Het meisje dat ging biechten bij de priester.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KINDERUITSPRAKEN enter.
Advertisements

WELKOM OP TOV!.
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Gesprekjes….
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Een blondje komt bij haar huisarts. Hij is zo ontzettend onder de indruk van haar prachtige uiterlijk, dat hij meteen zijn beroepsethiek vergeet …
Wat mannen echt aan het huilen maakt:
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Muziek: Anastacia: You never be alone
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
HOLLANDSE MAATJES.
Een vrouw met drie dochters besliste op een zekere dag haar drie schoonzonen te testen...
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Een blondine ging naar een
Gemaakt door Nicky beekman Klas 3H.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
Dinsdag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
Glimlach...en zet het geluid aan.
Kinderen.
Bij het kolenvuur Johannes
Pasen & Pinksteren op één dag!
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Who cares?!. 14 Als het nu etenstijd was, zeide Boaz tot haar: Kom hier bij, en eet van het brood, en doop uw bete in den azijn. Zo zat zij neder aan.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
En inderdaad haar handen werden weer warm.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Rode Rozen.
Verlangen naar licht.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Mijn verjaardag..
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Glimlach...en zet het geluid aan. Glimlachen is besmettelijk,
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Sedert ik met pensioen ben…… Klik om verder te gaan.
Kinderen
Juda & Tamar Genesis 38.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Herinner je Herinnert u …(Lucas 24: 6) Toen herinnerden ze zich zijn woorden (8)
O Heer, wat ben ik moe!.
Een voorbeeld dat navolging verdient
Verkeerde verwijswoorden
Kerstconcert met samenzang Met medewerking van: Tjaco van der Weerd - Piano. Marco Rozemuller – Orgel. Nina Dam – Dwarsfluit. Dorieke Kroese – Saxofoon.
Steeds verder met een muisklik. Twee nonnen verlaten hun klooster om gebakjes te gaan verkopen. De ene is bekend als Zuster Bezorgd (ZB) en de andere.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
‘Mixed up piles’.
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
Opwekking 617 Hij kent mijn naam.
Liturgie ♪ 139:1,4,14 ✝ LUC22:39-53 ♪ 562:1,2,3 ✝ LUC22:54-62 ♪ 575:1,2,4 ✝ LUC23:13-26 ♫ 181:1,2,4,5 ✝ LUC23:32-47 ♪ 590:1-5 » Goede Vrijdag
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Transcript van de presentatie:

Het meisje dat ging biechten bij de priester.

Meisje: "vergeef me vader voor wat ik heb gezonden.“ Priester: "Wat heb je gedaan mijn kind?"

Meisje: "Ik heb tegen een man Vuile klootzak gezegd Meisje: "Ik heb tegen een man Vuile klootzak gezegd.' Priester: "Waarom heb je Vuile klootzak gezegd?"

Meisje: "Omdat hij aan me hand zat. " Priester: "Net als dit Meisje: "Omdat hij aan me hand zat." Priester: "Net als dit?"(En hij zat aan haar hand)

Meisje: "ja vader." Priester: "dat is geen reden om iemand Vuile klootzak te noemen."

Meisje: "toen zat hij aan mijn borsten. " Priester: "Net als dit Meisje: "toen zat hij aan mijn borsten." Priester: "Net als dit?"(En hij zat aan haar borsten).

Meisje: "Ja vader." Priester: "Dat is geen reden om iemand Vuile klootzak te noemen."

Meisje: "Toen trok hij mijn kleren uit tot ik in mijn bh en slip stond Meisje: "Toen trok hij mijn kleren uit tot ik in mijn bh en slip stond." Priester: "Net als dit?")En hij trok haar kleren uit tot ze in haar bh en slip stond."

Meisje: "Ja vader." Priester: "Dat is geen reden om hem Vuile klootzak te noemen."

Meisje: "Toen deed hij mijn bh uit en begon mijn borsten te kussen en te likken." Priester: "Net als dit?"(En hij deed haar bh uit en begon haar borsten te kussen en te likken.)

Meisje: " JA VADER, JA VADER, JA VADER Meisje: " JA VADER, JA VADER, JA VADER!!!" Priester: (Na een paar minuten):"Dat is geen reden om hem Vuile klootzak te noemen."

Meisje: "Maar toen deed hij mijn slip uit en begon mij te beffen vader Meisje: "Maar toen deed hij mijn slip uit en begon mij te beffen vader !" Priester: "zoals dit (en deed der slip uit en begon haar te beffen)

Meisje: "ja vader Priester: "dat is geen rede om iemand vuile klootzak te noemen!"

Meisje: "maar toen deed hij zijn je weet wel wat in mijn je weet wel wat!" Priester: "zoals dit? (hij deed zijn je weet wel wat in haar je weet wel wat)

Meisje: "JA VADER , JA VADER Meisje: "JA VADER , JA VADER!!!" Priester: (na een minuut of 20) dat is en blijft geen reden om iemand vuile klootzak te noemen!

Meisje: "maar vader die man had AIDS!! Priester: "WAT DIE VUILE KLOOTZAK!!!!!!!!!!!!!!!!"