DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een balletje voor Oranje-Zwart Extra inkomsten voor nog betere training en trainingsmaterialen.
Advertisements

Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
Ines Jessica Samantha Ortwin Robin Tim Wouter Rick Willem- Jan.
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Handbal. Een dynamische sport voor mensen met passie! Regio bijeenkomsten Verenigingen in het kader 1 NHV.
Presentatie voor groepen
Coachavond zaalhockey
Netwerk voor Cultuur en Natuur Masterplan Plan van Aanpak Afdelingen en regio’s Zaterdag 4 mei 2013.
SVK Korfbal Thema avond op weg naar 2015 Door Tijs Huisman 9 april 2010.
KANTINE Afspraken Vergaderen: • Graag afspraak nakomen dat tijdens vergaderingen alleen koffie en thee wordt gedronken. • Bij warm weer of erg lange vergaderingen.
Nieuwe kennis Lerend netwerk lerarenopleiding 6 september 2013 Leuven.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
LUSTRUM MHC MAARN 50 JAAR EN NOG NIET KLAAR !. 10 e LUSTRUM MHC MAARN PRESENTATIE VAN DE VOORGENOMEN LUSTRUMACTIVITEITEN.
Terugkoppeling Heidedag januari Heidedag januari 2010 terugblik Thema: Kijk naar binnen, kijk naar buiten, en vooruit Sterkte en zwakte van OSC’45.
Hoofdstuk 13 Vrij kapitaalverkeer.
Wielersport in Zuid-Limburg doe je bij…………..
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
Commissievergadering
Info-avond ouders en leden RKSVB
Hoofdstuk 11 Vrij kapitaalverkeer. (2/14) Het vrije kapitaalverkeer (inclusief het vrije betalingsverkeer) wordt gewaarborgd door artikel 56 van het Verdrag:
Doelstellingen formuleren
workshop Veranderen: een noodzaak!? Verandering en vernieuwing leveren winst op.
Ledenenquête 2013 Uitkomsten. Statistieken 23 vragen 91 leden begonnen 50 volledig ingevuld.
Klaar voor de toekomst 1 november 2014.
Evenementencommissie RCU Zwolle
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Woord van Leven Juli 2014.
Algemene Leden Vergadering MHCV
WK Roeien 2016 Rotterdam Welkom! Welkom….
SLA presentatie, 13 februari Wat is de SLA SLA = Stichting Landschapsfonds Alphen aan den Rijn eo Gestart in bestuursleden Startkapitaal.
Deltion College Engels A1 Spreken/Presentaties[Edu/002] thema: Welcome… can-do : kan een korte, vooraf geoefende mededeling doen aan een groep © Anne Beeker.
Presentatie Zomerwerk 2011 Vakantie Bijbel FeestVakantie Bijbel Feest Dabar op de RusthoeveDabar op de Rusthoeve.
Doel: Stimuleren ontwikkeling en in stand houden natuur en landschap elementen bij particulieren binnen de gemeente Alphen aan den Rijn!! - Alphense burger.
Havo Vecon Business School:
Solidariteit op onze school Enkele suggesties voor gesprek.
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
Gemeente Heerenveen. Presentatie Fries Zorgcongres Wat is de Participatieraad - Visie en missie - Werkwijze en onze werkgroepen - Advies geven.
BBM workshop Educatie & Jeugdbeleid 20 april 2015 Tilburg.
COVS Zuid II zaalvoetbaltoernooi 10 januari 2016 Sporthal ‘t Hout Mahoniehoutstraat 9a Helmond.
Volle OR en hoge verkiezingsopkomst: Utopie of goed realiseerbaar?’
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Opleiding en Hulpverlening 100 vrijwilligers bekwaam en beschikbaar.
Groepsvereniging & Beheerstichting. Je hebt een Scouting groepsvereniging, maar wat nu …….? Kennisnetwerk Scouting Nederland.
Vergadertechnieken. Uit welke vaste onderdelen bestaat een vergadering? Vooraf weet iedereen wanneer en waar de vergadering plaatsvindt.Vooraf weet iedereen.
Experiment 5: Museumbezoek door evenementen. Vooraf Dit receptenboek is bedoeld voor musea die de resultaten van de experimenten willen toepassen in de.
Roeien bij de Eindhovense Roeivereniging Beatrix.
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
Samenvatting voorstellen Metropoolregio Rotterdam Den Haag Commissie Bestuur, Leefomgeving en Duurzaamheid Gemeente Delft 25 juni 2013.
Informatieavond subsidie- en accommodatiebeleid Gulpen, 2 juni 2009.
ELRC Workshop in Den Haag, Nederland, Kunt U Bijdragen? 1.
De Toekomst van de PGT Presentatie voor de gemeenteavond Algemene Kerkenraad 24 mei 2016.
+. +  DAS nou Nooit Gedacht  Doelstelling – Wat willen we bereiken?  Realisatie – Hoe gaan we dit doen?  Afsluiting Programma.
Landelijke raad 11 juni 2016 Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda.
Over herverdeling van de gemeente in huiskringen
KOM EN BESLIS MEE OVER DE ACTIVITEITEN VAN UW PV
23/07/2018 Direct Doelgroepgericht schrijven (1-2) Semester 1, blok 1, studiejaar
Huiswerkopdracht Politiek
De Slimste Mens van LEUVEN
Let’s Roll 2017 Hockeyclub Montfoort
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
PERSBERICHT Beste schaakliefhebber,
16 buiten de sport activiteiten in het kader van
Team Maasdriel Opgeven is geen optie
Team Maasdriel Opgeven is geen optie
Informatieavond voor vrijwilligers OLS 2019 Sevenum
Welkom in Leuven Noord Ga op zoek naar het blad van jouw partnergroep (lokale besturen, beroepsbeoefenaars, diensten en centra, ggz-partners, erkende verenigingen.
100 jaar welpen Jubileumjaar 2020.
Transcript van de presentatie:

