Daniel PEDOUX Evolutie van het Rijksregister met het oog op de aflevering van XML-documenten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hardware voor draadloos netwerk
Advertisements

Aanmelden op een Windows netwerk - Waarom aanmelden op een netwerk ? - Hoe meldt U zich aan op een netwerk.
7 december 2011 Modernisering van de bevolkingsdiensten O pneming van de geboorten door gemeente van gebeurtenis in het Rijksregister. Naar een volledige.
HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID ADVIES.
EEN INTRODUCTIE. Wat is een firewall?  Een firewall is een systeem of een groep van systemen dat zorgt voor de beveiliging van je intranet (of intern.
Workshop Digitale Aanvraag van een Stedenbouwkundige Vergunning
One Form Hildia Schreuder Susanne Hafkamp
Presentatie kennisoverleg HTML 5. Waarom HTML 5? • Veel van onze informatie is opgeslagen in HTML… • 95% van de HTML is syntactisch incorrect…
INTERNET EN UW DAGELIJKSE BEDRIJFSVOERING Wim de Rave De BedrijfsAdviseur.
26/02/2011 Federale Overheidsdienst FINANCIEN E-ID / My Minfin / TAX-ON-WEB 2011 Kuurne Jan Viaene.
Overheid heeft Antwoord © Juriconnect 2008 Officiële bekendmakingen van de overheid Lucien de Moor Manager Juridisch cluster Overheid heeft Antwoord ©
Cartografie met als medium het ‘World Wide Web’
TOEGANG TOT HET RIJKSREGISTER WETTELIJKE VERPLICHTING VAN TRANSPARANTIE Toegang tot het Rijksregister.- Identificatie van de personen die de transacties.
2 en 4 juli 2013 Invoering van de biometrische gegevens in de verblijfstitels Informatiebijeenkomsten voor alle gemeenten van het Koninkrijk België.
Introductie Electronisch Factureren voor: Johan van Tongeren – Managing Director Olaf Minnema – Business Solution Manager.
7 december 2011 Evolutie van de projecten: de webservices, de toepassing RRNADMIN en de evolutie van het RR naar een relationele databank.
Marketing PFS Access Management SEPA: Het einde van een commodity tijdperk ? Peter Devlies 30 mei 2006.
Blok 7: netwerken Les 8 Christian Bokhove.
WiFi netwerk Door Nico Van Damme.
Monniken met gelijke kappen
Vervanging Mainframe Vervanging van het centraal informaticasysteem van het Rijksregister. Stand van zaken in december 2005.
VERA iVPN ICT-forum 5 en 8 mei 2003 Asse en Lubbeek Carl Possemiers.
MONE WEB Gebruikershandleiding.
Projecten van het Rijksregister
Hoofddocent gezondheidsrecht KULeuven,
7 december 2011 Aangifte van adreswijziging via “mijn dossier”. Stand van zaken op 31/10/2011.
Rijksregister Proefproject TCP/IP Proefproject bestemd voor de ontwikkeling van de toegangen tot het Rijksregister door middel van het protocol TCP/IP.
De verschillende evoluties: Digitalisering Microchiptechnologie Bandbreedte Koperpaar -> coax -> glasvezelkabel Compressietechniek Schakeltechnologie Servers.
Linux FTP Server.
Gegevens, gegevensverwerking, informatie. Wat zijn gegevens? Feiten, begrippen, kenmerken… zoals namen, adressen, telefoonnummers, prijzen, hoeveelheden….
DHO – Web Services Resultaten
Cloud voor uw bestuur? Wij gaan samen met u op onderzoek. Nabespreking.
KSZ-BCSS Frank ROBBEN – Administrateur-generaal Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid Veralgemeend gebruik van de elektronische identiteitskaart in de.
Meerdere platforms over hetzelfde netwerk: DOS Windows 3.X & 9X NT ‘Office’ applicaties; administratie; gekoppeld aan apparatuur Verschillende Microsoft.
ADIP DGIP /3 S. DE MUL: De volledige herziening van de beroepscode La refonte du code profession D. VAN MELSEN: Invoering van de elektronische.
