Informatie architectuur Opdracht 1 & 2 Sven Vening Student Nr. 229272 Klas: V1CC2.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Advertisements

Het maken van presentaties voor op de computer.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
M ET DE TREIN NAAR … Opdracht: Hoe geraken we op tijd in Brussel- Zuid?
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Handleiding voor het updaten van de Pupillen competitie website V (22april 2010)
Httpd.conf Aanpassen van het Apache 2 configuratiebestand om mod_rewrite via.htaccess toe te staan.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Les 1 Wat is “ Kook met mij mee!”?. Een dag zonder vlees
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Logotypes Woord- en beeldmerken.
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
De Stad Antwerpen Geografisch START.
User study: Multitouch in Safari Davy Debacker Ruben Lagatie Sven Michiels.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Voor intelligente vrouwen
om deze presentatie uit te voeren
Portfolio
Voor intelligente vrouwen Een echtpaar ging een weekendje weg.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Naam: Tim Klijn Klas: MBI M1 Datum:
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Een man komt bij een apotheek …
3 factoren die de Google Ranking bepalen 1. Pagerank 3 factoren die de Ranking bepalen: “ Goede content “ 2. Duur op website + social media knoppen 3.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
Opdracht 3 Spironello Hélène Een geslaagde campagne plannen.
Vredig kerstfeest.
Interpreteren van data
Ik ben ingeschreven voor een vak, maar vindt het niet terug in mijn Toledo… Mogelijke oorzaken: 1.Je hebt nog maar pas je ISP ingediend. Het duurt namelijk.
MUSIC Lees de nieuwsbrief op
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
Chinese karakters typen uitleg via wat screenshots
Verzie 2 © Treinen-cool.nl. Even alle info: Zie je dit staan, dan ga je terug naar het begin Zie je dit staan, dan krijg je meer info over de vraag Zie.
Rekenen groep 4.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Handleiding ClassDojo
Woordenschat Toets Nederlands
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Digitaal stemmen in de klas
Downloaden in de praktijk woensdag 11 februari 2015.
saMBO ICT Vrijdag 30 januari 2015
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
GOOGLE & YOUTUBE MADE BY MARC VLENDRÉ Z1D
Zonsverduistering Mediabegrip week 13/14. Eclips-selfie? Vrijdag 20 maart was de zonsverduistering te zien. Vraag 1: wat was een gevaar tijdens de zonsverduistering?
WO les 1 Het sedcunair onderwijs. Op stap naar het SO Wat staat er op de voorkant? Op stap naar het secundair onderwijs. Waarover denk je dat dit zal.
Bounce rate verlagen: is SEO de oplossing?
Deltion College Engels A1 Lezen [Edu/003] thema: simple stories can-do : kan specifieke informatie vinden en begrijpen in eenvoudig, alledaags materiaal.
Workshop Informatievaardigheden Mediatheek Eindhoven S3 Ellen Bouckaert.
Windows 10 Ben te Kulve Inhoud Waarom Windows 10 gemaakt? Waarom zal ik het installeren? Veel gestelde vragen. Kan mijn PC dat aan? Wanneer.
Gaan/blijven dialyseren? Wachten op een postmortale nier?
SPH voltijd Onderzoeksvaardigheden voltijd jaar 1 Werkcollege 2 kwartaal 2.
LEVENDE OCEANEN Wat weten jullie al over de oceanen? Maak een mindmap en schrijf alles op! In de oceanen leven duizenden bijzondere diersoorten. Ook hebben.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Welkom Dit is de leeromgeving van Kesseler & Zoon Typ hier je naam en klik op OK om in te loggen. OK #Deelnemer moet hier een naam kunnen typen#
EiD lezer en windows 10 Met de browser Edge. Windows 10 en Edge browser  Wie straks zijn belasting wil invullen via Taks On Web en dit wil doen via zijn.
Een snelkoppeling maken naar uw patiëntenlijst (aanwezigheidsbeeld)
Naam Quiz Free Powerpoint Templates.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Transcript van de presentatie:

Informatie architectuur Opdracht 1 & 2 Sven Vening Student Nr Klas: V1CC2

Voor deze opdracht ga ik de volgende vraag beantwoorde doormiddel van google en IMDB. De vraag: De laatste film van de director van Pulp Fiction? Verder zal ik bij de screenshots de informatie architectuur componenten benoemen. Als start voor deze zoekopdracht ben ik begonnen bij google, om te gaan zoeken wie de director van Pulp fiction is. Search system Organization system

Ik heb bij google op de opties gedrukt voor IMDB. Bij IMDB kwam ik op een pagina waar ik de gegevens en biografie kon lezen van Quiten Tarantino. Nu ik weet wie de director is kan ik mijn zoek acties gaan beperken tot de films van Quiten. Search systemSite wizardLabeling system

Als ik bij de pagina zoals op de vorige slide afgebeeld druk op de optie more (dit is een “Contextual navigation system”), kom ik terecht op het onder staande scherm. Hier kan ik helemaal niks mee, dus terug na de vorige pagina. Contextual navigation system

Met de free search optie van IMDB krijg ik het gewenste antwoord vrij wel direct als ik het volgende intoets; movies quiten tarantino. Contextual navigation system Site guides Het antwoord is “Grind house” a.k.a. “Death Proof”

Wat is de laatste Japanse SF film die uit is gebracht? Ik ben weer begonnen op google.nl en daarvandaan terecht gekomen op amazon.com. Hier heb ik als eerste op de optie dvd&vhs gedrukt. Site wizardSearch systemTables of content

Als ik op deze optie heb gedrukt kom ik op het onder staande scherm uit. Hier heb ik gedrukt op sf & fantasy. Deze manier van zoeken is een voorbeeld van zoeken doormiddel van een site wizard.

Hier aangekomen heb ik de keuze om naar een specifieke vorm van SF te zoeken, helaas staat Japanse Sf er niet bij. Dus kies ik voor de optie SF action and adventure. Hier vind ik waar ik naar opzoek was meteen boven aan de pagina. Search resultsQuery language/ search interface Search zones