Gefeliciteerd!!! Met jullie 50e huwelijksverjaardag!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Maandbrief Jins April Zondag 4 april Het is Pasen! We hebben het natuurlijk allemaal te druk met paaseitjes zoeken (en opeten natuurlijk) dus is.
Lesprogramma Scholen over Football Maties Schoolvoetbal 28 april 2014 Beverhoeve 8 Leusden tel:
Aan het Noordzeestrand.
Stichting Africlowns •In de kerstvakantie van ’05/’06 heeft de eerste “Africlowns-tour” plaatsgevonden, Billy the Clown heeft diverse townships, weeshuizen.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
De kopjes Waarom ik het hier over houd Hoe heet het boek
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Bevrijdingsfestival Vlissingen Mei • Retourtje trein vanaf Bergen op Zoom 12euro • Mooie zonnige dag, soms een beetje wind • Met 10 man • Waarom.
Dokkum, juni-juli 2011 Dokkum, juni-juli 2011 Muscicapa striata Feale Miggesnapper Feale Miggesnapper Spotted Flycatcher Spotted Flycatcher.
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Noord Italië Piemonte - Barolo. Piemonte telt het grootste aantal kwaliteitswijnen van Italië. Op een strook van nauwelijks 20 kilometer vind je meerdere.
Bijbelverhalen voor kinderen in de township
Loverboys.
Ik ben VERMIST sinds 16 maart 2007 OPSPORING VERZOCHT.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Ik voel me zo alleen !.
muzikale bewerking van
Zij hadden gewoon de weg gevraagd. Zij waren op tijd gearriveerd.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Ik ben Bob..
Zaterdag 30 juni 2012 Wij waren nog nooit in Kijkduin geweest en waren vroeg op stap gegaan, zelfs in de winkels was het nog rustig.
Boudewijn De Groot Verdronken Vlinder.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
Dromen van een witte Kerst
Zuid Afrika reis Mei Inhoud Inleiding Doel en reisduur Veiligheid Programma Kosten vd reis Video Vragen/opmerkingen?! Interesse?
Zendings QUIZ.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
WELKOM ! GEKREKEL OP DE ZOLDER SCHOOLFEEST VBS DE KREKEL ZATERDAG 23 MAART 2013.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Een Mailtje grapjes-CS.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
. Mijn Toekomst/droom Door: Robin Schrooten..
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
De reis,naar Frankrijk. Bij een komst was om En de vertrektijd was En de reis heeft ongeveerd 12 uur geduurd. Onderweg hebben we ook nog.
Reisplanning Londen mei Dag 1 Vertrek Antwerpen - Centraal Op een vroege woensdagmorgen om u zijn we vertrokken vanuit Antwerpen-Centraal.
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Corresponderen met het Zuiden
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
Hoi ....
‘n Kleine jongen rijdt met zijn vader langs het ’’ hete ‘’ kwartier van de stad en vraagt aan zijn papa.
Zuid-Afrika 3 Modules Safari : Boven Pretoria Malariavrij Kleine lodges met grote groep niet mogelijk Bakubung is nog meest echte lodge, met betere rangers,
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Township  Maken van een huis.  Arme zwarte bevolking  Huis in de township  Vooraanzicht van het huis  Plattegrond van het huis  Bewoners van het.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Ons verblijf in Zuid-Afrika november 2006 Carla, Regina en Joop Reisleider Johan Nel van Baobab.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Waar je woont op deze wereld.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Met dank aan Hennie Hofstee voor de mooie foto’s Verhaal: Hallo allemaal, Leuk dat ik jullie 23 april weer heb ontmoet in het mooie openluchttheater van.
Zuid Afrika en het wereldkampioenschap voetbal
Transcript van de presentatie:

Gefeliciteerd!!! Met jullie 50e huwelijksverjaardag! Moemoe en Vava Gefeliciteerd!!! Met jullie 50e huwelijksverjaardag!

Hier een kort verhaaltje vanuit ZA Johannesburg Bij Laura thuis in Johannesburg, met haar broertje Sizwe (de rapper ) Met Laura = Sandile (Zij is een lychee, zwart van binnen, wit van buiten)

Kaapstad, een stad om direct te gaan wonen Nog eens… de Tafelberg Tafelberg aan het Waterfront Kinderen in de township, je zou ze zo mee naar huis nemen Na een lange klimtocht, op de Tafelberg Langa, township in Kaapstad Kaap de Goede Hoop

Namibië, veel te warm De tent waar ik 2 weken in sliep De bekende duinen van Namibië… Fish River Canyon, de 2e grootste van de wereld

Namibië Townships De lokale bar Wormen eten  Dit kind is gewoon te schattig

Namibië Lokale bevolking Safari In Windhoek

Tocht naar ZA Vertrek vanuit Windhoek met de bus richting Upington (in het NW van Zuid-Afrika). In Upington was er geen bus naar Bloemfontein, dus heb ik maar de publieke taxi genomen… Een hele ervaring… maar wel zonder foto’s (je kan het hele verhaal lezen op: www.bloggen.be/anneliesinza)

Aankomst in Bloem + Kimberley Bloemfontein Het grote gat (van Kimberley) AYOBA  = cool, heel leuk Braai aan het zwembad

Maart Leeuwen en cheetahs aaien Rugby (en al fan van nummer 11) Met nummer 11 (Jongi Nokwe), op de luchthaven Afskeid Op het congres Gala diner

April Golden Gate NP Royal Natal NP De Backpackers waar ik en Kimberly een bliksemschok hebben gekregen Zoek me in de waterval  Jabulani, de Wereldbekerbal Stadium Bloemfontein

Mei Nog meer rugby, met nummer 11  Bloemfontein Bloem verwelkomt de wereld! Stadium van Bloem

Wat staat er nog op het programma? Binnen een klein uurtje vertrek ik naar Durban voor 4 dagen (en het weer is daar geweldig (28°c)) - nog 3 weken stage (werken dus…) - nog 4 dagen Pretoria - nog 5 dagen Soweto (en het grote FIFA Concert in Soweto met vele bekende sterren) 15 juni – terug naar België 16 juni – aankomst in België

Baie lekkere dag verder! Geniet van jullie feest! Ik vind het spijtig dat ik er niet bij kan zijn, maar langs deze weg wil ik jullie nog eens feliciteren en stiekem ben ik toch een beetje bij jullie!!! Hou jullie goed daar allemaal!!! Groetjes van Jabulile(= happy persoon in Zoeloe)