Speciale TRAPPEN in de wereld

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Tongeren, de oudste stad van België
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
hoofdstad Mexico-Stad één van de grootste steden ter wereld
Verbouwing van het Kruudhuuske Het dak van het huisje begint al aardig in te zakken.
David Doubilet is geboren in New York in 1946, en begon te duiken toen hij amper 8 jaren oud was. Hij heeft 13 jaren lang langs de kust van New Jersey.
Vertaald uit het Spaans.
Jan van Goch. Waarom loyalty? Hoe… • Loyalty moet leuk en simpel zijn • Deelnemers willen iets krijgen • Het moet iets opleveren • Gratis is belangrijk.
Gemaakt door Mylene rodenburg
Rekenen met snelheid Een probleem oplossen
JubileumTocht 2014 Ons 25 jarige bestaan gaan we samen groots vieren! 30 augustus tot 6 september of 6 september tot 13 september.
Eerste halte – Rocroi - in 1555 laat Hendrik II de ster van Rocroi bouwen. Indrukwekkende muren met kantelen die 5 bolwerken met elkaar verbinden met.
Vraag 1 Het oude record van Wadoebi op de 100 meter was seconden. Hij verbetert zijn record met 4/100ste seconde. Wat is zijn nieuwe record?
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
De Krokodil De Krokodil is geen zoogdier de baby wordt in het ei van de Krokodil grootgebracht als ze uitkomen dan gaan ze meteen het water in om te leren.
De stratovulkaan Nyiragongo
Taung Kalat Het op de top van een vulkaan gebouwde klooster
Fruit dorpje”Guiayabitos” Onderweg naar de Jungle “ San Blas”stopten we bij een snoepkraam van vers fruit. Er waren veel van deze kraampjes onderweg.Hoe.
En in Het Amazone gebied van Zuid Amerika
Verovering Zuid-Amerika
Ken je werkelijk de grootste WATERVALLEN van onze wereld?
“Highligh” Footbridge Rio Cualle River als het hoog water is moet je wel over de brug Na het lunchen in het jungle restaurant zijn we weer naar beneden.
Bloemenweelde.
Ik wil dank zeggen klikken Voor alle dingen die ik nooit gevraagd heb.
5.1 Definitie van vermogen
1 19 dec Rijnsburg 19 dec Rijnsburg. 2 Hebreeën 8 1 De hoofdzaak VAN ONS ONDERWERP is, dat wij zulk een hogepriester hebben, die gezeten is.
Verovering Zuid-Amerika
Vulkanen in de wereld.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.
Muziek: Nino Bravo “América” Vertaald uit het Frans Freddy Storm 06/2011.
Wereldwonderen Gemaakt: Michael.
Fotos waar je “ WOW “ tegen mag zeggen.
Vertaald uit het Italiaans. Freddy Storm – 01/2009.
1 Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde OK t/m 29 juli 2005 Niet-Egyptische pyramides.
Jubileumtocht 2016 Mont Ventoux
De Mont Saint-Michel ANDERS.
Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, veel droogte en geweldige hoge duinen, er sinds eeuwen een.
27 februari 2010 Een heel zware aardbeving!. 131 Teletekst za 27 feb *************************************** Doden bij zware aardbeving in Chili ***************************************
Gary Klikken aub… Sint Pieter gezien over de Tiber.
Donder & bliksem.
HET MEEST PORTUGESE DORP VAN PORTUGAL
Aan de vis wordt gevraagd waar hij op vakantie geweest is.
Eiland Marieta (MEXIQUE)
Peru Bolivië Het Titicacameer ~ en zijn drijvende eilanden Musik: Amazonas ~ The house of the rising sun Vertaald uit het Duits – Freddy Storm 04/2010.
Vangelis - Ask the mountains Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 03/2010.
De beste uitkijkposten ter wereld.
De Ganges....
Beste klasgenootjes,vandaag doe ik mijn spreekbeurt over:
Wandelclub “De Bollekens”vzw Organiseert Op 13 december 2015 Spek met eierentocht.
Gruyèr es Muziek: Bert Kaempfert Time to love Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 08/2010.
in China De berg De berg Hua Shan is een van de vijf “heilige bergen" van China. Hij ligt in de provincie Shaanxi, ongeveer 100 kilometer ten oosten.
Behalve de piramide van Cheops zijn alle wereldwonderen verwoest door aardbevingen of oorlog.
http :// www. youtube. com / watch?v = bkZGEQeyVUE & feature = playhttp :// www. youtube. com / watch?v = bkZGEQeyVUE & feature = play Poverpotten.
De verkeersader van '' Atlanterhavs = veien "(Atlantische Oceaan Road) een bepaalde infrastructuur en spectaculair dat springen van eiland naar eiland.
Thema Welkom.
Speciale TRAPPEN in de wereld
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Sagrada Familia Spaans wereldwonder.
Machu Picchu Machu Picchu is de meest bezochte touristische bezienswaardigheid van Peru. Het ligt 70 km ten noordwesten van Cusco. Machu Picchu is gebouwd.
Tianmen Mountains liggen in het noorden van de provincie Hunan, bij Dayong (China). Veel mensen denken bij Tianmen aan de beroemde Tiananmen Square, in.
Tianmen Mountains Dayong city (nu Zhangjiajie) met
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Het Titicacameer ~ en zijn drijvende eilanden
Welkom in deze kerkdienst
Let op A.S. zaterdag laatste inleverdag
Semantisatieverhaal:
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
Transcript van de presentatie:

