Puerta vallarta was vroeger een onbeduidend vissersdorpje.Maar sinds de film”The night of the Iguana” daar is opgenomen en de liefdes affaire met Elisabeth.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De Tabernakel. God wil wonen tussen de mensen!
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Berceuse de Mozart – Richard Abel Wij, van de Stichting Enschede – Mosnita Roemenië, kregen eind 2009 het bericht dat de familie Löke uit Mosnita ernstig.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Joringel lette niet op haar en bekeek de kooien met de vogels.
- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
Verrassing!!.
Het leven in de Steentijd
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
Rembrandt Rembrandt Dagelijks leven •Zondag naar Westerkerk •Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag les geven.
De Slippertjes.
HOLLANDSE MAATJES.
DE WATERSNOOD.
Het Scheppingsverhaal.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Een nieuwe tijd begint (ongeveer van ).
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Burgers regelen het zelf
Fruit dorpje”Guiayabitos” Onderweg naar de Jungle “ San Blas”stopten we bij een snoepkraam van vers fruit. Er waren veel van deze kraampjes onderweg.Hoe.
“Highligh” Footbridge Rio Cualle River als het hoog water is moet je wel over de brug Na het lunchen in het jungle restaurant zijn we weer naar beneden.
Wemeldinge aan de loswal
Dorpje “Elporvenir” Het was een fleurig dorpje,de slager stond in een ketel op straat zwirtjes te bakken.[zwirtjes zijn stukjes huid van een geslacht.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
…..overrompeld door verdriet
Praktische Opdracht CKV
Donderdag 24 november 2011 waren alle wijzers gerepareerd de volgende wijzer staat al buiten om weer op de toren geplaatst te worden de andere wijzers.
Paragraaf 3.5 Pompeii.
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wanneer iemand binnen honderd meter van het kasteel kwam, moest hij stilstaan en kon zich niet meer verroeren.
Er waren vele honderden nachtegalen, hoe moest hij nou Jorinde terugvinden?
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Wolvecamp tentoonstelling
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Aquacity Gemaakt door: Lindy Groenewold, Marijke Boersma,
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Het jungle feest.
De reis Om 6 uur vertrokken we met de bus naar Parijs. Het was zo’n 6 uur reiden met de bus voordat we in Parijs aankwamen. Toen de bus geparkeerd was.
Schoolproject in beeld
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Herinneringskamp Westerbork
HIJ GAF ZIJN EIGEN ZOON. Tijdens een zondagavond zangdienst in een kerk gaf de dominee het woord aan een oude man, die daar zondag te gast was. De man.
Even wachten…………………………………………………….. de krokodillen speurtocht door Sneek.
Het safaripark. Door: Tom. Het begin Eerst werd ik thuis door Mirre en haar ouders opgehaald. Toen gingen we naar het safaripark Beekse bergen.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Tijd van steden en staten
Het nieuwe altaar… Op een mooie regenachtige dag …
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
‘s Nachts na tweeën 1 's Nacht zo om een uur of twee, dan gaat in ons stamcafé De deur op slot, je weet niet wat je ziet Het licht gaat uit, de kaarsen.
Kies je personages en sleep ze op de prent. Akshay en jens.
Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.
Elia ontmoet God in een zachte bries
Welkom Voorganger: ds. J. de Kok Ouderling : M. v. d. Velde Organist: J.M. v.d. Berg Schriftlezing: Openb. 12: 1-6.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Les 3 De keizer en andere goden Gemaakt door: Nikki, Chanell, Cas, Tim en Roan.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Hallo wij gaan een geschiedenis opdracht maken over de Gouden eeuw.
Pater Damiaan. Wie is Pater Damiaan Pater Damiaan is in 1840 geboren in het dorpje Tremelo. Hij is opgegroeid op een boerderij. Arm waren ze niet. Jozef.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Welkom in China. China is 300 maal groter dan Nederland.
Transcript van de presentatie:

Puerta vallarta was vroeger een onbeduidend vissersdorpje.Maar sinds de film”The night of the Iguana” daar is opgenomen en de liefdes affaire met Elisabeth Tayler en Richard Burton in 1963 is het een beroemd vakantie oord geworden. Elisabeth en Richard hebben zich daar ook gevestigd nadien

Dit is het strand voor ons appartement met het steigertje waar vissers elke dag hun maaltje vis vangen en waar de bootjes aanleggen

Ingang Deze mevrouw vertelde alles over “Tequilla”maken “Tequilla””Hier mochten we proeven Agave plantage. Van deze plant maken ze “Tequilla”

De Cathedraal Officieel “Kerk van Onze lieve- vrouw Van Quadelupe” Op de klokkentoren werd een metalen kroon geplaatst die volgens een gezegde gemodelleerd was naar de Tiara van Charlotte van Belgie. De vrouw van Maximiliaan van Mexico.De metalen kroon is vervangen na een aardbeving door glasvezel.De Kroon wordt ondersteund door 8 engelen De Tiara van charlotte wordt nog af en toe gedragenbij feestelijkheden bij de koningklijke familie van Belgie dag Nacht

Bijbel 120 jaar oud Cathedraal van binnen. Aan de inrichting vande kerk is veel aandacht besteed veel beelden,opvallend is de afbeelding van Onze-Lieve –Vrouw van quadelupe boven het altaar

Door de smalle straatjes gingen we naar boven de bergen in naar het huis van Elsabeth Tayler. Het beroemde rose bruggetje waar Elisabeth en Richard een affaire begon tijdens het filmen van “the Night of The Iquana” Elisabeth en Richard Dit is het huis van Elisabeth je moest op de bel drukken als je het wilde bezichtigen

Hier zijn we op het hoogste deel.Het uitzicht was mooi Toen we weer naar beneden gingen kwamen we dit huis tegen.Het is gebouwd van zacht zandsteen,dat doen ze om hun kostbaarheden in te metselen[ ontzichtbare kluis] De huizen zijn ook nooit af er staan altijd nog wel beton ijzers op het dak of een onafgebouwd stuk als een huis nog niet af is hoeven ze geen belasting te betalen. Vandaar We zijn weer bijna beneden we zien de zee al

“Malecon” de boulevaer waar allemaal beelden staan die met de zee te maken hebben Jongen op zeepaart Dolvijnen dansen met op de achtergrond bogen die de golven moeten betekenen Het plein aan het begin vande boulevaer

Zeemeermin en zeemeerman Achterkant van het plein en het winkel centrum De vissers worden uitgezwaaid