New Landscaping 2020 © Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Het recht om te dromen Realiseer deze met alle energie Blijf er in geloven en werk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Workshop Duurzame Ketenzorg
Advertisements

Joris Lensink Juridisch perspectief
Management, financial en cost accounting NEFEB Bijeenkomst 17 juni 2009.
Workshop Boris Platform gehandicapten mbo 7 november 2013.
ZAPPcity Project ZAPPcity • alle evenementen onder één publicitaire paraplu • 28 augustus – 14 september • kunst, cultuur, sport, media • locaties.
ENERGIENEUTRALITEIT IN DE GEMEENTE. STELLING 1.  De invloed van de gemeente op de energiedoelstelling is kleiner dan we zelf denken.
IPMA Trekkersbijeenkomst Joop Schefferlie Maarssen, 6 november 2013.
Van, voor én door het onderwijs.
Energie van en voor Ameland. Wat is AEC  Inkoop groene stroom en gas en verkoop aan Amelanders en bedrijven op Ameland  Zonder winst oogmerk  Zelf.
1 Workshop voor maatschappelijke organisaties ter voorbereiding op de Beursvloer.
Project VOCATIO Camille Delbecque Communicatie en contact laureaten
Conditietest als basis voor samenwerking. De conditietest is een hulpmiddel voor vrijwilligersgroepen om: de huidige kwaliteit van de groep te meten en.
Bedrijventerreinen als economische motor Presentatie door drs. Gerrit Ybema Ybema Economy Solutions Bedrijventerreincongres 2006 Zutphen, 5 oktober 2006.
A Brave New Workforce | 19 juli ExpertPlaza “ Freelancing per minuut” ExpertPlaza.nl Tacit knowledge in (netwerk) organisaties Case: ABVAKABO.
15 – 9 – 2006 Technocentrum Twente FIRST LEGO® League 2006 Martijn Roelofs.
Ac adviseurs Bijscholing en subsidies, een (on)mogelijke combinatie Osat Symposium 21 juni 2010.
PlattelandsCafé 15 mei Welkom door Teunis Jacob Slob.
HoekscheWaardDuurzaam
Macropus CVBA Mathias Lang Voorzitter Macropus CVBA
Waar een kleine gemeente groot in kan zijn Schaal van een kleine gemeente vraagt samenwerking: -Inhoud -geografisch Kleinere teams Minder formatie plaatsen.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
Slachtoffers Iatrogene Nalatigheid-Nederland en Iatrogenic Europe Unite-alliance op de bres voor patiëntveiligheid! Wie zijn wij en waar staan we voor?