Speciale TRAPPEN in de wereld MEI 2013 ZELF KLIKKEN

DUITSLAND Wurtzburg in Beieren Uit een sprookje van Hans Christian Andersen, donker en mooi, deze trap leidt tot een waterval waar jaarlijks veel toeristen gaan om gefotografeerd te worden.

ECUADOR De trap leidt naar een van de meest beroemde watervallen in Zuid-Amerika “Falls Pailon del Diablo”. Glad en vaak verloren in de mist, leidt het naar een prachtige uitzicht bevolkt door verschillende lokale vogels.

INDIA The Well of Chand Baori INDIA The Well of Chand Baori. Enorme kuil gegraven in de tiende eeuw om het gebrek aan neerslag in de regio te verhelpen en het water voor lange periodes op te slaan. 3500 treden en 30 meter diep.

DUITSLAND Dresden Het Elbezandsteengebergte in Saksen. Trap in steen gebeiteld in de 13e eeuw. De 487 treden werden gerestaureerd en uitgebreid in de 18e eeuw.

COLOMBIA Rots van Guatapé De rots is een authentieke stenen monoliet 220 meter. De trappen zijn gebouwd met cement direct op de rots. Er zijn 702 treden naar de top.

HAWAII De Haiku Op het kleine eiland Oahu, is er deze buitengewone metalen trap van 3922 treden om te klimmen op een heuvel van 850 meter. Gemaakt voor de installatie van een antenne in 1942. Gemoderniseerd in de jaren '50, maar gesloten voor het publiek sinds 2007.

Peru Inca Trail. Een oude handelsroute tussen Cuzco en Machu Pichu Peru Inca Trail. Een oude handelsroute tussen Cuzco en Machu Pichu. Het ruige terrein van de regio vereist te veel omwegen door de heuvels en bergen. Resultaat : kilometers, in sommige gevallen zeer slecht, zoals deze beroemde drijvende trap.

PERU Machu Pichu De trap is uitgehouwen in de rotsen voor de beklimming van de Machu Picchu (ongeveer 360 meter). Sommige delen van de klim zijn delicaat, omwille van smalle en geërodeerde treden. De beklimming duurt tussen 1 uur en 90 minuten. Slechts 400 bezoekers per dag zijn toegelaten en de toegang is gesloten vanaf 13 uur.

SPANJE (Baskenland) Bermeo De eindeloze trap, vastgeklampt aan de rotsachtige kust, leidt tot een kleine kerk van de Orde der Tempeliers uit de tiende eeuw. 231 treden om het heiligdom van St. John van Gaztelugatxe te bereiken. Men geeft (volgens sommige praktijken) aan de trap helende krachten tijdens de beklimming.

CHINA wenteltrap in de Taihang Mountains CHINA wenteltrap in de Taihang Mountains. Wenteltrap van ongeveer 100 meter, recentelijk ontwikkeld om duizenden toeristen elk jaar aan te zetten om de schoonheid van de Taihang Mountains te bewonderen. Voordat u begint met de klim, worden bezoekers gevraagd om een ​​formulier te ondertekenen waarin staat dat ze geen hart- of longproblemen hebben en jonger zijn dan 60 jaar. Een smalle en metalen trap om u naar de hemel te leiden (zoals in het lied van Led Zeppelin).

EINDE Uit het Spaans vertaald door M@roes Muziek : “On earth as it is in heaven”