Gods geschenk vindt altijd zijn plaats!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar licht Mensen komen binnen.
Advertisements

Kerstviering kleuterbouw
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Hoort Jezus onze gebeden wel?
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
Het dak eraf Marcus21-12.
de genezing te Bethesda
Psalm 63:1-2 Een psalm van David, toen hij in de woestijn van Juda was. O God, Gij zijt mijn God, U zoek ik, mijn ziel dorst naar U, mijn vlees smacht.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
DE GEMEENTE Jezus wil ons leiden naar,de tot volle wasdom gekomen volheid van Christus. Zalige gemeente van de Here Jezus Blessed, gezegend, bevoorrecht.
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed. Gen
"Santa is coming to town".
Ik leg mijn leven af.
6 januari Drie Koningen.
‘Met de Bijbel kun je alle kanten op…’ LEERMEESTER DER HEIDENEN 7 En ik ben daartoe als een verkondiger en een apostel gesteld – ik spreek waarheid en.
hebben jullie heilige Geest ontvangen?
1 Begin van het Evangelie van Jezus Christus. 2 Gelijk geschreven staat bij de profeet Jesaja: Zie, Ik zend mijn bode voor uw aangezicht uit, die uw.
Pasen & Pinksteren op één dag!
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
Groot geloof 1.
De Ben Adam Psalm 8.
29 sept Zoetermeer. de vorige keer: twee ontmoetingen tussen Paulus en Jakobus beschreven in de Galaten-brief: 1)drie jaar na zijn roeping (1:19)
Wie is mijn naaste? Lucas
Op Zijn Woord. At His Word.. Lucas 1: In de zesde maand nu werd de engel Gabriel van God gezonden naar een stad in Galilea, genaamd Nazaret, 27 tot een.
Herders of HERDER.
KOM HOGER #6 Het Woord is gekomen. Openbaring 4: 1 Na deze dingen zag ik, en zie, er was een deur geopend in de hemel; en de eerste stem, die ik gehoord.
DORST.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
Verpakt.
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Thema najaar Face t0 face Kon. 2:9-10 En zodra zij overgestoken waren, zeide Elia tot Elisa: Doe een wens. Wat zal ik voor u doen, eer ik.
Godsdienst
Wie nodig je als eerste uit?
Thema voor vanavond is:
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
Welkom in de samenkomst
Bronvermelding Alle schriftgedeelten zijn – tenzij anders vermeld - uit de NBG Bijbelvertaling Alle citaten - tenzij anders vermeld – die worden.
Verlangen naar licht.
Verander je wereld 1 Koningen 3:5-7
Bronvermelding Alle schriftgedeelten zijn – tenzij anders vermeld - uit de NBG Bijbelvertaling Alle citaten - tenzij anders vermeld – die worden.
"Jezus de Nazarener".
De stem van God 2x Jozef: -Mattheus 2 vers Genesis 45 vers 1-7.
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Kerst 2014: een kind is ons geboren
Wegwijzer naar Jezus Handelingen 8:26-40
1 En op de eerste dag der week... lett. één [dag] van de sabbatten = dag van de Eerstelingschoof!
Ik heb meer nodig. Mattheüs 5: 6 Zalig die hongeren en dorsten naar de gerechtigheid,
Kom hoger #1. Jozua Terwijl zij nu voor Israel vluchtten en zij juist op de helling van Bet- choron waren, wierp de HERE uit de hemel grote stenen.
Preek Matteüs 2: 1-12.
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
Gaven aan de mensen.
27 okt Zoetermeer 1. voorgeschiedenis  Paulus bezoekt de tempel (21:27)  'ontwijding van de heilige plaats' (21:28)  bijna vermoord (21:31) 
Op heterdaad... Johannes
15 december 2013 Rotterdam 1. Caesarea – een haven, een poort 2.
Welkom in de samenkomst
Johannes 3: 16 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren.
17 En het overkwam mij, toen ik te Jeruzalem was teruggekeerd* en in de tempel aanbad, dat ik in zinsverrukking (lett. extase) geraakte… Handelingen.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1977 Kingsway's Thankyou Music 1/5 HERE IS THE RISEN SON (Michael Sandeman) Here is the risen.
Kom, ga met ons mee Come, go with us. ‘Wij vertrekken nu naar het land dat de Heer ons beloofd heeft. Ga met ons mee! Je zult het goed hebben bij ons.
20 december 2015 Urk De wijzen uit het oosten. 2 Korinthe 5 16 Zo kennen wij dan van nu aan niemand naar het vlees. Indien wij al Christus naar het vlees.
Welkom op 3 jan. Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling: G. Lindenberg Organist: J. Tijssen Lezing: Matth. 2: 1-12.
Kerstavond 2015 Het contrast van de twee koningen.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
10 april 2016 Zoetermeer. Matteüs Maar Hij antwoordde hun en zeide: Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, maar het zal geen teken.
Cadeau’s voor het kindje
Welkom Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst:
Welkom Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst:
Transcript van de presentatie:

Gods geschenk vindt altijd zijn plaats!

