Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
GOD is liefde.
JOUW RELIGIE HEEFT GEEN ENKEL BELANG
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
Een blondje komt bij haar huisarts. Hij is zo ontzettend onder de indruk van haar prachtige uiterlijk, dat hij meteen zijn beroepsethiek vergeet …
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Hallo verzekeringsagent, Ik heb gisteren mijn auto op een parkeerplaats in het dorp geparkeerd,maar toen ik terug kwam was hij helemaal vochtig van binnen,ben.
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
Discipelschap.
Samenstelling en fotobewerking: Alberto
Provocatief te werk in een assertiviteitstraining.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.
Even de tijd nemen... om verder te kijken dan wat te zien is...
GOD.
Indien je vóór mij zou sterven,
Woord van Leven Woord van Leven April 2012 April 2012.
Benieuwd naar wie ik ben ...
Zou dat GOD… kunnen zijn?
TWAALF ARTIKELEN OM IDEEËN TE DODEN OF IDEEËN TE WEKKEN
Een website ontwerpen met Peter en Tink
De winter 2012 – 2013 was streng tot extreem streng, de water vogels hadden het behoorlijk moeilijk. Ik kreeg een zwak voor een zwaan en een eend, mijn.
GEDICHT VAN HET GELUK  .
GOEDE INVESTERING: TIPS VAN EEN FINANCIËEL ADVISEUR !!!!! Beste vrienden, Aangezien jullie mij toch nauw aan 't hart liggen wil ik jullie mijn geheimen.
BIER MISBRUIK.
Tegen de middag aan gaan ze onder een palmboom liggen om wat te rusten !
Het interview (BSE – de boer weet waarom). Journaliste: „Wat vindt u van het thema BSE?“
Een bezoek aan de dierentuin !
Dat is pech hebben hé
Fun - News Je staat iedere dag om 7.00 uur op om op je fietsje naar je werk te gaan.
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Veel mensen hebben het over “hoe belangrijk het is om een goede opvoeding te geven aan onze kinderen”. De amerikaan geeft en laat alles toe dit om “ de.
1. Vervolg deze rij in logische volgorde: 25 Punten 2. Voeg één streepje toe zodat deze bewerking juist is: 25 Punten 3. Schrijft u hier iets: 25 Punten.
Een man komt bij een apotheek …
(E. Hartkamp) muziekpresentatie 4170 Ik droom van jou, de hele nacht de liefde heeft mij totaal in zijn macht het geeft me steeds zo'n raar gevoel al.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Wie ik ben.
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Wat is een netwerk? Een vaste groep gemeenteleden die elkaar helpt om Jezus te volgen in hun dagelijks leven. Netwerken.
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Donderdag 25 januari :55:48 a.m.12:55:48 a.m. Ik begin een nieuw leven Het is een besluit... Het is mijn mijn besluit...
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Klein ongeluk. Een vriend van me heeft laatst een klein ongeluk gehad. Hij is bij een stoplicht met nog geen 5 km/h achter op een stilstaande twee- wieler.
" Wie zijn eigenlijk mijn PC-vrienden?"
5. Schrijfvaardig Blz.24 Blok 1. Uitleg blz. 24 t/m 26.
Woord van Leven Woord van Leven Augustus 2012 Augustus 2012.
Lekker gegeten??.
ZIJ GELOOFT IN MIJ Aangeboden door ANDRE HAZES ZIJ GELOOFT IN MIJ.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
Het seizoen van eenzaamheid de seizoenen in je leven
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Het Geluk.
Themadiensten in de Exoduskerk: Het geheim van Job.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Waarom heb je zo weinig moed?.
Transactionele analyse
Aandoeningen/ziektes Functies & anatomische eigenschappen Activiteiten en participatie Omgevingsfactoren Persoonlijke factoren InschikkelijkheidIk ben.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Zondagsinvulling. Geen rechtstreekse lijn sabbat - zondag Wel rechtstreekse lijn van sabbat naar Christus Zondagsinvulling vanuit Christus Zondagsinvulling.
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Ik begin een nieuw leven
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn.
Transcript van de presentatie:

Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een jaar sabbat-verlof, beginnend vanaf volgende maandag. Er zijn tal van redenen, maar het komt erop neer dat ik een groep van gewapende verzetstrijders in Irak zal vervoegen, die strijden tegen de bezetting en onderdrukking. Velen onder jullie weten het niet maar ik heb mij steeds aangesproken gevoeld om het eens een jaar op te nemen voor de onderdrukten.

De geheime besprekingen met de lokale instanties zijn reeds achter de rug zodat ik nu snel moet handelen. Ik weet dat jullie me waarschijnlijk gek zullen verklaren, maar niets kan me nog van gedacht doen veranderen. Gezien de opdrachten die me te wachten staan zal ik lange tijd niet in staat zijn contact met jullie op te nemen, noch telefonisch noch via .

Ik besef dat het voor mij zware tijden zullen worden en dat mijn naaste familie het moeilijk zal hebben, maar ik moet mijn hart volgen.... Maar zo is nu eenmaal het leven ! Ik zie het als mijn lot om deze bevolking te helpen waar ik kan. Veel groeten en sterkte aan zij die achter blijven. Hierbij een foto van de groep die ik zal vervoegen…

Dat was alweer een PowerPoint van De humor site !!!