Zingen Vers 1 Wie mat de waatren in zijn holle hand,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Visie, missie en kernwaarden
Zingen Vers 1 Jezus leeft en ik met Hem!
In het begin schiep God de hemel en de aarde.
Presentatie Muziek en zang Paul Wilbur.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Zingen Vers 1 U kennen, uit en tot U leven,
Zingen Vers 1 Het woord dat u ten leven riep
Zingen Vers 1 Alles, alles is gelegen aan genade, aan Gods zegen;
Zingen Vers 1 Loof de Koning, heel mijn wezen,
Zingen Vers 1 Heel de schepping, prijs de Heer!
Zingen Vers 1 Het nieuwe daglicht staat ons borg
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Hoe lieflijk, hoe schoon zijn de schreden
Zingen Vers 1 HEER, U doorgrondt mij van omhoog,
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
Zingen Vers 1 O alle gij dorstigen, komt tot de stromen
Zingen Vers 1 Verwacht de komst des Heren, o mens, bereid u voor:
Zingen Vers 1 Ik kom met haast, roept Jezus' stem.
Genesis Genesis Hierna gebeurde het, dat God Abraham op de proef stelde. Hij zeide tot hem: Abraham, en deze zeide: Hier ben ik.
Levendmakende Kracht.
Wij knielen voor uw zetel neer Johan de Heer 843
Godsdienst 1 1.
WELKOM TOV’ERS.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Welkom Israelzondag.
Vers 1 De HEER die leeft, de God der goden spreekt, van waar de zon rijst als de dag aanbreekt, tot waar zij, als de nacht komt, ondergaat, roept Hij de.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Universal Songs t/a Essence Publishing 1/7 KOM, LATEN WIJ AANBIDDEN 540 (Frank van Essen)
Zingen Vers 1 God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Welkom in deze dienst! Voorganger: Kandidaat A. Mak
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Het ruime firmament maakt wijd en zijd bekend
Zingen Vers 1 Prijst, halleluja, prijst den HEER,
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Zingen Vers 1 Welzalig hij wiens zonde is vergeven,
Zingen Vers 1 Mijn hart verheugt zich zeer en roemt in God, de Heer.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Mijn ziel verheft Gods eer; mijn geest mag blij den Heer
Zingen Vers 1 Waarom, o HEER, blijft U van verre staan?
Zingen Psalm 19 Vers 1 Het ruime firmament maakt wijd en zijd bekend
Zingen Vers 1 De Heer is mijn Herder! 'k Heb al wat mij lust;
In deze dienst zal Ds. A.H. Verbree voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 99: 1,4,8 Na de zegen Ps. 104: 2,8 Schriftlezing & tekst: Genesis 1: 1-2, 4.
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
Zingen Vers 1 Ik sla mijn ogen op en zie
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
Welkom.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Vers 1 O God, wil aan de koning schenken uw recht en wijs beleid, wil hem, de koningszoon, bedenken met uw gerechtigheid. Laat hij uw volk besturen, Here,
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Zingt vrolijk, looft de naam des HEREN, rechtvaardigen, brengt God uw dank. Het past oprechten Hem te eren met een nieuw lied en citerklank. Laten.
Israëlzondag, belijdenis en doopdienst 4 oktober 2015 m.m.v. De Huisband Voorganger Ds. Peter Elzinga.
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
‘De Heere is jouw Bewaarder…’
Psalm 148 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER, hoog in de hemel van zijn eer. Looft Hem, die in de hoge troont, gij engelen, die bij Hem woont. Looft.
Er bloeit iets op! Kerstproject Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen. Verlos mij van mijn bange pijn! Zie, heel mijn hart staat voor U open en wil,
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
24 januari 2015 Den Haag. Nebukadnezar  machthebben van het Babylonische rijk en verwoester van de tempel & Jeruzalem 2Kronieken 36  het gouden hoofd.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Deep calls to deep. 27 Waarom zegt u, Jakob, en u, Israël: ‘Mijn weg is verborgen voor de HEER, en wat mijn recht is, ontgaat mijn God.’
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Thema: Dat bepaal ik zelf wel? Zondag 23 juli 2017 Liturgie ♪ 89: 4,5
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 Wie mat de waatren in zijn holle hand, Liedboek 30 Vers 1 Wie mat de waatren in zijn holle hand, bepaalde in het scheppingslicht van berg en heuvel het gewicht? Wie is het die de hemelbol omspant? Wie gaf Hem raad en reden die aller eeuwigheden ……

