Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De beroemdste persoon die er is …
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Kerstviering kleuterbouw
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Water, schapen en vrouwen
Beelden storm.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Tussen Pasen en Pinksteren.
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Zonde, de grootste vijand
Een verhaal om te onthouden
God en ons.
Wie is de baas?.
Deel II verzoening.
Bij het kolenvuur Johannes
Johannes 9. 1 En voorbijgaande zag Hij een man, die sedert zijn geboorte blind was. 2.
Verbonden … Van boven bekeken
Oog in oog, hand in hand ….
Een bericht speciaal voor jouw m’n
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
En inderdaad haar handen werden weer warm.
ALBERTO PRESENTEERT POWERPOINT SHOW LAAT ONS NIET ACHTER ALS U MET VAKANTIE GAAT!!!!!!!!!!!!!
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
V.E.G.O.
Welkom in de samenkomst. Hebreeen 12 Hebreeen Daarom dan ook, alzo wij door zo’n grote menigte geloofsgetuigen omringd zijn, laat ons afleggen.
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
Verlangen naar licht.
Zo ga ik door.
Voor Aranka... Van Aart.
Mijn verjaardag..
Een liefdesgeschiedenis
HOF VAN EDEN Adam en Eva.
De vreugde van de HEERE.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Welkom in de samenkomst
Lang geleden, in een grote kille stad ergens op de wereld, lag tussen het afval een klein, bruin stoffen beertje... Weggegooid, omdat het niet meer nodig.
Welkom in de samenkomst
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
DE SPIEGEL.
Herinner je Herinnert u …(Lucas 24: 6) Toen herinnerden ze zich zijn woorden (8)
“de liefde van God”.
Is het allemaal goud dat er blinkt? Bij al ons bouwwerk in de gemeente? Het spannende van deze tekst: Wat gebeurt er als het vuur erover gaat?
‘Mixed up piles’.
3Toen Hij op de Olijfberg gezeten was, kwamen zijn discipelen alleen tot Hem en zeiden: Zeg ons wanneer zal dat geschieden, en wat is het teken van uw.
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Met een bewogen hart aan de slag!. Romeinen brief handleiding voor zendeling 1.Met passie voor de boodschap (1:16) 2.Met visie voor de wereld (15:20)
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Kies een partner in de Heer - 1 Kor.7:39b. Een partner krijg je, een partner kies je (O.T.) Wat de HEER toen zei, heeft betekenis voor nu (1 Kor.6) Houd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Les 12 voor 18 juni “Want toen zij deze zalf op Mijn lichaam goot, deed zij dat als voorbereiding op Mijn begrafenis.” (Mattheüs 26:12) Jezus werd.
Hoeveel hou je van haar... ? Als je een vrouw bent, ben ik zeker dat dit je zal interesseren... En ben je een man, dan ken je zeker een vrouw die echt.
Transcript van de presentatie:

Beste Vriend,    Het is met een enorm verdriet dat wij U heden het overlijden moeten melden van een zeer dierbare vriend, gekend onder de naam « Gezond Verstand ». Hij leefde met ons sinds vele jaren. Niemand kent zijn juiste ouderdom, want het geboorteregister werd lang geleden gedeclasseerd, om reden van zijn te grote ouderdom.

Maar wij herinneren ons hem wel, om zijn merkwaardige levenslessen, zoals: « Morgenstond geeft goud in de mond » of « Verwacht niet alles van de anderen », of nog « Wat mij overkomt is misschien MIJN schuld », en vele andere.

“ Gezond Verstand ” leefde met simpele en praktische regels, zoals « Geef niet meer uit dan U hebt », en duidelijke opvoedings principes zoals « Het zijn de ouders, en niet de kinderen, die de eindbeslissing nemen ». Helaas, « Gezond Verstand » verloor aanzien, toen ouders leraars aanvielen die dachten hun werk serieus te hebben vervuld, door de leerlingen respect en goede manieren aan te leren. Toen hij vernam dat een leraar werd ontslagen omdat hij een zeer woelige leerling te streng had berispt, werd zijn gezondheidstoestand nog erger.

Zijn gezondheid werd nog slechter toen scholen ouderlijke toestemming moesten vragen om een verband te leggen op een kleine wonde. Te meer dat zij de ouders niet meer mochten verwittigen van soms grote gevaren die de kinderen liepen.

Tot slot verloor « Gezond Verstand » alle lust tot leven wanneer hij vaststelde dat de criminelen een betere behandeling kregen dan de slachtoffers. Hij kreeg nog zwaardere klappen, zowel moreel als lichamelijk, toen het gerecht besliste dat het laakbaar was zich te verdedigen in zijn eigen woning tegen dieven, daar waar de dief, in dit geval, zelf klacht kon indienen voor agressie en aanslag op zijn eigen fysieke integriteit.

« Gezond Verstand » verloor uiteindelijk alle vertrouwen en band met het leven toen hij vernam dat een dame, die zich niet realiseerde dat een hete kop koffie warm was en hiervan enkele druppels morste op haar been, hiervoor een kolossale schadevergoeding ontving, ten laste van de leverancier van de kop koffie.

« ’t Is andermans schuld » en Hiermede maakt hij de plaats vrij voor drie schijnheiligen, respectievelijk genaamd: « Ik ken mijn rechten » « ’t Is andermans schuld » en « Ik ben een slachtoffer van de samenleving »

En, zoals je weet, was de dood van « Gezond Verstand » reeds voorafgegaan door de dood van zijn ouders Waarheid en Vertrouwen, het overlijden van zijn echtgenote Bescheidenheid, de dood van zijn dochter Verantwoordelijkheid alsook van zijn zoon Rede

Zeker, er was niet veel volk op zijn begrafenis daar er nog weinig mensen zijn die hem echt kenden, en weinigen hebben zich gerealiseerd dat hij weg was.

Maar U, indien U zich hem nog herinnert, indien U zijn gedachtenis wil in ere houden, verwittig uw vrienden en kennissen van het heengaan van onze betreurde « Gezond Verstand », door bijvoorbeeld dit bericht te laten circuleren. Zoniet, doe niets.