Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Geheimzinnig en onzichtbaar
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
LEVEN IN INTIMITEIT (als vriend van de Vader tussen vrienden)
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
WELKOM OP TOV!. Bidden Wie trekt er aan je touwtjes?
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Zingen Vers 1 Vrede zij u vrede zij u. Gelijk Mij de Vader zond,
Zingen Vers 1 Ik ben de wijnstok mijn Vader is de wijnboer
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
MET CHRISTUS GEKRUISIGD ROM.6:1-11 GAL.2:20 GAL.2:20.
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Godsdienst 1 1.
Godsdienst.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
De Geest schrijft Jezus in ons leven Wat is er te zien van de Geest? Kijk naar jezelf: leesbare brief.
Psalm 72.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Zondag 1 Wat is jouw zekerheid in dit leven? Dat ik van Jezus ben
Broers en zussen voor Jezus
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.
Gehoorzaam tot in de dood. Wat hebben wij aan de gehoorzaamheid van Jezus? Hij dronk onze beker Hij volbracht zijn werk Wat leren wij van de gehoorzaamheid.
Op de Berg van God “Ik zal je in een kloof laten schuilen en mijn hand beschermend voor je houden tot ik voorbij ben. Als ik mijn hand weg haal,
Leviticus 15:25 Wanneer bij een vrouw lange tijd bloed vloeit … dan zal zij gedurende al de tijd dat zij vloeit, onrein zijn.
GROEIEN EN VRUCHT DRAGEN.
Leven zoals God het bedoelde?!
Welkom.
Zondag 51 HC Franeker 9 augustus 2009
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Zondagavond 8 maart 2015.
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
Thema voor vanavond: Je ouders
Bron van levend water opwekking 445
Zondag 27 maart 2011 Doop Olivier Albert Pieter van Winsen en Dain Vedder. Hij doet met ons en gaat bij ons in en uit. Hij heeft in zijn handen onze naam.
Gods aanwezigheid ontdekken
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
Durf te dromen.
13 sept Zoetermeer. wat aan Romeinen 6 (direct) vooraf ging...  door één daad van ongehoorzaamheid zijn alle mensen veroordeeld tot zonde en dood;
VREUGDE.
Vertrouwen.
De geschapen mens.
‘Gristenen’ Ben jij christen of ben je christelijk?
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Ben jij kind van God? Hoe kun je dat zijn? Kind van God, ben je dat: -Als je gedoopt bent? Of: -Als je wedergeboren bent (Joh. 1:12/13 en 3:3)? Of: -Zijn.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties. 1 mei 2016.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Ik zet mij in voor uw verlangen (Zondag 49). Uw wil geschiede / laat uw wil gedaan worden.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Steeds meer leerlingen van Jezus
Transcript van de presentatie:

Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?

Mijn ouders hebben het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn?

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? Moge de Here ervoor zorgen dat wij hem toegenegen en gehoorzaam blijven en ons houden aan de geboden, voorschriften en rechtsregels die hij onze voorouders heeft gegeven1 Koningen 8:58

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn Hoe maakt God een mens gehoorzaam?

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn Hoe maakt God een mens gehoorzaam? Door de heilige Geest

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn Hoe maakt God een mens gehoorzaam? Door de heilige Geest 1) gehoorzaamheid Jezus

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn Hoe maakt God een mens gehoorzaam? Door de heilige Geest 1) gehoorzaamheid Jezus 2) vernieuwing

Uw wil geschiede (3 e bede) Vader, wilt u mij helpen U gehoorzaam te zijn? God is goed, Hij heeft het beste met mij voor Het gaat mij niet lukken gehoorzaam te zijn Hoe maakt God een mens gehoorzaam? Door de heilige Geest 1) gehoorzaamheid Jezus 2) vernieuwing Waar komt de naam van Jezus het beste uit?