Een Feesttent op vrijdag 25 mei 2012, op markt Asterlo Er worden kleurplaten, ballonnen, toeters en nog veel meer leuke dingen aan kinderen uitgedeeld.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Straatspeeldag Aldenheerd Laar 15 juni De Aldenheerd was afgesloten voor alle verkeer.
Advertisements

- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Activiteitencommissie terugblik 2013 vooruitblik 2014.
Feestmarkt vrijdag 1 juni 2012
Plantjesmarkt 13 mei Hier is het ………. En daar kunnen we parkeren….
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Waarom wij een hond willen
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Dit was in het jaar 2007 de laatste tekening en branche-indeling die ik als marktmeester gemaakt heb voordat ik van mijn pensioen ging genieten Markt.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
In oerkroeg schiller, te aalten
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ouderraad Jaarvergadering 2012
Maatschappijleer 24 november 2011.
De mayonaisepot en de koffie
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
22 t/m 25 september Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje.
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
“Rijmaaran”, Schoonoord
Wat maakt het leven zinvol?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Een indruk van een gezellige dag in Pendrecht
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Er was van alles te doen op het Plein 1953 in Pendrecht, woningcorporatie Woonstad deelde gratis plantjes uit, bij de workshop bloemschikken kon men de.
Samen sterk voor de buurt Inloophuis ‘t Trefpunt Velp-Zuid.
Grote Rekendag 16 april 2008 De Kwikstaarten van de Leilinde & Groep 1/2 van de Fontein.
Glow.
Glow.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Westelijk Handels terrein.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Vrienden.
Het jungle feest.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 4
Word kapitein van je project Doe ook mee !
Oude Egypte Lotte en Anke.
Om soms eens dieper over na te denken
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Juf Lisette en juf Senaiga We vonden het hartstikke leuk dat jullie hier waren We zullen meester Kees en meester Henri Jullie kant op sturen.
Leonardo da Vinci Door Tine.
BIJZONDERE KLANTVERHALEN. AGENDA 1. Opzet onderzoek Bijzondere klantverhalen 2. Klantprocessen en klantverhalen 3. Essenties van B2B cases 4. Emotioneel.
Het Geluk.
Startweek 2015 Zondag 6 september tot en met zaterdag 12 september.
In deze dienst zal Ds. P. K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 97: 1 en 5 Na de zegen Ps. 119: 42 en 44 Schriftlezing: Jakobus 1: 19 – 2: 13.
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
UITSTAP GENT HET KINDERRECHTENPLEIN Klik op de foto a.u.b.
Zomerweekendtoernooi Tenniskamp 2015 Vrijdag 10 juli en zaterdag 11 juli 2015 TennistoernooiSlapen Leuke spelletjesSpannende spellen ZeskampKamperen Neem.
Infoavond groep 7 en Agenda Welkom Hoe werken wij in groep 6, 7 en 8? Wie ondersteunen? Methodes zijn straks vrij in te zien. Vragen?
Paasviering / Gezinsdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Halleluja! 27 maart 2016.
BEDIENDEGROEP Gemaakt door lizzy en mila. INHOUD Dienstmeisje Koetshuis Koopman Einden.
Advies aan gemeenteraad Bergen
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Wanneer: vrijdag 30 juni en zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017!!!!
Sinds ik een nieuwe verrekijker
Boodschap van het Christuskind Nu is het feest weer haast voorbij, maar ‘k wil nog even met je praten: dacht je die dagen ook aan Mij,
In mijn leven hier op aarde heb ik vele teleurstellingen meegemaakt.
EEN FANTASTISCH FEEST DOOR JULLIE INZET
Overdrachtsdocument Hallo allemaal,
Transcript van de presentatie:

Een Feesttent op vrijdag 25 mei 2012, op markt Asterlo Er worden kleurplaten, ballonnen, toeters en nog veel meer leuke dingen aan kinderen uitgedeeld. Tevens loopt er een Marktlakei rond de Markt en deelt Markttassen uit aan het publiek en klanten van de marktkooplieden Dit allemaal in aanloop naar het echte feest op vrijdag 1 juni 2012 Dan bestaat markt Asterlo 35 jaar en zullen er nog meer activiteiten plaats vinden, zoals de opening door voormalig wethouder Henk van der Pols, toen de markt in 1977 startte opende hij de markt als wethouder van Rotterdam, de prijzenfestivalkaarten zullen worden getrokken vanaf 5 tot 75 euro, en Kees Korbijn komt het publiek amuseren met zijn scherpe volksmuziek

Aan koffie wordt ook gedacht voor de klanten van de markt

Dit is de koffiekar voor de kooplieden

De eerste mensen dienen zich al aan en worden voorzien van een tas en diverse informatie

Dameskleding wordt nog even opgehangen

De snacks worden gebakken

Het feest kan beginnen

Onze Marklakei maakt zich ook zeer verdienstelijk als zanger van het levenslied

De marktlakei bedankt de mensen voor vandaag

Het weer werkte mee en het was een gezellige dag op markt Asterlo