Minikoraal.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest
Wij willen de oorlog stoppen, omdat niemand er vrolijk van wordt en je schiet er niets mee op!!! We willen dat roken stopt, omdat het schadelijk is.
Ik ben Mo.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
vijf broden en twee vissen
Minikoraal.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Jozua Hoofdstuk 8 Zonde ontdekt en ontkend
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Welkom in de samenkomst
Mijn familie..
1. 12 DAAROM, gelijk door één mens de zonde de wereld is binnengekomen... 2.
Thailand.
Door Marit Mulder.
Duitsland, is gekleurde land.
Anne frank Anne Frank die is geboren in 1921
School:Cbs het Kompas Groep:7-8 Project:Weidevogels
Genesis 14: 18 En Melchisedek, de koning van Salem, bracht brood en wijn; hij nu was een priester van God, de Allerhoogste. 19 En hij zegende hem en.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
MINIKORAAL Gemaakt door Quinten.
Indische nostalgie…….
Persoonlijk worden.
Hallo, wij zijn groep 3!!!!!!!!!!. We leren iedere dag lezen, rekenen en schrijven.
dit doen wij allemaal in groep 1/2 C
De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Breuken-Vereenvoudigen
Leidens ontzet 3 oktober.
Levi,Jesper,Mitchel,Mart
We gaan lekker zingen met zijn alle!!!
Gemaakt door: Rody.  Je gaat met groep 7&8 naar de garenmarkt in leiden  Dan ga je liedjes zingen over pieter vd werf. En 3 oktober  Het is heel gezelig.
3 Oktober is een feest voor leienaars en ook gewoon als je net in Leiden. Het is een ongewone feest dag voor Leiden want toen was Leidens ontzet. Er is.
Hutspot, haring en wittebrood Rixt, Beau, Lisa en Marjolein.
Welkom Getuigen zijn.
Welkom in deze ochtenddienst Voorganger: Ds. H. de Bruijne
‘voor de kinderen’.
Glow.
Op vrijdag 1 oktober aten we hutspot. Het was erg gezellig in de klas.
Chuvensley Richardson
De feesten Hier krijg je de feesten te zien die we op school vieren, en hoe we te werk zijn gegaan.
JUSTIN BIEBER.
Paulus’ bediening.
Welkom in deze kerkdienst
Van de vos en de wijngaard
Even voorstellen : Groep 3b
- Het circus kwam in de stad en veel mensen kochten een kaartje om de voorstelling te zien.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
Met foto’s en gedichten.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Dit doen we in groep 1/2 B.
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe heten de matten die in Japanse huizen op de vloer liggen? A – Tatami-matten B – Dadami-matten.
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: J. Korthoef
Een wijze les voor jullie:
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Welkom in de samenkomst
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Zondag 29 maart 2015 Welkom Voorganger: Mv. B. Woord Ouderling van dienst: Jenny Boersma Orgel: Anne Kroeze Lezing: Joh. 12:
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
Transcript van de presentatie:

minikoraal

Je moet met scholen liedjes zingen. Wat moet je doen. Je moet met scholen liedjes zingen. Er is zijn veel scholen en er is een heel groot podium waar Pieter van der werf op zingt.

Welke minikoraal liedjes zijn er. Willkommen, welkom Pieter van der werf Levend beeld Lieden en het feest Berg op zoom Leidens Onzet Piet Hien, een lied van de zilvervloot Geuzenlied Het lied van Koppelstok de Veerman Dromen in de Joe Es Ee Waar het om gaat Bei mir bist du schön Lieden mijn stad Drie oktober Leiden, stad van mijn hart Wilhelmes van Nassouwe

Waar is het? Het is in leiden. Op de Garenmarkt. Daar staat dan een heel groot podium. Daar zingt dan burgmeester Pieter v d Werf.

Waarom vieren we 3 oktober We vieren 3 oktober omdat toen de oorlog was afgelopen in Leiden. We hadden oorlog met de Spanjaarden die wilden de wereld veroveren. Wij zijn al bevrijd in1574 op 3 oktober. In 1548 begon de oorlog En in 1648 was die afgelopen.

hutspot Wij eten altijd hutspot op 3 oktober. Wij eten hutspot op 3 oktober omdat de Spanjaarders die achtergelaten hadden . Toen leiden bevrijd op 3 oktober. In hutspot zit ui,wortel,aardappel en vlees.

kermis Er is ook altijd kermis op 3 oktober. Dat vindt iedereen altijd heel erg leuk. Ik vind het zelf ook heel leuk.

Einde