Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Portretje van een beroemd schilder.
Advertisements

Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
Stadsschouwburg, Haarlem
Lisette Vlassak, CO1C. Strenghts • Duidelijke indeling.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
Gemaakt door Julie, Aliza, Betso, Wout En Thomas V.
PHIKS. Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven van het nieuwe interieur van de Keurhorst Deze presentatie is bedoeld om u een indruk te geven.
Les1: eenvoudig computergebruik
Hier wordt uitgelegd wat Pneuman maakt. Bij Pneuman worden bedienings panelen gemaakt Bedienings panelen zijn plattegronden waar je kunt zien wat er.
Sociale media Gemaakt door: Jord, Ravi, Joep en Jurroen (onze ondernemer).
onderwijsstromingen Ontwikkelingsgericht onderwijs
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Een indrukwekkende kunstenaar
Kunstlicht door: Koert Ringelenberg
Kunstgeschiedenis werkgroep, week 7, blok 3.
Media en creativiteit module 6 Identiteit
Thema HACCP
Restauratie van een plattegrond met een plan voor verversing van het grachtenwater in Amsterdam (1759) Stadsarchief Amsterdam Afdeling Restauratie Oktober.
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
Thema 7 Les 11a Smaak. overeenkomst = iets wat hetzelfde is als je het vergelijkt.
Bijbeltekst: 1 Samuël 20.
4v periode 3 en 4, 5v periode 1 en 2, daarna presentatie van eindwerkstuk 1 e thema : de smaak Eigen werk: pillowboek, inleveren op peildatum, liever iets.
Interieurstyling Examen.
Binnenhuisarchitectuur
Test je geheugen
BoekStart in de Kinderopvang 18 oktober 2010
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Jord Knaap & Paul Crouwel
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
De apotheek de bezoeker het bedrijf de camera hetzelfde de supermarktde telefoon kosten het product het huiswerk de machine de fabriek.
Tekenopdracht Voor en achter elkaar.
F O T O – O P D R A C H T.
Stad Maquette.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Les 1. Boeven in beeld Haha ah. Doelen Na deze les: kunnen jullie uitleggen hoe, als we naar een filmpje kijken, onze indrukken wordt beïnvloed door kleur,
ONTWERPEN Tuin of grootgroen op AOC N32 - N42 - Gr Lyceum -Twello.
Welkom ik maak me sterk.
Mijn Leefstijl. EVEN VOORSTELLEN… Kan je een inschatting maken van de prijs van een product. Besef je dat reclame invloed heeft op wat je besteedt. Weet.
Divergeren Deze powerpoint ga je aan de slag met verschillende divergerende technieken. Hierbij bedenk je zoveel mogelijk ideeën. Bij een brainstormsessie.
Lesmateriaal bij Wat de vakman?! Aflevering 1: Marc Mulders (glas) i.s.m. De Pont museum Lesmateriaal bij Wat de vakman?! Aflevering 1: Marc Mulders (glas)
Lesmateriaal bij Wat de vakman?! Aflevering 4: Ted Noten (design) i.s.m. Stedelijk Museum Amsterdam Lesmateriaal bij Wat de vakman?! Aflevering 4: Ted.
Thema 3 mijn school Week 1.
Stylingplan familie Xanders. ♦ Van analyse naar Woonstijl
Les 4 havo Leesvaardigheistraining;
Kerk uit 1965 Nevenruimtes beneden Kerkzaal op verdieping
‘Aan de slag met ouders als onmisbare partner’
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
Wilt u t shirts bedrukken, met uw eigen naam of logo?
Scooterbox -Opdrachtgever: M.Landmeter -Vak: o3
Ontwerpen van een woning
Zo maak je je huis verkoopklaar met styling Je kent het vast wel: even op Funda kijken en voor je het weet ben je een paar uur verder. Vooral de stijlvol.
Barok Het woord Barok betekent grillig, grotesk en de Barok is in zijn uitstraling uitbundig en overdadig. De Barok begint ca in Italië. In het noorden.
Vroeger werd al veel gebouwd
Ik heb mijn boek uit… Wat nu?.
Woon stijlen..
Ontwerpen van een woning
volgende bladzijde terug
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Wat heb je nodig? Schaar, lijm, computer en een printer.
Informatie keuze arrangement 11 april 2018 A. Keepers
MODE BLOK 2 PERIODE 1.
Kunst kijken.
De praktijk: kinderen van 0 tot 4 jaar
Art & Design Grafisch vormgeven
Art & Design Grafisch vormgeven
Wat heb je nodig? Tekenmateriaal.
Voorbeeld terug Wat heb je nodig? Je hebt nodig, een schaar, lijm, karton, verpakkingen van karton, verf. Wat moet je doen? Voor je eigen dorp/stad ga.
volgende bladzijde terug
Transcript van de presentatie:

Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013

Interieurbladen Interieurbladen Schaar Schaar Tekenspullen Tekenspullen Zoveel mogelijk stalen van materialen Zoveel mogelijk stalen van materialen Kleurenkaarten en of kleurenwaaiers Kleurenkaarten en of kleurenwaaiers

Bart en Janneke met hun kinderen Sophie en Gijs en hun nieuwe aanwinst: Kwispel, wonend in Den Haag. Bart en Janneke hebben een drukke tandartspraktijk. Gijs studeert in Maastricht en komt af en toe een weekend thuis, Sophie studeert in Amsterdam, en woont nog thuis. Wensen voor de indeling: ruimtelijk, opgeruimd en rustig. Smaak: modern/modern landelijk, lichte kleuren, exclusief, origineel. Leefstijl: uitwaaien aan het strand, watersporten, zeilvakanties, koken met en voor vrienden, lezen.

Je gaat uit van de opdrachtgever, ruimte, meubels en de moderne- of modern landelijke interieurstijl. Je gaat uit van de opdrachtgever, ruimte, meubels en de moderne- of modern landelijke interieurstijl. Je maakt een passende indeling voor de ruimte, en zet de schaalmeubels op de juist posities in de plattegrond. Je maakt een passende indeling voor de ruimte, en zet de schaalmeubels op de juist posities in de plattegrond. Je doet voorstellen voor de materialen en kleuren op de wanden, vloer, plafond en ramen (je kunt kiezen uit meegebrachte stalen en waaiers) Je doet voorstellen voor de materialen en kleuren op de wanden, vloer, plafond en ramen (je kunt kiezen uit meegebrachte stalen en waaiers) Je zoekt voorbeelden van geschikte meubels, verlichtingsarmaturen, kunst en accessoires. Je zoekt voorbeelden van geschikte meubels, verlichtingsarmaturen, kunst en accessoires. Je bedenkt een origineel idee waarmee het interieur net iets extra’s krijgt. Je bedenkt een origineel idee waarmee het interieur net iets extra’s krijgt.

Meubelplan met rondom alle gemaakte keuzes. Probeer hierbij te werken vanuit de beschrijving die is gegeven in de syllabus (vanaf blz. 60) van de ‘totaalpresentatie’. Meubelplan met rondom alle gemaakte keuzes. Probeer hierbij te werken vanuit de beschrijving die is gegeven in de syllabus (vanaf blz. 60) van de ‘totaalpresentatie’. Je bedenkt een origineel en werkt dit uit in een schets. Je bedenkt een origineel en werkt dit uit in een schets. Zorg dat jullie werk een professionele en uitnodigende uitstraling heeft. Zorg dat jullie werk een professionele en uitnodigende uitstraling heeft. Motiveer de gemaakte keuzes per groep. Motiveer de gemaakte keuzes per groep.