Well being Kwaliteit van leven Sander van der Laan, directeur commercie dinsdag 27 maart 2007
CBL-congres 'Well being', 27 maart Well being: kwaliteit van eten en drinken
CBL-congres 'Well being', 27 maart Well being: kwaliteit van leven
CBL-congres 'Well being', 27 maart Onze missie De dagelijkse boodschappen betaalbaar, de bijzondere boodschappen bereikbaar
CBL-congres 'Well being', 27 maart Onze missie De dagelijkse boodschappen betaalbaar, de gezonde en verantwoorde boodschappen bereikbaar
CBL-congres 'Well being', 27 maart Gezonde Keuze Klavertje
CBL-congres 'Well being', 27 maart Gezonde Keuze Klavertje Ik kies bewust
CBL-congres 'Well being', 27 maart Concurreren op gezondheid Productinnovaties met gezondheidsconnotaties
CBL-congres 'Well being', 27 maart Well being in de toekomst Een sterk verzadigde en gecommoditeerde markt Afnemende meeropbrengst huidige productwaarden
CBL-congres 'Well being', 27 maart Keuze + Convenience = Well being?
CBL-congres 'Well being', 27 maart De kwaliteit van eten = Goed voedsel in een goede context
CBL-congres 'Well being', 27 maart Maaltijdambiance Groep 1: dienblad met maaltijd (‘bord op schoot voor de tv’) Groep 2: gedekte tafel (‘huiskamerambiance’)
CBL-congres 'Well being', 27 maart KlasseLunch Lesprogramma over gezond en lekker eten en drinken 19 april 2007: scholen en kinderen in groep acht
CBL-congres 'Well being', 27 maart Inhoud KlasseLunch: Halfvolle melk Drinkyoghurt aardbei 0% vet Gekoeld sinaasappelsap (2 liter) Zuivelspread naturel light Kaas 30+ (voorgesneden) Gebraden kipfilet (voorgesneden) Rinse appelstroop Pindakaas Bewust Light Volkoren brood Roggebrood Komkommer, sla, tomaat Appel, mandarijn, banaan KlasseLunch Schoolagenda
CBL-congres 'Well being', 27 maart KlasseLunch menusuggesties Broodje Marie Mango, broodje Gezond Kippetje, broodje Aap, broodje Fruitfestijn, broodje Lekker Fris, broodje Gezond Gezicht
CBL-congres 'Well being', 27 maart Wij helpen onze klanten bij het maken van een gezonde keuze
CBL-congres 'Well being', 27 maart De minst ongezonde productvariant presenteren Vrijheid? Verantwoordelijkheid? Betutteling?
CBL-congres 'Well being', 27 maart Eindverantwoordelijkheid bij consument Kwaliteit van eten: keuze, informatie, inspiratie én sociale condities Uitdaging: retailer, fabrikant en derde partijen