Uitvoering toekomststrategie Essent Harm Assies en Henk Kosmeijer Portefeuillehouders nutsvoorzieningen en financiën Informatieavond Essent, 17 maart 2009.
29 mei 2007BKD Business Class 2007 Strategisch Innoveren in MKB’s dr. Tinne Lommelen MERIT & UHasselt.
Nationale Kleine Scholen Conferentie Presentatie concept plannen Namens de initiatiefgroep Herman Ritter & Theo Bockting (Dorpsraad De Weebosch)
Vrouwelijk ondernemen leer je zo Women inc.
10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Project nr NL1-GRU
Aandachtspunten vanuit een categoriale voorziening
Nederland 2020 – Virtuele Delta Gideon Strategie 7 Onderzoek NCG en Min. VROM Presentatie voor TUDelft, 17 juni 2010.
Nederlandse Gemeenten en Europa Annemiek Wissink
Schiedam & Europa ‘What’s in it for us?’ Cor Lamers – burgemeester Schiedam 25 november 2013.
Utrecht, 11 juni
Het Nederlands Uitburo
Wie geef jij een glimlach?
WerkGevers Service Punt Zoetermeer Jolanda Kroon
Inhoud presentatie  Ontstaan TOPGGz  Missie, focus en positionering  Infrastructuur stichting  Planning  Lidmaatschap.
Samenvatting S eminar “Bevolkingsdaling, gevolgen voor bestuur en financiën.” Maastricht, 26 mei 2008.
De Stadsregio Arnhem Nijmegen Bureau Brussel
Succes- en faalfactoren
Ontwikkelen werkt. Projectdirectie Leren & Werken Samenwerking ministeries van OCW, SZW, LNV en EZ Doel:Implementatie Leven Lang Leren Doelgroepen: werkenden.
Presentatie: Bedrijven InvesteringsZone
Stimuleringsmogelijkheden van RVO.nl
De openbare bibliotheek in verandering Presentatie bibliotheekvernieuwing in West-Friesland M. van Wijk Mei 2008, Stede Broec.
ENERGIENEUTRALITEIT IN DE GEMEENTE
Coöperatieve energietransitie van niet duurzaam centraal naar duurzaam decentraal Schijndel 23 mei
Zo creëren we samen met u een win-win situatie
Europees Fonds voor de Meest Behoeftigen (EFMB) Vereisten ()
HUWA Project Tanzania Projectvoorstel februari 2010.
Presentatie titel BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 4
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 7 Thema 12 – Omgevingsinvloeden Business IT & Management
Relatie tussen het PI en bedrijven Anne van Opijnen (2015)
Great Place To Work ® © Great Place To Work ® Institute Nederland, 2009 VGN voorlichtingsbijeenkomsten 11 november november november 2009.
Sociale Media als hulpmiddel voor communicatie binnen en buiten de Reuzenfederatie.
Stichting Veteranen Actief Veteranen met een missie 2.0 augustus 2011 GEWAAGD DOEL Waarheen gaan wij? HOGER DOEL Waarom bestaan wij? KERNKWALITEITEN.
Pag. 1 Elementen van een goede presentatie: » Voorstellen van uw bedrijf; » Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van anderen in de markt; » Op welke manier.
Landscape review Optimaal gebruik van EU-gelden: risico’s financieel beheer van de EU-begroting Alex Brenninkmeijer, Lid Europese Rekenkamer Presentatie.
De enige constante is verandering. Initiatief voor FESPA Nederland past in ontwikkeling van verandering Samen maken we de markt van visuele communicatie.
Venray. Techniek als substantieel onderdeel leergebieden basisschool In de toekomst meer carrieres binnen de techniek.
JOUW BEDRIJF GAAT INNOVEREN?
Martin Quispel Zwijndrecht 24 februari 2017
Facturatie bij ETION.
Krachtige zorgprofessionals via eigen regie
Together one world.
EURES NEDERLAND Informatie over toetreding tot het netwerk
2 juni 2018 PROFILERING LAND VAN MAAS EN WAAL OPEN MAAS EN WAAL
Naar een stad waarin iedereen meedoet
Basisinformatie Gegevensmanagement van sectoraal naar integraal
Team Building voor een Goed Doel!
Doelen, verlangens, behoeftes en drijfveren
Transcript van de presentatie:

New Landscaping 2020 © Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Het recht om te dromen Realiseer deze met alle energie Blijf er in geloven en werk er naar Mission completed

New Landscaping 2020 © persoonlijk of als bedrijf als founding father van Europa Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Kennis en kunde netwerken Verstrekken van middelen (sponsoring) Het verlenen van subsidies

New Landscaping 2020 © What’s in it for me Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Een krachtig communicatie-instrument ter beschikking Verwerven van een krachtig Europese exposure Een deelname aan een sterk Europees netwerk o.a. door deelname aan satelliet conferenties Een levendige en positieve in- en externe PR

New Landscaping 2020 © Hoe dat in zijn werk gaat Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Subsidieverleners kunnen procedures nauwgezet volgen Inzicht op ontwikkeling van het project en controle op de voortgang via een sterk Comité van Aanbeveling en Raad van Advies

New Landscaping 2020 © de werking van het sponsorship (1) Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Maatwerk bij ieder afspraak over een win/win situatie Waar dat zinnig is wordt overlegd over een toetreden in het CvA of RvA PR en communicatie via alle geplande marketing activiteiten Toegang tot de free publicity van NL 2020

New Landscaping 2020 © de werking van het sponsorship (2) Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Mogelijkheid om een eigen presentatie te laten realiseren op de expositie NL 2020 Speciale tarieven voor advertising, design en productie Lidmaatschap van de ‘New Landscaping 2020 member club’ Een ‘sleutel’ om eigen activiteiten rondom het project te organiseren zoals seminars etc.

New Landscaping 2020 © Wat is de R.O.I. Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen bredere, diepere en zeker meer Europese netwerkmogelijkheden Het verwerven van meer kennis in toekomstige ontwikkelingen in de samenleving, met veel mogelijkheden deze kennis als PR en marketinginstrument in te zetten Het aanschaffen van sponsorship shares met een nominale waarde van € 1.000,-- per share. 50% van de gerealiseerde marge wordt na elk evenement van NL2020 in de vorm van dividend uitgekeerd.

New Landscaping 2020 ©2006 De Organisatie Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen stichting 1 europe Financieel toezicht: BZ&S Accountants en Adviseurs