Mattheüs 2: 1 Toen nu Jezus geboren was te Betlehem in Judea, in de dagen van koning Herodes, zie, wijzen uit het Oosten kwamen te Jeruzalem, 2 en vroegen: Waar is de Koning der Joden, die geboren is? Want wij hebben zijn ster in het Oosten gezien en wij zijn gekomen om Hem hulde te bewijzen. 3 Toen koning Herodes hiervan hoorde, ontstelde hij en geheel Jeruzalem met hem.

4 En hij liet al de overpriesters en schriftgeleerden van het volk vergaderen en trachtte van hen te vernemen, waar de Christus geboren zou worden. 5 Zij zeiden tot hem: Te Betlehem in Judea, want aldus staat geschreven door de profeet: 6 En gij, Betlehem, land van Juda, zijt geenszins de minste onder de leiders van Juda, want uit u zal een leidsman voortkomen, die mijn volk Israel weiden zal.

7 Toen riep Herodes de wijzen in het geheim en deed bij hen nauwkeurig navraag naar de tijd, dat de ster geschenen had. 8 En hij liet hen naar Betlehem gaan, en zeide: Gaat en doet nauwkeurig onderzoek naar dat kind; en zodra gij het vindt, bericht het mij, opdat ook ik hem hulde ga bewijzen. 9 Zij hoorden de koning aan en reisden weg; en zie, de ster, die zij hadden gezien in het Oosten, ging hun voor, totdat zij kwam en stond boven de plaats, waar het kind was.

10 Toen zij de ster zagen, verheugden zij zich met zeer grote vreugde 10 Toen zij de ster zagen, verheugden zij zich met zeer grote vreugde. 11 En zij gingen het huis binnen en zagen het kind met Maria, zijn moeder, en zij vielen neder en bewezen hem hulde. En zij ontsloten hun kostbaarheden en boden hem geschenken aan: goud en wierook en mirre. 12 En van Godswege in de droom gewaarschuwd om niet tot Herodes terug te keren, trokken zij langs een andere weg naar hun land terug.

Er is een wijs man voor nodig om tot Christus te komen.

THE. GREAT. COMING. REVIVAL. AND. THE. OUTPOURING. OF. THE. HOLY THE.GREAT.COMING.REVIVAL.AND.THE.OUTPOURING.OF.THE.HOLY.SPIRIT 18juli1954 E-33 And today, we're trying to run to this church and say, "Is this got the message?" Over here... "Has this got the message? Is this the right?" There's one thing God has give us an everlasting Star, that's the baptism of the Holy Ghost. The Holy Spirit is the Guider of the Church of the living God today to lead them into Truth and all Light. Amen. DE GROTE KOMENDE OPWEKKING EN HET UITGIETEN VAN DE HEILIGE GEEST. En vandaag proberen we naar deze kerk te rennen: “Heeft deze de boodschap?” Of bij deze: “Hebben zij de boodschap? Is dit juist?” Er is één zaak die God aan ons heeft gegeven en dat is een altoosdurende Ster, dat is de doop met de Heilige Geest. De Heilige Geest is de Gids en Leider van de Kerk van de Levende God vandaag, om hen te leiden in de Waarheid en in alle Licht. Amen.

10 Toen zij de ster zagen, verheugden zij zich met zeer grote vreugde.

Goud - Godheid

Maar respect voor God is respect voor GODS kinderen.

Wierook - Dienst

Mirre - Dood

Godheid in dienst om te sterven. Goud - Godheid Wierook - Dienst Mirre - Dood Godheid in dienst om te sterven.

WE. HAVE. SEEN. HIS. STAR. AND. HAVE. COME. TO. WORSHIP WE.HAVE.SEEN.HIS.STAR.AND.HAVE.COME.TO.WORSHIP.HIM 16 dec63 God can use every part of us if it's converted to Him. Everything that we are, when it's given completely into the hands of God, and converted to His service, He can use us in dreams, He can use us in speech, He can use us in all senses. And everything that we are, is converted to God, then God can use it. Do you believe that? See, when we are, everything is converted to Him, He can use it. Wij hebben Zijn ster gezien en zijn gekomen om Hem te aanbidden. God kan elk deel van ons gebruiken als het aan Hem is overgegeven. Alles wat we zijn, wanneer het volledig in de handen van God is overgegeven voor Zijn dienst. Hij kan ons gebruiken in dromen, Hij kan ons gebruiken in spreken, Hij kan ons gebruiken in elke vorm. En alles dat we zijn is overgegeven aan God, dan kan God het gebruiken. Gelooft u dat? Zie, wanneer we alles overgegeven hebben aan Hem, kan Hij het gebruiken.

Handelingen 10: 35 maar onder elk volk is wie Hem vereert en gerechtigheid werkt, Hem welgevallig.