Club Eclipse Hotel W Barcelona

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Naam: ricardo Mijn sport: darten Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Advertisements

IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Blijf bij mij Jolink.
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
Maxine Mijn hobby's.
Waarom is Jezus aan het kruis gestorven?!
Mijn sport: Motorcross
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Wat maakt het leven zinvol?
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
Zouden de mensen in Sodom ook dankdag hebben gehouden?
Zeeklassen 2013!!. Eerst even onze voeten wassen!!!!
Aquarellen van Marcel REYNAERT
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Het Vodafone Augmented Reality Speurspel Een innovatief spel met als doel het vinden van de ‘schatkist’. De schat is ergens bij jou in de buurt verborgen,
Naam: angelo Mijn sport : skaten Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn sport: gaat over voetbal en voetbalclubs
Naam: lieneke Mijn hobby : scouting Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn Stage Joep van Aert ICT 2A.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Door: Saar, Victor, Lotte en Axel Maatschappelijke stage Duurzaam Eindhoven.
De kroon is kwijt!.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Glow.
Glow.
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Fc twente Inleiding Ik doe mij power point over fc twente want ik ben zelf voor fc twente en ga er vaak heen ik vind het ene mooie club en ze voetallen.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
De bordjes methode 8 x a Het bordje
Presentatie studiecoaching
Automotive Design Rolls Royce Phanton 2.0. Packaging.
JUSTIN BIEBER.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
26 – 27 april BATA Grootste estafetteloop van Europa ! Meld je nu aan via de U.P.-site.
Vier broers verlieten het ouderlijk huis om te gaan studeren.. Alle vier werden succesvolle, welgestelde dokters en advocaten..
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
VERANDEREN? BLIJF VOORAL JEZELF!.
Hoooo zo leuk. En dan nu komt de ……… GALLO - ROMEINS MUSEUM Dat was een museum in tongeren we gingen er met de trein naartoe. En dan moesten we kiezen.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Een mooi verhaal voor ons als mens, van verdraagzaamheid…
Bij Elies, Pauline, Céline, Annelore en Sien
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Beroepen voor de scherm en achter de schermen
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
In deze presentatie ga ik jullie wat vertellen over de wijk ijburg
Wat is Alpha? alphanederland.org. Lekker eten, vrienden ontmoeten, praten, lachen, leren en ervaren Alpha is:
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Geluk(t) de Bijenkorf … Week van de buitenschoolse opvang 2015.
Waarom zou je Minecraft kopen?
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Frisse lucht, gewoon doen! Binnenklimaat in de praktijk, Remco Verheij.
ik zie….ik zie…..wat jij niet ziet
De wereld is een toverbal, geen mens weet hoe het worden zal,
Transcript van de presentatie:

Club Eclipse Hotel W Barcelona

Club Eclipse Hotel W gelegen de haven van Barcelona heeft op de 26e verdieping een uitgaansgelegenheid genaamd Club Eclipse. Een hypermoderne club met een panorama uitzicht over de haven van barcelona.

Is Club Eclipse echt dé uitgaansgelegenheid van Barcelona zoals de “locals dat beweren?

Ik ben samen met mijn studiegenoot op onderzoek uitgegaan in Club Eclipse. We hebben de plus en de minpunten genoteerd. Pluspunten: Super locatie op de 26e etage van een supermooi luxe hotel. Mooie mensen Flairtenders De populairste DJ’s Ontvangst van bezoekers op de gastenlijst word leuk aangepakt.

Minpunten Niet genoeg garderobecapaciteit voor het aantal bezoekers dat er worden binnengelaten. Vanwege de vipgedeeltes in een achtergelegen ruimte duurt het lang voordat je een drankje kunt bemachtigen. Dat allemaal in een club waar je 50 euro entree betaald en een standaard mixdrankje je al snel 13 euro kost,was voor ons een grote tegenvaller .

Conclusie Het was een geweldige ervaring en de mensen uit Barcelona weten overduidelijk wel waar ze over praten. De minpunten waren toch wel schrikbarend te noemen en dat allemaal in een club waar je 50 euro entree betaald en een standaard mixdrankje je al snel 13 euro kost,was voor ons een grote tegenvaller .

Roy van Herk & Victor Boons