Pasta met vis en courgette in een saffraansausje

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gezond eten met baby en peuter
Advertisements

Sushi Workshop. Sushi Workshop Wat gaan we behandelen? Wat is Sushi? Wat heb je nodig? Wat gaan we maken?
Kook methodes Kook methodes vallen onder 2 groepen die zijn:
Indonesisch eten.
Groei & Bloei Van harte welkom!.
Nieuw in Nederland U aangeboden door
Spaans 24-Kitchen.
Door Jeroen,Eelco en Boris
Groenten.
KOOKDEMO Dimitri Declercq “14 april 2007”. INHOUD Inleiding Inleiding Recepten Recepten Aardappelen in citroen gekookt; Aardappelen in citroen gekookt;
Feestelijk dessert.
DNA.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Vol-au-vent met puree.
“Leonardo Project” F&B 4You
‘Niet harder werken, maar anders’ Gee de Wilde Geuzenveld-Slotermeer, 11 november 2010 VAN ODENHOVEN & DE WILDE.
Mijn hobby: over het turkse eten (lachmahun)
Ovenschotel met gehakt, puree en witte kool
Vispannetje met kreeftensaus en kruidenbroodjes
Gehaktballetjes met krieken en rijst
Rijst met groentjes in een zoetzure saus
Quiche. Wat hebben we nodig? 8 sneden gekookte ham 1 pakje gerookte zalm 1 broccoli 1 prei Bakboter.
Paprikasoep met kruidenkaas
Broccolipuree met braadworst
Gemaakt door: Anouk, Wiet, Dylan, Lisan, Mats en Demi
Geluid aan ! Dit is de Vink “Fringilla coelebs”
Groenten. Welke groente is het? Klik op het vraagteken voor het antwoord.
Maak zelf papier Papier maken is helemaal niet zo moeilijk.
Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp.
Pasta carbonara.
Bonduelle Minute®: ‘Vriesverse’ groenten in topvorm!
Verse worstenbroodjes
Programmastructuurdiagrammen
De kleine dingen van oma's!
Wok met kip, groentjes en rijst. Wat hebben we nodig? 2 uien 3 teentjes look 500 g verse boontjes 2 paprika’s 1 broccoli 1 bakje champignons 2 courgetten.
Wraps met gehakt, verse groentjes en kruidendipsaus
BESLAG X DEEG (het) beslag kloppen (het) deeg kneden.
Groentelasagna met hesp
Wortelpuree met vissticks
Spaghetti bolognese.
Balletjes in tomatensaus met puree
Gebonden soepen en puree soepen
John & Ramonda K3DA.
Durum met kebabvlees, verse groentjes en yoghurtdip
DNA extractie van een ui
Macaroni met hesp en kaassaus
Pompoenrisotto.
Macarons Middelen voor de macaron 180 g eiwit 500 g bloemsuiker 250 g amandelpoeder Kleurstof.
Welkom Naam: Sabine Waal Datum: 23 maart 2011 Opleiding: Consumptieve technieken.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Vitaal Burgerschap burgerschap.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Plastic.
Voedingsmiddelen/voedingsstoffen Voedingsmiddelen: alles wat je eet of drinkt Voedingsstof: nuttige bestanddelen in voedingsmiddelen.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
SAMENGESTELD DOOR PVB GOEDKOOP EENVOUDIG EN TOCH… LEKKER.
Surinaamse Gerechten.
De kleine dingen van oma's!
Foto Recept Pizza rondjes
Thema 3 mijn school Week 3.
Albert Heijn.
Schijf van vijf.
De kleine dingen van oma's!
Wortelpuree met vissticks
Mol en beer.
Werkwoorden en woordenschat
Het eten.
Uit daging Eten wat de stamppot schaft.
DNA Hoe kun je DNA zien?.
Transcript van de presentatie:

Pasta met vis en courgette in een saffraansausje

Wat hebben we nodig? 2 pakken pasta 2 brikjes room 1 kg gemengde diepvriesvis 4 courgettes 2 uien 2 teentjes look 2 capsules saffraan 2 bouillonblokjes olie

Doe water in de kookpot, doe er zout in en zet deze op het vuur Doe water in de kookpot, doe er zout in en zet deze op het vuur. Doe de pasta erin. Giet de pasta door het vergiet

Schil de ui en de look en snipper deze fijn

Was de courgette Snijd de courgette in blokjes

Doe olie in de pan en bak de gesneden ui en knoflook glazig Doe de courgette erbij en roerbak goed

Doe de stukjes vis bij de groenten en roerbak goed Doe de capsules saffraan open en strooi ze over de groenten en de vis en roer goed Doe de room en de bouillonblokjes erbij en blijf goed roeren

Doe de pasta bij de saus en roer alles goed om

SMAKELIJK