Erik Weytjens CEO - Certipost
paragraaf 4a Tekst in ASCII
Informatica Blok 1 Hoofdstuk 2
hcc!pc Werkgroep netwerken
Netwerken (2) Informatica.
In samenwerking met De nieuwe Electronische Identiteitskaart (EIK)Diepenbeek 15 Maart 2005.
Q-Plan Gebruikersdag 20 april Programma Gebruikersvragen Aanpassingen Q-Plan 4.04 Interne Audit Pauze Toekomst en Strategie Website en helpdeskfunctie.
Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Enterprise Resource Planning © Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner.
Blauwdruk MULTI CHANNEL Architectuur
De toekomst van EDISON Informat, EDISON en Internet 27 april 1999 Freddy Deprez.
Toelichting Infrax Galmaarden 4 februari Agenda Situering Voorstel infrax (wat we weten) Voorstel infrax (wat we niet weten) Wat normaal gesproken.
Het beste pensioenstelsel ter wereld - Pensioenlab
Ontmoeting softwareleveranciers scholen – donderdag 8 juni 2006 Domein instellingen en leerlingen Wijzigingen voor het schooljaar
21 oktober 2015 Modernisering van het Rijksregister Vervanging van het centrale systeem Gebruikerscomité Eric Roelandt.
Gebruikerscomité van het Rijksregister - Comité des utilisateurs du Registre national
G. Hublau Mijn Dossier en toegang tot de certificaten voor de burgers 21 oktober 2015.
Wet van Fitts Toelichting bij Practicumopgave Modelleren en Programmeren voor CKI Stella Donker Toegepaste Cognitieve Psychologie Paul Fitts ( )
Netwerken 5 Enigma Netwerken paragraaf 8. Transportlaag Netwerklaag (IP-protocol) Best-effort pakketcommunicatie Transportlaag (UDP- en TCP-protocol)
Gegarandeerde Aflevering. p. 2  Referte : unieke identificatie van berichten, vragen en antwoorden Vraag / Antwoord : De afzender dient voor elke vraag.
Netwerken 3 Enigma Netwerken paragraaf 6. Internet als universele Logische laag We zagen dat het Internet de universele laag tussen de applicatie en de.
Digitale Overheid en gebruik van DigiD
Internet of Things (IoT)
TOR NETWERK.
26 oktober 2016 Aanvraag via internet Bart Vrancken.
Communicatie en taal Begrippen: Gegevens Informatie
Communicatie en taal Begrippen: Gegevens Informatie
Les 5: Het marketingplan
M5 Datacommunicatie Applicatielaag
Codesystemen Hogeschool van Utrecht / Institute for Computer, Communication and Media Technology.
4 havo Schrijflijn les 1
Computer Quiz.
M5 Datacommunicatie Netwerklaag
Dit is de vraag Hier komen allerlei antwoorden!!! antwoord 1
Netwerken & Internet 3.
Transcript van de presentatie:

Daniel PEDOUX Evolutie van het Rijksregister met het oog op de aflevering van XML-documenten

Uit te voeren aanpassingen in het Rijksregister Het binair dossier wijzigen Tekenset in de formuleringen EBCDIC-RR  UNICODE UTF-8 Andere aanpassingen van het binair dossier Wijziging van de vertaalbestanden Tekenset in de formuleringen ASCII-RR  UNICODE UTF-8

Toegang tot het Rijksregister Via een terminal Web service (documenten) Identificatie met de EIK Antwoord in XML [Unicode UTF-8] Via een computer-computerverbinding Protocol te bepalen Overdracht van de vertaalbestanden met TCP/IP Binair dossier [Unicode UTF-8 en eventuele aanpassingen : te beslissen met het gebruikerscomité]

Wat verdwijnt? Geleidelijke afschaffing van de klassieke transacties met veranderlijke sleutels via terminal ten voordele van transacties via het internet en identificatie met de EIK Afschaffen van transacties die weinig of niet gebruikt worden en standaardisatie van de transacties

Enquête