Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Zinloosgeweld .. Discriminatie .. Intolerantie
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Kinderboekenweek Klaar voor de start!
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
De sonnetten van het 4de lj.
Aikido Door: Kyra Eggels 7a.
Sporten.
Opkomen voor jezelf.
Eens Ja Klopt Oneens Nee Klopt niet. Ik kijk naar de voice of Holland.
Wat je geheugen wel niet allemaal kan!
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Techniek: Een Brug Te Ver
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
 De klassen zijn groter, rond de 30 leerlingen.  De lessen kunnen om 8.30 beginnen en afgelopen zijn.  Je kan zomaar een aantal tussenuren.
Gemaakt door Mike van Doorn
Maxine Mijn hobby's.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant. Nu horen we de regels van de mannelijke kant. En alles is regel nummer 1.
Het is vandaag Girlsday!
VSO Kennedy school LC 2013.
Mijn website Gemaakt door albert. Mijn pagina’s Startpagina Over ons Contact ons Nieuws Gastenboek Blog Evenement kalender Leuke sites Gave spellen Gave.
Lieve vriend(in)!.
Mijn sport: breakdance
Dit is gemaakt door Yvian van Gestel uit groep 8a
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
Een bericht speciaal voor jouw m’n
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.
PERS LUDIEKE DAG PAUL THOM MARK MARLEEN EN SHAKYRA EN NU LATEN WE DE INTERVIEWS ZIEN.
Interpreteren van data
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
een sinterklaasliedje
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Een onverwacht feest Les 2
Wat ik wil…..
Wat je geheugen wel niet allemaal kan! Klik steeds door.
Kleur illusie Links zie je een cirkel van blauw-violette (magenta) ballen, een van hen verdwijnt voor even rondcirkelend. Laat uw blik nu rusten op het.
De Beer van Bram.
High School Musical ! Made by Nina !.
Ik heb het altijd al geweten
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Powerpoint chrisje Vriendschap.
Een paar vraagjes Ben je jonger dan 12 of ouder dan 97? Is dit je telefoon…..? Is dit je TV….? Is dit je computer..?
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Wat je geheugen wel niet allemaal kan!
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
Ik ben een dinosaurus 1 Ik ben een dinosaurus Ik wandel door het bos
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Workshop Plannen. Welke associatie heeft u bij het woord plannen? Uitstippelen, ordenen, voorzien Vooruit kijken, inrichten, bedenken, creëren.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. Wij hebben het over hockey omdat we er.
LAGERHUIS DEBAT DEBATTEREN 1. 1.Beargumenteerd je mening geven. 2.Wat een (Lagerhuis)debat is. 3.Hoe je een debat voorbereidt en voert. 2 AAN HET EINDE.
Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
We horen altijd “de regels" van de vrouwelijke kant
Thema 4 : wat voor een type ben jij?
Dans.
Voel je wel in je vel !.
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Semantisatieverhaal Ken jullie het filmpje van die lachende man in het openbaar vervoer, in de metro? Openbaar vervoer is vervoer dat iedereen mag gebruiken,
School is stom?! Of: hoewel niet vrijwillig, ik zie dat ik er mijn voordeel mee kan dioen en haal er uit wat er in zit.
Transcript van de presentatie:

Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel Street dance Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel

Hoe ga je er mee om Ja je krijgt gewoon les en daar moet je kijken of je het kan soms doe je ook wedstrijden dan gaan ze kijken of je goed kan dansen en die kiezen ze dan uit voor een grote wedstrijd Maar je moet dan wel lef hebben als je dat niet heb dan ken je het niet doen

Wat doe je eigenlijk bij Street dance Dat is dansen op harde muziek waar je goed op kan dansen Je moet wel een beetje kunne dansen als je niet kan dansen ja dan woord het wel een beetje mogelijk Maar je ken het dan wel leren woor allen het duurt wat langer maar het lukt dan wel

Kleren en schoenen voor Street dance Deze schoenen gebruik je ook bij breakdance Kleren is het zelfde als bij breakdance Je moet dan ook loze kleren dragen Anders kan je niet goed bewegen Je moet dan ook goede kleren en schoenen dragen

Street dance hoe doe je dat ? Street dans is best wel mogelijk maar je moet het onder de knie hebben Als je er aan begint voor het eerst dan is het best wel mogelijk want je weet niet hoe dat gaat maar dat leer je wel Het is echt een hele leuke sport om te doen maar je moet wel uitkijken woor het is nog best gevaarlijk..!!!

Plaatjes

Heb je ook wedstrijden? Ja tuurlijk als je trainer je goed genoeg vind dan gaat ze met je een paar afspraken maken en dan ken je aan wedstrijden mee doen Als je goed genoeg ben dan ga je wedstrijden doen dat is echt leuk je ziet dan iedereen

Meisjes en jongens bij elkaar? Het maakt niet uit waar je zit je ken bij jongens zitten maar ook bij meisjes ze zeggen dat jongens beter zijn dat de meisjes maar dat is helle maal niet waar!!! Het is echt leuk om te doen