DE LUSTRUMCOMMISSIE WENST U EEN VOORSPOEDIG 2014 én 2015!! De Lustrumcommissie?

10 e Lustrum RV Rijnland. De RV Rijnland is opgericht op 3 juli – 2015 Op 3 juli 2015 bestaat zij 50 jaar.

Eerste paal: 1 juni

Het ‘Oude Gebouw’..

10 Lustrum RV Rijnland. Het bestuur heeft een viertal leden gevraagd na te denken over de wijze waarop het 10 e lustrum gevierd kan worden. Dat zijn: Joost Paijmans Hans-Marten Hazelbag Ruud Wessel Jan Kleingeld

10 e lustrum RV Rijnland. Er is nagedacht over de volgende punten: Data Evenementen Lustrumboek Organisatoren Deelnemers Lustrumlogo Lustrumcadeau Goed doel

10 e Lustrum RV Rijnland. Behalve de datum 3 juli 2015 is nog niets definitief. De inhoud van het lustrum wordt bepaald door de leden. Zij zullen vanaf nu bij de organisatie worden betrokken. Alle geledingen van de vereniging (denk aan jeugd, aangepaste roeiers, toerroeiers, marathonroeiers, wedstrijdroeiers) worden uitgenodigd hun bijdrage te leveren. Alle activiteiten in 2015 zullen een lustrum-karakter krijgen. Een nog nader te bepalen ‘goed doel’ zal onderdeel van de viering zijn.

10 Lustrum RV Rijnland. 50 jaar: 50 km roeien, 50 km ergometeren, de trekschuit laten varen, een lustrumpakje bedenken, intocht van de Geuzen in Leiden, een marathon van Den Helder naar Maastricht, een lustrumboek samen met Zuid-Hollands landschap, een open dag voor mensen met een verstandelijke beperking, onderlinge wedstrijden met De Laak, Asopos, Njord en Die Leythe, een puzzletocht door Leiden, een picknick bij boerderij Het Geertje, een vlootschouw, een verkleedpartij in de sfeer van de jaren 60, een boot aanbieden, een extra impuls aan de DMO door buitenlandse gehandicapte roeiers te sponsoren, een estafette, lustrum-gekleurde bladen, een spetterend feest midden in de polder, de zon zien opkomen in een roeiboot met life klassieke muziek, een culinaire tocht, een zeilwedstrijd met wherry’s, een wedstrijd met waterskiers achter een acht, etc. Het woord is aan de leden! Aan jullie!!

Programma Lustrumviering 2015 Het woord is aan de leden!!.

10 e Lustrum RV Rijnland. De data waarop de evenementen plaats vinden worden in overleg vastgesteld. De evenementen kunnen over het hele jaar verspreid worden. Mogelijke evenementen zijn: ‘er op uit-dag voor de hele vereniging’, feest, receptie, toerevenement, onderlinge wedstrijden, organisatie DMO (Dutch Masters Open), lustrumsymposium en ‘open dag’. We gaan nadenken over een goed doel en een lustrumcadeau voor de vereniging.

10 e Lustrum RV Rijnland. DE UITDAGING?! Waarom wordt over tien jaar nog met plezier en voldoening teruggekeken op de viering van het 10 e lustrum. Wat maakte dat jaar en die viering zo bijzonder? De uitdaging is iets heel bijzonders aan de viering toe te voegen! Wat? Dat weten jullie!!

10 e Lustrum RV Rijnland. Inmiddels is wel een voorlopig ontwerp gemaakt van het lustrumlogo. Er zijn meerdere versies. Enkele daarvan ziet u al opgenomen in het Rijnlandboek en in het Jaarboek. Hierna ziet u het logo dat is gebaseerd op paal 5. De kilometerpaal die jaren langs de Vliet stond en recent een plaats heeft gekregen op het terrein van de vereniging.

Kilometerpaal 5 is nu tevens Mijlpaal 48..

Het Lustrumlogo..

10 e Lustrum RV Rijnland. Aanmelding! Ieder lid kan zich aanmelden voor zijn bijdrage aan de lustrumactiviteiten. In eerste instantie zoeken wij leden die bepaalde onderdelen vorm willen geven en samen met een nader te bepalen groep die activiteit vorm gaan geven. Hier volgen die onderdelen nog een keer: ‘er op uit-dag’; feest; receptie; toerevenement; onderlinge wedstrijden; DMO; symposium en ‘open dag’ (maar meer en anders mag ook!).