Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Nieuwsbrief 1 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN.
De nieuwste uitspraken
- Deel IV - De Sneeuwklokjes…. Met de eerste sneeuw van 2012 kwamen ook de eerste onderdelen van het carillon terug naar Heerlen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
't was zo dat 't congres dus eigenlijk op zondag afgelopen was, maar op maandag moesten de kinderen weer naar school dus we moesten toch wel op uiterlijk.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Nieuwsbrief 4 OVER JOY GOEDKOOP Op weg naar WK Tokio.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Deel 2. Zomaar weer een foto. Niks bijzonders te vermelden.
Ronde (Sport & Spel) Quiz Night !
Bezoek een sportief evenement:
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Vriendschap.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Wat maakt het leven zinvol?
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
IKL project door: Kiki Pappers
Antwoord op vraag SOPO1-4
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
 Matt 15:21 En weer vertrok Jezus; hij week uit naar het gebied van Tyrus en Sidon. 22 Plotseling klonk de roep van een Kanaänitische vrouw die uit die.
Oudjaar 2011 Prediker 3:15 Voor alles wat er gebeurt is er een uur, wat er is, was er al lang; wat zal komen, is er altijd al geweest. God haalt wat voorbij.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Mijn spreek beurt gaat over judo
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
onze roeping als gemeente
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Genade schenken 1.
Hé Pssst Lidia.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Jezus roept de leerlingen
Schoolproject in beeld
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Verander je wereld 2 Samuel 11:1-2 Bij het aanbreken van het voorjaar, de tijd waarin koningen gewoonlijk ten strijde trekken, stuurde David opnieuw een.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Marloes Waterschoot Klas 3D
Sneeuwklkassen 2014 Febe reners.
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Turnen.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Stage: Basisschool de Klingerberg
‘t Veerlicht Raamsdonksveer Hoe staat het er voor …in je leven? …….in je relatie met God? Welke emotie reflekteert jouw geloofs- leven het.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Watersnood in Veenendaal Het was donderdagnacht, 8 Maart Ik lag in bed, maar kon niet slapen. Het waaide namelijk erg hard en ik hoorde de.
Semantisatieverhaal: Weet je wat ik vroeger altijd heel graag wilde
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief 2 OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN

VERSLAG JOY STAGE FRANKRIJK 2011 Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel mee hebben gekregen, is de week na Amerika de NK geweest! wat ik daarover kan zeggen is dat het toch best wel beetje onverwacht een super weekend was! ik werd allround 2de met een aangepast programma, en het hoogste puntentotaal wat ik ooit gehaald heb! 2de allround, 2de op sprong, 2de op brug, 3de op balk en nog een keer 2de op vloer! al met al een mega geslaagd weekend ! de Afgelopen 2 weken hebben we een stage gehad in Avoine, Frankrijk. Deze stage was bedoelt voor alle meiden die zich geplaatst hebben voor het WK traject, het WK-traject dat inhoud dat er 11 meiden zijn, waar 14 september een keuze uit gemaakt wordt, wie er in Tokio mogen turnen. De 6 beste turnsters van Nederland zullen daar strijden voor een plaatst bij de beste 12 landen van de wereld, om vervolgens met een team naar de Olympische Spelen te mogen! onze grote droom... de Olympische spelen.. we zijn op dinsdag ochtend vertrokken, en hebben bijna 12 uur gereden, toen we daar aankwamen zaten we in 1 van de soort internaten die daar waren. Een heel groot appartement met allemaal slaapkamers, en 1 zaal waar we konden chillen met zijn allen! Deze stage stond namelijk in het teken van keihard trainen, heel veel trainen, en iets minder leuke uitjes als in Amerika.. maar ondanks dat was het zeker een zware, maar goeie stage! we hebben met alle meiden hard gewerkt aan onze uitstraling, en onze oefeningen uitgebouwd.. nu gaan we de periode in van hardwerken aan onze oefeningen, stabiliseren, en zorgen dat we met zijn alleen, fit fris en fruitig op die WK staan:) De eerst volgende stage start op zaterdag 27 augustus, aansluitend vind op zaterdag 3 september een interland tegen Polen plaats in Lekkerkerk (aanvang wedstrijd ). Na die interland horen jullie iets van mij en krijgen jullie weer een update van hoe het ervoor staat! Groetjes Joy !