Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
De regen Celine Dion ‘Prayer’.
Tropisch Nederland De eilanden Bonaire, Saba en Sint Eustatius horen bij Caribisch Nederland. Waar ligt Caribisch Nederland?
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Opvoeding.
De Slippertjes.
D.W. Presenteert.
Rekenland vliegreis BERGMANS
Dagboek van een kleine kleuter
Het leven zoals het is... Docu over het lief en leed in de kleuterschool...
Reisverslag Spanje Gemaakt door Dagmar, Ilse en Jellina.
Digitaal Beeldverhaal
Hier wordt uitgelegd wat Pneuman maakt. Bij Pneuman worden bedienings panelen gemaakt Bedienings panelen zijn plattegronden waar je kunt zien wat er.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Vakantie hotel en huisjes
Als vader zijnde zul je op een gegeven moment door je zoon geconfronteerd worden met een overrompelende vraag?
Digitale Slootjes.
IKL project door: Kiki Pappers
Vogels en hun omgeving voedsel broedgelegenheid veiligheid rustgebied.
ZEEKLASSEN LARA MAUD.
Zeeklas *Dythe *Noor.
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Warre michiel. Dag 1 We hadden een lange treinreis achter de rug en dan noch heel even op de speeltuin.En eten, het was heel lekker!!!!!!!!!!En de tram.
Zeeklas Kim en Aurélie..
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
Zeeklas ZeeklasJarnebas Fijne klas fijne juffen. Dag één Dag één Op naar Sealife. Kijken naar de pinguïns. En krabzilla.
Zeeklas Een powerpointje van Joanna&Britney. 1 ste dag treinreis in de trein hebben we veel ge babbelt en spelletjes gespeeld. In sealife hebben we allemaal.
Als vader zijnde zul je op een gegeven moment door je zoon geconfronteerd worden met een overrompelende vraag…
Antwoord op vraag SOPO1-4
Van Nikola, Anouk en Olivia
Making by : Roger,Steyn,Laurens,Joran and chiel.
Ken je me niet meer?.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Glow.
Genesis 39:6 Daarom vertrouwde hij alles volledig aan Jozef toe; nu Jozef er was, bekommerde hij zich alleen nog om wat hij te eten kreeg.
Welkom, welkom, Sinterklaas 1
De planten. 29 mei 2008 De dukdalf.  Wij zijn met de hele klas naar buiten gegaan. Toen kregen we een paar planten voor het groepje, want we hadden.
N PowerPointsite-bep Leo presenteerd.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
Groep 3a praat en werkt over de slak.
HOOGTEKLASSEN! De tofste week ooit!.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Streng katholiek!!!!. Dochter Pauline keerde na 10 jaar in het ouderlijk huis terug. Vader was overgelukkig en omarmde z‘n dochter en kuste haar..
Lidia Laat kinderen dromen.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
1 maand samen thuis.
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
Door: Dennis en Jo.
aFscheid einde schooljaar
ZAND EN STEEN.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
Van Engel, Minke en Helen
Wenboekje Speelzaal Jan Huigen. Als je binnenkomt kun jij je jas ophangen aan de kapstok.
Wenboekje Speelzaal Humpie Dumpie. Wat fijn dat je bij ons komt spelen. Trek je jas maar uit en hang die maar op aan de kapstok..
Speelzaal Ollie wenboekje.
mijn papa heeft zo,n hekel aan oppassen op mij ,maar hij is ook heel
Nekker Gisteren ging ik naar de Nekker. Ik ging daar zwemmen en sprong in het water. We gingen ook eten in de Nekker en ik at frietjes, een gele tomaat,
Welkom in de wereld van het
Aarde, water, vuur en gloed
Joepie, ik ben bijna een kleuter!
Transcript van de presentatie:

Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v Zeeklas hoera Powerpoint van de zeeklas door yarne g en stef v

Een dagje in sealife Sealife In sealife zagen we veel onderzeedieren Zoals zeepaardjes,reuzenkrabben,zeehonden, zeeleeuwen,pinguings,veel soorten haaien,de zeeschildpad en kikkervisjes

De strandactiviteiten We hebben veel schelpjes gevonden En leuke spelletjes zoals haasje over En daarna zijn we naar het zwembad geweest het was leuk alleen was het water zoutachtig.

een dagje in earth explorer In earth explorer hebben we veel experiementjes gedaan en we zijn veel Te weten gekomen over de aarde.En we Wij zijn in allerlei atracties geweest.

Het zwembad We zijn naar het zwembad geweest En de glijbaan was het leukste en het Bubbelbad ook heel leuk en lekker warm En lekker brubbelend.

Mooie momenten

Een zeeklas gedichtje De zeeklas was heel leuk Maar van het zand kregen we veel jeuk. Het was plezierig en fijn En niemand had pijn. Sommige hebben hun mama en papa gemist . Maar niemand heeft in zijn broek gepist.