Activiteitenverslag FAVV 2011

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GfK Supermarktkengetallen
Advertisements

Financiering FAVV heffingen en retributies t. l. v
28 juni 2009 Paëllanamiddag 1 Paëllanamiddag 28 juni 2009 Voorbereiding vrijdagavond (Loopt automatisch - 7 seconden)
Evaluatie van MS Exchange 2000 en opzetten van een server voor wereldwijde uitwisseling van projectinformatie Bertels David 3ICT1 Stageplaats: Acros Organics.
Infrastructuurvereisten FAVV Quality Days 28/04/2011
ZIEHIER 36 REDENEN WAAROM BIER
November 2013 Opinieonderzoek Vlaanderen – oktober 2013 Opiniepeiling Vlaanderen uitgevoerd op het iVOXpanel.
Hoe is jouw verhaal ? 31 mei Scenario: stilstand (geen inflatiecorrectie) 2.
Resultaten tevredenheidsmeting van gebruikers Lokale Dienstencentra Kortrijk m.b.t. tot de onthaalmedewerkers.
OPSLAG.
Personalisatie van de Archis website Naam: Sing Hsu Student nr: Datum: 24 Juni 2004.
Vennootschapsbelasting Aj 2011
Verkoop- en debiteurenproces
ADOBE PRESENTER Willem vanden Berg Dienst Onderwijsondersteuning en –ontwikkeling KaHo Sint-Lieven 1.
Workshop Nieuwe begroting
Drenthe, hoe staan we er voor ? Ger W. Hukker, 13 oktober 2011.
Stakeholders meeting « Weesbronnen » – Gebeurtenis Duferco 07 februari 20121/9 Besmettingsincident van de installaties van Duferco La Louvière Produits.
Mr. Marleen van Berkom-Lindhout (Berenschot) Drs. Robert Capel (KplusV) 1 Benchmark Milieustraten Afvalconferentie ASL 16 juni 2011.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
HOOFDSTUK 12 Media.
1 © GfK 2013 | Supermarktkengetallen | februari 2013 GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Wat is de omzet van de supermarkten op weekniveau?’ ‘Hoe ontwikkelt het.
prNBN D addendum 1 Deel 2: PLT
Klassieke AO Leseenheid1
Start.
Hoger onderwijs in cijfers Brussel, 03/02/2013. STUDENTEN INSCHRIJVINGEN HOGER ONDERWIJS
Goed advies kost geld Financiële ondersteuning Wmo-adviesraden Monster 27 januari 2009.
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
MEDIALANDSCHAP We onderscheiden: Visuele media Auditieve media
Passie - Verrijzenis Arcabas
Antwoorden op de vragen van TA bij het JVS FAVV 2011 In tegenstelling tot het activiteitenverslag van 2010 staat er dit keer geen overzichtstabel met info.
DG Controle – Sector DIS
1 Minor Digital World. Social networking en lectoraat Digital World Social Networking: de digitale communicatiemiddelen via internet, met elkaar, met.
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
zielig & geestig sluit aan op de inleiding - rups - vlinder
Werken aan Intergenerationele Samenwerking en Expertise.
Breuken-Vereenvoudigen
Inkomen les 20 Begrippen & opgave 100 t/m Begrippen Collectieve lasten Geheel van belastingen en sociale premies.
1 © GfK 2012 | Supermarktkengetallen | GFK SUPERMARKTKENGETALLEN ‘Hoe ontwikkelt het aantal kassabonnen zich?’ ‘Wat is de omzet van de supermarkten.
2009 Tevredenheidsenquête Resultaten Opleidingsinstellingen.
PLAYBOY Kalender 2006 Dit is wat mannen boeit!.
ribWBK11t Toegepaste wiskunde Lesweek 02
Vragenlijst ketencoördinatoren
aanvallen moeten ten allen tijden worden weerstaan
1 Voorlichting keuzes klas 2 Het Hooghuis locatie Centrum Vanaf begin maart: locatie Stadion Frans Christophe, decaan.
Interventies door de Nationale ombudsman Christine Zegveld en Walter van den Berg 12 januari 2011.
1 Controleplan 2005 Raadgevend comité Hotel President – donderdag 21 april 2005.
A H M F K EB C x 91 Van hand veranderen voor de X splitsen en Rechangeren. Met de nieuwe partner op.
A H M F K EB C x 85 Korte zijde bij C 2 e secties volte 14 m en op afstand komen ( 0,5 rijbaan)
A H M F K EB C x 92 Galop Binnenruiters grote volte bij A en C -partnerruil- Volgende korte zijde in.
ZijActief Koningslust 10 jaar Truusje Trap
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
Van Vensoc tot Biztax Vennootschapsbelasting Aj 2011.
0 HJ Breen Wisselbeker Seizoen Veld en Zaal minst gepasseerde keeper/keepster Geldrop, dinsdag 19 juni 2012.

