De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Levendmakende Kracht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Levendmakende Kracht."— Transcript van de presentatie:

1 Levendmakende Kracht

2 Romeinen 8: 11 En indien de Geest van Hem, die Jezus uit de doden heeft opgewekt, in u woont, dan zal Hij, die Christus Jezus uit de doden opgewekt heeft, ook uw sterfelijke lichamen levend maken door zijn Geest, die in u woont.

3 Hebreeën 4: 15 Want wij hebben geen hogepriester, die niet kan medevoelen met onze zwakheden, maar een, die in alle dingen op gelijke wijze als wij is verzocht geweest, doch zonder te zondigen.

4 Filippenzen 3: 20 Want wij zijn burgers van een rijk in de hemelen, waaruit wij ook de Here Jezus Christus als verlosser verwachten, 21 die ons vernederd lichaam veranderen zal, zodat het aan zijn verheerlijkt lichaam gelijkvormig wordt, naar de kracht, waarmede Hij ook alle dingen Zich kan onderwerpen.

5 Het Paaszegel Phoenix 10 april 1965 Het is de Geest die levend maakt
Het Paaszegel Phoenix 10 april 1965 Het is de Geest die levend maakt. Het is niet het Woord dat levend maakt, het is de Geest die het Woord levend maakt of het Woord leven geeft, het vleugels geeft om te vliegen, het toegang verschaft. Het is de Geest die dat doet.

6 Jesaja 40: 31 maar wie de HERE verwachten, putten nieuwe kracht; zij varen op met vleugelen als arenden; zij lopen, maar worden niet moede; zij wandelen, maar worden niet mat.

7 2 Corinthe 3: 17 De Here nu is de Geest; en waar de Geest des Heren is, is vrijheid.

8 Het is het opkomen van de ZON
Het is het opkomen van de ZON. 18 april 1965 En wanneer de Heilige Geest hier over heen vliegt, het Beweegoffer. O jee, Hij is dezelfde gisteren, heden en voor altijd. Niet één of andere mystiek verhaal, maar een realiteit.

9 Het is het opkomen van de ZON
Het is het opkomen van de ZON. 18 april Hij is op zoek naar zijn Mama, Hij is een adelaar, vanaf het begin al. Hij herkent. Een ware adelaar herkent de roep van Gods Woord. Het Woord, voorbestemd voor het Woord wat geschreven is voor dit uur. Je herkent je positie. Hij jaagt er voor!!!


Download ppt "Levendmakende Kracht."

Verwante presentaties


Ads door Google