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Beachvolley 2000 Even oude koeien uit de gracht halen.
Reis New York februari-16 februari Louise Mortelé en Simone Hanne.
Naam: Florian van Rijsbergen Groep: 8 Reis Noorwegen 27 mei-31mei 2015
Welkom Zondag 30 augustus 2015
CONGO RIVER ONDERHOUD VAN DE VAAR ROUTE ANNO 2016.
Jos Presenteert The Bridge on the River Kwai... Met dank aan:
Transcript van de presentatie:

Reis naar Thailand Februari 2011

Vertrokken op 17 februari in Kortrijk vanuit ons huis met de taxi naar de statie. Vandaar met de trein naar Zaventem We zijn er goed aangekomen en het vliegtuig is op tijd gestart We zijn er goed aangekomen en het vliegtuig is op tijd gestart Bij aankomst in Bangkok was het er rond de 35 gr celsius

Een uitstap die we deden was de River Kwai

De bridge over de River Kwai Dit dateert van de oorlog in zuidoost Azie,toen Japan zich wilde meester maken van het ganse zuid Azië, Dit dateert van de oorlog in zuidoost Azie,toen Japan zich wilde meester maken van het ganse zuid Azië, Vanuit Thailand wilden ze een spoorlijn die door Birma zou lopen en China om vandaar Japan te bereiken Vanuit Thailand wilden ze een spoorlijn die door Birma zou lopen en China om vandaar Japan te bereiken

Het was dan wel een enorm werk. Dwars door de jungle en ook door de bergen die daar uitgehouwen werden met hamer en beitel,om in de gaten dynamiet te steken.Als de boel was ontploft werd er met de hand geruimd in bakken en emmers.Nu zouden ze kranen en buldozers gebruiken,stel je voor. Het was dan wel een enorm werk. Dwars door de jungle en ook door de bergen die daar uitgehouwen werden met hamer en beitel,om in de gaten dynamiet te steken.Als de boel was ontploft werd er met de hand geruimd in bakken en emmers.Nu zouden ze kranen en buldozers gebruiken,stel je voor.

Dit is de brug zoals ze nu is

Ook is er een museum,maar binnen mag je geen foto’s nemen.

Station aan de River kwai

We deden een rit op de trein

Deze gaat dagelijks éénmaal van Bangkok naar Kanchanburi en terug,een andere trein rijdt er niet

Het is een heel gemoedelijk treinritje,echt iets om van te genieten. Helemaal op het gemak.Langs het spoor is er hier en daar een stationneke waar dan één persoon opstapt of een paar afstappen. Deze rit vervoert meer toeristen dan inwoners,alleen nog een paar die op boodschap zijn vanuit het platteland naar Bangkok toe. De naam Bangkok: = Bang is stad en kok is een boom die verdwenen is toen de stad werd gebouwd. Het is een heel gemoedelijk treinritje,echt iets om van te genieten. Helemaal op het gemak.Langs het spoor is er hier en daar een stationneke waar dan één persoon opstapt of een paar afstappen. Deze rit vervoert meer toeristen dan inwoners,alleen nog een paar die op boodschap zijn vanuit het platteland naar Bangkok toe. De naam Bangkok: = Bang is stad en kok is een boom die verdwenen is toen de stad werd gebouwd.

D sporen zelf komen trouwens uit Belgie! Cockeril Ougré,zelf gezien!

Langs de weg mooie zichten Werker komende van de suikerriet plantage? Werker komende van de suikerriet plantage?

Flooting Houses of drijvende huizen op de River kwai

Lunch in Kanachaburi

Nog een beetje spoorlopen

Opgelet waar je de voeten zet!

<We waren die dag alleen met ons 2 voor deze uitstap en ze konden Er geen bus mee vullen,we waren voor een dag luxe passagiers.Ze Voerden ons dan maar gewoon rond in de Mercedes van de baas, Voorzien van alle comfort en frisdrankjes, Wij hier samen met onze gids Ned.. De chauffeur van dienst nam de foto

En vandaar terug naar ons hotel in Bangkok,na een rit van nog 2,5 uur. Achtergrond van deze foto Is van een trip naar de Golden Triangle De White Tempel

Einde van een mooie dag Onze eerste maal Thailand Onze eerste maal Thailand Is zeker voor herhaling vatbaar. Is zeker voor herhaling vatbaar.