KWF Valentino&andriyan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom bij de Dosh-klas
Advertisements

De Generatie Einstein over Herontwerp Rini Weststrate
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
Waarom God huisdieren maakte…. Ze helpen in de huishouding....
KWF Sta op voor kanker..
naamwoordelijk gezegde
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Alpe D’HuZes 2013 Timo’s Dream Team OLV Breda Silvian Diepstraten
Onze presentatie over het ramp gebied in de Filipijnen en wat wij voor actie doen.
Vrienden van Oranje Kroningsdag 2013 Informatie voor de Kinderen van “De Eshoek”
Wat is/Wat doet het Sterrenfonds? • Voor kinderen < 16 die een steuntje in de rug nodig hebben • In Nederland • Laat kinderen stralen door materiële.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Het Trouwfeest.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Goede doel 2013 Boeken voor Zuid-Afrika. Hier ligt Zuid-Afrika Hier ligt Nederland.
Stoute Spreuken Stoute Spreuken 6 maart 2010 zaterdag 6 maart
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Geachte lieve Koningin Beatrix
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Interpreteren van data
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst...
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Waarom? Kankerpatiënten en hun naasten hebben vaak en veel problemen met de emotionele gevolgen. (Ver)beeldende en creatieve expressie ondersteunt ons.
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Workshop. Weet je het nog? Gemotiveerd? Geïnformeerd? Geïnspireerd? ACTIE!
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Wat ik wil…..
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Het opbouwen van een data base
Het Noordik Alpe d’Huzes
Leerlingenraad Wat ging er aan vooraf.
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
8.4 Hoe help je een ontwikkelingsland?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Ik doe mee! Samen geld inzamelen voor de strijd tegen kanker
Kanker en Werk Het belang van zorgvuldig omgaan met je lichaam en dat van je collega.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Wat is Pink Ribbon? Welke doel ? Welke doelgroep?
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
TOOLBOX ZON.
ONDERWERP KANKER Maik Krijgsman & Danny Bassa
Kanker en Werk feiten en cijfers 1.
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
‘Mixed up piles’.
Krijgen mensen met ROW net zo vaak kanker?
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Welkom ik maak me sterk.
Op zoek naar antwoord.
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Kanker en werk Basiskennis over kanker en de mogelijke gevolgen.
Mijn gemeente Ons gemeentebestuur Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Maatschappelijke stage
In 7 hoofdstukken wijzer over kanker
KWF Kankerbestrijding is nodig
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
In 7 hoofdstukken wijzer over kanker
Een ding zal ik altijd bij me dragen: vluchtelingen zijn normale mensen in een afschuwelijke situatie. Ze zijn vriendelijk, hebben humor, willen zich ontwikkelen.
Transcript van de presentatie:

KWF Valentino&andriyan

Wat betekent KWF Koningin Wilhelmina Fonds / kanker bestrijding &wat doe kankerbestrijding precies?: Het is een Nederlandse stichting. Zij steunt mensen die kanker hebben .wat hun doel is: minder kanker, meer genezing en een betere leven voor (ex-)kankerpatiënten dus patienten die geen kanker meer hebben. Zij strijdt tegen kanker samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers. De echte naam van de stichting is Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Vanaf november 2003 werkt de stichting met de naam KWF Kankerbestrijding.

Soorten kanker 1/2 Acute leukemie Alvleesklierkanker Baarmoederhalskanker Baarmoederkanker Blaaskanker Borstkanker bij mannen Borstkanker bij vrouwen Borstvlieskanker Chronische leukemie Dikkedarmkanker Eierstokkanker Erfelijke soorten kanker Hersentumoren Hodgkin-lymfoom

Soorten kanker 2/2 Huidkanker Huidlymfoom Kanker van de mond of keelholte Longkanker Lymfoplasmacytaire lymfomen Maagkanker Melanoom Mesothelioom Multipel myeloom Nierkanker Non-Hodgkin-lymfomen Non-seminoom Prostaatkanker Schildklierkanker Seminoom Slokdarmkanker Strottenhoofdkanker Vulvakanker Wekedelentumoren Zaadbalkanker Ziekte van Kahler Ziekte van Waldenström

Wie zetten zich in voor het KWF Mitchel van der heuven, alberti, henk jan smit, hanneke geuno, klaas jan hunterlaar en nog meer mensen zetten zicht in voor het koningin wilhelmina fons. Je kunt ze bellen er over praten ze stemmen ook op die fonds

Onze actie / onze logo -> -> -> -> Onze actie zou dan heten : nosotros somos cotra canser, dat betekend wij zijn tegen kanker. Wij zullen een sponsorloop organiseren. En opschool kinderen vragen of ze iets lekkers willen maken en dan geven aan de kanker patiënten omdat wij een kok school zijn. En wij zouden graag weten wat normale mensen dus burger weten over kanker zodat ze ons ook een beetje kunnen uitleggen wat kanker nou precies is. En een tent opzetten en daar onze fonds logo aan de zeikant plakken en dan kunnen mensen hun inschrijven om ons te helpen of geld wil inzamelen

samenvatting Ik heb geleerd dat er heel veel soorten kanker zijn, ik wist er maar een paar. En wel schockend omdat er veel dingen zijn waardoor je kanker kan krijgen zoals longkanker je kan dat krijgen door te roken .