De 10 minuten presentatie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Slimme bescherming tegen de zon AFSLUITENBEGINNEN.
Advertisements

Skin Care Club© UNIEK BEAUTY & WELLNESS TOTAAL FORMULE MET SPECTACULAIRE RESULTATEN EN EEN ZICHTBARE HUIDVERBETERING Skin Care Club© voor een stralende.
De waarheid omtrent uw huid. Tru Face ™  . Factoren die de huidveroudering versnellenFeitenTru Face ™ Skin Perfecting GelTru Face ™ Line Corrector Tru.
Huidbehandeling Corien Dekkers MANP Amphia Ziekenhuis Breda
De rol van voeding op de prestatie
De gezonde school.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Nu Skin White System Een geavanceerd systeem bestaand uit ingrediënten met een bewezen heilzame werking op de huid, dat speciaal ontwikkeld is om de gelaatskleur.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Wist u dat … Meer dan 10% van de jongeren in het voortgezet onderwijs drugs gebruikt? Er meer dan 74% van de kinderen onder de 16 jaar alcohol heeft.
In welke snack zitten bij gelijk gewicht de meeste calorieën? a) Slagroomgebak b) Chips c) Kip-kerriesalade.
"Het is beter op iemand te moeten wachten - hoe lang ook –
Gevaarlijke stoffen!! risico’s, vergiftiging, soorten, voorkomen, etikettering, gevarendiamant.
Voeding en bewegen!.
Alcohol, wat is het en wat doet het met je?
Huid Vacht.
Stofwisseling 15 maart 2011.
Beelden van teambuilding
Herbalife Outer Nutrition
Het Herbalife Principe
Klinische resultaten bij het bestrijden van de tekenen van het ouder worden Maart 2009.
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Herbalife SKIN Party Demo Workshop
WELKOM Herbalife SKIN Party.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Wij de mannen.
Koning winter Ben jij voorbereid op extreem winterweer? Koude quiz.
Bruggen bouwen, is elkaar vertrouwen.
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Joke: goedenavond San Marco , goedenavond Belgie
Dooreten, daar word je oud van
Zingen Heer, onze Heer, hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Een schot voor open doel?!
Geef je huid een goede scrubbeurt! Na de zomer kan je mooie zongebruinde huid helaas veranderen in een vaal uitziende huid met pigmentvlekken. Je huid.
Wat is geschiedenis en wat heb je eraan?
Hoofdstuk 8 Paragraaf 2.
Rotterdam, 00 januari 2007 Onderzoek I Bijeenkomst 2 kwartaal 2.
ANATOMIE FYSIOLOGIE PATHOLOGIE
Voeding aan zwangere vrouwen. Calcium  Mineraal wat voorkomt in gebit en skelet  Eet voldoende Calcium  Verhoogde behoefte voor aanmaak skelet baby.
Schoner werken bij brand - een landelijke uitleg, een landelijke film.
Wat hebben we vanaf onze kinderjaren opgebouwd in het netwerk van ons denken? Liefde of afwijzing? Liefdesbanden of angstbanden?
Johan Bugel Campus Winschoten. Hoeveelheid bloed Johan Bugel Campus Winschoten  Man 5 liter  Vrouw 4,5 liter.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Ouderavond over pesten in.
Anatomie en Fysiologie
Thema Leven Les 5 Metabolisme.
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Je huid bedekt je hele lichaam
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Mooie voorbeelden van onze missie:
JULLIE WETEN DAT IK HET HEB, MAAR WAT IS HET?
Boek ‘Begeleiden’ Hoofdstuk 13 Communicatieproblemen
Doel Brede oriëntatie op de doelgroep ouderen
The complete resource for ageless living
Biologie.
Vmbo 2 economie Ben jij een kritische koper ?
Rood = meer dan 25 glazen per week / dagelijks drinken glazen
Welvaartziekten kanker
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Huid anatomie en fysiologie
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Bloed Bloedgroepen Bloedstolling D17vab
Wat gaan we vandaag doen
Ook wij als Wijkracht!?.
Perfect Skin Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!
Bloed Bloedgroepen Bloedstolling D17vab
Transcript van de presentatie:

De 10 minuten presentatie

Het SKIN Principe

De huid is ons grootste orgaan WAT DOET DE HUID ALLEMAAL? Biedt bescherming Regelt de lichaamstemperatuur Transporteert de voedingsstoffen Zorgt voor afweer tegen schadelijke straling Voert de afvalstoffen af

ONZE VOEDING is een directe LINK naar ONZE HUID   Je bent wat je eet, of wat je niet eet Dit maakt het verschil waarom je met de Herbalife huidverzorgings- en voedingsproducten daadwerkelijk het verschil kan maken Onze huid vertelt lange tijd NIETS en dat is juist een groot aandachtspunt. HET WACHT ….. en wacht….. en wacht…… Wij kunnen het jarenlang beschadigen van binnenuit en van buitenaf, maar de huid zegt niets. En dan kan het gebeuren dat iemand ooit op een dag wakker wordt en denkt …….. wie is dat in de spiegel, wat is er gebeurd?

Voeding voor de huid Verbetering van de huid vindt plaats in de bovenste huidlaag door middel van de juiste huidverzorging en in de onderste huidlagen door middel van de juiste voeding Je kunt de huidconditie verbeteren, niet het huidtype Naarmate je ouder wordt, gaat de celdeling trager. Voor je 25e duurt de cel vernieuwing ongeveer 30 dagen en naarmate je ouder wordt, duurt dit tot wel 90 dagen Goede huidverzorging kan dit proces activeren waardoor de rijpere huid er jeugdiger en stralender uitziet

Wat kan je huidconditie beïnvloeden? INTERNE FACTOREN Voedingspatroon (ook roken en koffie/alcohol drinken) Hormonale veranderingen Gezondheidsproblemen / medicatie Stress EXTERNE FACTOREN Verzorging van de huid Blootstelling aan zonlicht/computer Klimaat / weer / verwarming / airco Daarom verandert de huidconditie constant en is goede verzorging noodzakelijk voor een optimale huidverbetering.

Wat wil je absoluut niet !!! Onvoldoende reiniging en hydratatie Daardoor onvoldoende opname van voedingsstoffen en transport door verstopte poriën Daardoor tekorten bij aanmaak nieuwe huidcellen en hydratatie Koekenpan voorbeeld reiniging met water of reinigingsdoekjes is hetzelfde als vette koekenpan reinigen met alleen water. De vettigheid blijft erop en sluit de huid af, waardoor er geen werkstoffen de huid in kunnen. Huid bestaat uit allemaal dakpannen die over elkaar liggen. Daardoor vroegtijdige veroudering van de huid

Wat wil je juist wel !!! Daardoor kun je vroegtijdige huidveroudering voorkomen Daardoor is er een totale verbetering van de huid Daardoor is er een betere opname van voedingstoffen door de huid Juiste wijze van reinigen en hydrateren van de huid

Ervaar dit nu zelf met de 7 Day Results Kit De SKIN 7 Day Results Kit bestaat uit : Uitgebreide huidanalyse met huidmeting door de Skin Analyser. Uitleg over het juiste gebruik van de SKIN huidverzorging. 1e ervaring met revolutionaire SKIN producten. De plakband test. De 7 Day Results Kit met 5 prachtige SKIN producten om thuis aan de slag te gaan.