Zingen …… begin en einde draagt? Hebt gij het niet gehoord? Liedboek 30 …… begin en einde draagt? Hebt gij het niet gehoord? Weet gij het niet? - Het wóórd, o volk dat naar Hem vraagt.

Zingen Vers 2 Waarmee is God te vergelijken? Ziet: Liedboek 30 Vers 2 Waarmee is God te vergelijken? Ziet: één enkle druppel in zijn hand en op zijn waag één korrel zand is bij de Heer der volken macht, meer niet. Als alle cederwouden als offers branden zouden ……

Zingen …… en al hun wild verging; ja, als de Libanon Liedboek 30 …… en al hun wild verging; ja, als de Libanon één altaar wezen kon, het ware te gering.

Zingen Vers 3 Een bronzen beeld, bedekt met blinkend goud, Liedboek 30 Vers 3 Een bronzen beeld, bedekt met blinkend goud, hoogstralend in de ruime zaal, en in het nederig portaal een wijgeschenk van donker ebbenhout: komt door die dode dingen - het werk van stervelingen - ……

Zingen …… hemel en aarde saam? Hebt gij het niet gehoord? Liedboek 30 …… hemel en aarde saam? Hebt gij het niet gehoord? Gij kent Hem door zijn woord, Hij woont hier in zijn naam.

Zingen Vers 4 Hebt gij dan geen begrip van laag en hoog, Liedboek 30 Vers 4 Hebt gij dan geen begrip van laag en hoog, is 't u van oudsher niet bericht? God heeft zijn zetel hoog in 't licht: sprinkhanen zijn de mensen in zijn oog. Geweldenaars en rijken die vast geworteld lijken, ……

Zingen …… zij worden uitgewist, als Hij in 't firmament Liedboek 30 …… zij worden uitgewist, als Hij in 't firmament zijn weidse vierschaar spant en hun geding beslist.

Zingen Vers 5 Waarmee zou God te vergelijken zijn? Liedboek 30 Vers 5 Waarmee zou God te vergelijken zijn? Wat zoekt gij een gelijkenis met Hem die hoog en heilig is? Sla óp uw ogen naar het diep geheim, naar de miljoenen lichten en laat u onderrichten. ……

Zingen …… Wie bracht dit al tot stand? God schiep het door zijn woord. Liedboek 30 …… Wie bracht dit al tot stand? God schiep het door zijn woord. Hij leidt de sterren voort. Niet één valt uit zijn hand.

Zingen Vers 6 Wat zegt gij, Israël: God kent mij niet, Liedboek 30 Vers 6 Wat zegt gij, Israël: God kent mij niet, mijn rechtszaak gaat aan Hem voorbij? Der eeuwigheden Heer is Hij, de hele schepping is zijn rijksgebied. Maar aller heemlen orde doet Hem niet moede worden ……

Zingen …… om voor u in te staan. Hebt gij het niet gehoord? Liedboek 30 …… om voor u in te staan. Hebt gij het niet gehoord? Weet gij het niet? Het woord zal altijd met u gaan.

Zingen Vers 7 De gang wordt vast, het lied krijgt nieuw geluid. Liedboek 30 Vers 7 De gang wordt vast, het lied krijgt nieuw geluid. De bloem der jonglingschap versaagt, maar al wie naar de Here vraagt slaat als een adelaar zijn vleugels uit. Zij wandlen onvermoeibaar, zij trekken onuitroeibaar ……

Zingen …… door deze wereldnacht. Hebt gij het niet gehoord? Liedboek 30 …… door deze wereldnacht. Hebt gij het niet gehoord? Weet gij het niet? Het woord geeft moeden nieuwe kracht.