ECHT ONGELOOFLIJK. Lees alle getallen. langzaam en rij voor rij
2 januari 2009Nieuwjaarsreceptie "Meule wal straete" 1 Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2009 Eerste bijeenkomst van de bewoners van de “Meule wal straete”
17/08/2014 | pag. 1 Fractale en Wavelet Beeldcompressie Les 3.
Fractale en Wavelet Beeldcompressie
Pesticidenvrij terreinbeheer Samenwerken tussen gemeentebestuur en bewoners.
De stadsrandzone centraal Ruimteconferentie 3 november 2009 Bart van Bleek.
De financiële functie: Integrale bedrijfsanalyse©
1 Zie ook identiteit.pdf willen denkenvoelen 5 Zie ook identiteit.pdf.
Strijd tegen de zonde?.
ZijActief Koningslust
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Voorraadbeheer en bestellen
Transcript van de presentatie:

Activiteitenverslag FAVV 2011 RC 26/9/2012 Opmerkingen Bemefa & TA

Bewaartemperaturen In tegenstelling tot het activiteitenverslag van 2010 staat er dit keer geen overzichtstabel met info over de bewaking van de koude keten in koeltogen (aanwezigheid van thermometer en respecteren van de correcte bewaartemperatuur). Enkel op p. 92 wordt er verwezen naar het % non-conformiteiten op gebied van respect van bewaartemperaturen voor detailhandel (zonder verwerking), detailhandel brood en verse patisserie, en viswinkels. Het zou handig geweest zijn om terug zo’n overzichtstabel te hebben en de vergelijking te maken met vorig jaar.

Activiteit Ambulant/ niet ambulant Vraag % conform % niet conform Vleeswinkel ambulant bewaartemperaturen 96% 4% thermometer aanwezig en zichtbaar 73% 27% thermometer aanwezig 90% 10% thermometer zichtbaar 89% 11% Viswinkel 67% 33% 92% 8% 81% 19% 84% 16% 2011

Ambulant/ niet ambulant Activiteit  Ambulant/ niet ambulant  Vraag % conform % niet conform Bakker ambulant bewaartemperaturen 91% 9% thermometer aanwezig en zichtbaar 82% 18% niet ambulant 90% 10% thermometer aanwezig 72% 28% Detailhandel met verwerking 88% 12% 80% 20% Detailhandel zonder verwerking 92% 8% 83% 17% Detailhandel 87% 13% 71% 29% 2011

Uitsnijderijen

Inspecties van de infrastructuur, inrichting en hygiëne in de uitsnijderijen. 2010 Inspecties Gunstig Gunstig met opmerkingen Niet gunstig Als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren 478 75,7% 14,4% 9,9% Pluimvee en lagomorfen 170 87,1% 6,5% Gekweekt wild 16 87,5% 12,5% 0% Vrij wild 34 91,4% 5,9% 2011 Inspecties Gunstig Gunstig met opmerkingen Niet gunstig Als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren 453 72,6% 13,0% 14,3% Pluimvee en lagomorfen 193 80,8% 8,3% 10,9% Gekweekt wild 22 81,8% 13,6% 4,5% Vrij wild 30 93,3% 6,7% 0%

2011 Als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren: Weging NC/NC+C   Weging NC/NC+C TRA 2011 Uitsnijderij van vlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren - Infrastructuur, Inrichting en hygiëne AANVOER VAN NIET VOLLEDIG DOORKOELDE VARKENSKARKASSEN Het geïnstalleerde traceerbaarheidssysteem laat toe om de totale tijdsduur van het vervoer van het slachthuis tot de uitsnijderij te verifiëren met inbegrip van het laden en het lossen. De totale tijdsduur moet kleiner zijn dan twee uur.   3 15,7% Er worden steekproefsgewijze bemonsteringen voor microbiologische analyses van de niet volledig doorkoelde varkenskarkassen bij ontvangst uitgevoerd. 14,5% Een autocontrolesysteem met maatregelen om risico's tengevolge van het vervoer van niet volledig doorkoelde varkenskarkassen te beheren, is in werking.     10,0% INFRASTRUCTUUR De uitsnijderij beschikt over voorzieningen, om gereedschap te ontsmetten met heet water van ten minste 82°C, of over een alternatief systeem dat een gelijkwaardig effect heeft. 10 9,0% Alleen na het bereiken van deze hierboven vermelde temperaturen, wordt het vlees uitgesneden, uitgebeend of met een onmiddellijke verpakking omhuld.   7,1% 2011

2011 Pluimvee en lagomorfen: Weging NC/NC+C   Weging NC/NC+C TRA 2061 Uitsnijderij van vlees van pluimvee en lagomorfen - Infrastructuur, inrichting en hygiëne INFRASTRUCTUUR De uitsnijderij beschikt over voorzieningen, om gereedschap te ontsmetten met heet water van ten minste 82°C, of over een alternatief systeem dat een gelijkwaardig effect heeft. 10 8,2% HYGIËNE Het versnijden van het vlees is zo georganiseerd dat verontreiniging wordt voorkomen of tot een minimum wordt beperkt. 3 3,3% Tijdens het versnijden en verpakken wordt de temperatuur  van ten hoogste 4°C voor het vlees gerespecteerd. 1,4% Het voor uitsnijding bestemd vlees wordt slechts naar gelang van de behoefte in de uitsnijlokalen binnengebracht. OPSLAG Opgeslagen vlees heeft een temperatuur van niet meer dan 4° C. 1,2% 2011