Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Christengemeenschap De Goede Herder
Advertisements

Zingen Gedenk, o volk, met heilig beven,
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Jeugddienst 31 augustus 2008 Thema: Ik zie, ik zie,
שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד
Zingen Vers 1 U kennen, uit en tot U leven,
Zingen Vader vol van vrees en schaamte, buigen wij voor U.
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Zingen Vers 1 Liedboek 303 De ware kerk des Heren,
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
Zingen Vers 1 O alle gij dorstigen, komt tot de stromen
Kerstviering groep 4 Fijn dat jullie er zijn!.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Tellen onze goede werken mee?
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Beloofd is beloofd.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
Thema voor vanavond is:
Zondag 9 maart 2014 Doop Justin Fabian Vernooij Gevoelens kun je niet verwoorden zodra je je kind in handen houdt. Je kunt slechts blij en dankbaar zijn.
Gedachteniszondag 25 november 2012
God is trouw Hij gaf zijn woord
Zingen Vers 1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen.
Welkom.
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Kerstbijeenkomst 2014.
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
Zingen Vers 1 Zo vriendelijk en veilig als het licht
Psalm 111 Vers 1 Looft, halleluja, looft de HEER. Ik breng met heel mijn hart Hem eer, met allen die oprecht Hem zoeken. Groot zijn Gods werken en zeer.
Zingen Gezang 126 Vers 1 Kom, wenkt de bruidegom, kom, zondaar, kom. De tafel staat voor allen klaar, we vieren samen avondmaal. Let op het stromen van.
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Zingen Vers 1 Mijn ziel verheft Gods eer; mijn geest mag blij den Heer
Niet zoveel is er nodig om gelukkig te zijn, en licht in de ogen te dragen, een paar mensen nabij, en een plek waar men brood en wat vriendschap mag vragen.
Zingen Vers 1 Zie ik sterren aan de hemel staan,
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Gevraagd: Versterking in de CEC Wat doet de CEC? Mensen uit Hardenberg in contact brengen met het evangelie van Jezus Christus. Bijvoorbeeld: de onlangs.
Zingen Vers 1 Dankt, dankt nu allen God met hart en mond en handen,
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zingen Vers 1 Hoor, de englen zingen de eer van de nieuw geboren Heer!
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Zingen Vers 1 Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam,
Zingen Vers 1 Hoor, trouwe Vader, ons gebed, zie op uw Zoon,
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
In deze dienst zal Ds. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst Voor de dienst Gz. 51 Na de zegen Na de zegenPs. 121: 1,2 Schriftlezing SchriftlezingGalaten 1:
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Voorganger:ds. E. J. N. Kronenburg Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 19 : 6 – 9 Hooglied 5 : Thema: De Liefde van de Bruidegom.
JEZUS ZONDER HANDEN.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 1 : 1 – 8.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Voorganger:Ds. J. E. de Groot Welkom in deze dienst Schriftlezing:Johannes 16: 1 – 15.
Voorganger: ds. B.J.P. de Bruin Welkom in deze dienst Schriftlezing:Hosea 1 : 1 – 12.
Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. Hendriksen
voor heer en knecht, voor dochters en voor zonen.
Transcript van de presentatie:

Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt. Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt. mijn ogen zijn als vensters op het oosten in gloed gezet, de duisternis verdwijnt. Gezegend Hij die komt om ons te troosten.

Zingen Vers 2 Naar deze zon strek ik mijn armen uit. Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 2 Naar deze zon strek ik mijn armen uit. De Zoon van het verbond wordt opgedragen hier in de tempel, in zijn Vaders huis, de reine tortelduif van mijn behagen.

Zingen Vers 3 Die opgaat als het licht, die voor altijd Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 3 Die opgaat als het licht, die voor altijd van waarheid en gerechtigheid zal spreken, voor heidenen de redder die bevrijdt en voor de mensheid een omstreden teken.

Zingen Vers 4 Dit Kind zal velen worden tot een val, Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 4 Dit Kind zal velen worden tot een val, een struikelblok voorgoed. Niet om het even hoe ik Hem zie, hoe ik Hem noemen zal. Zijn naam is tot schandaal en eeuwig leven.

Zingen Vers 5 Troost troost mijn volk, nu God zich openbaart, Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 5 Troost troost mijn volk, nu God zich openbaart, een licht, dat met de handen is te tasten, en door uw ziel, Maria, snijdt een zwaard o licht dat ons verlicht en ons ontmaskert.

Zingen Vers 6 Dat heidenen en heiligen verstaan Gezang 51: 1,2,3,4,5,6 Vers 6 Dat heidenen en heiligen verstaan de waarheid van de oude priesterzegen: laat lichten Heer uw aangezicht, wij gaan door U geleid in vrede onze wegen.