Volk Gezag Land Nederlanders Grondwet Nederland Koninkrijk.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het goede nieuws is: we gaan terug naar af
Advertisements

Romeinen Maar niet allen hebben aan het evangelie gehoor gegeven. Want Jesaja zegt: Here, wie heeft geloofd wat hij van ons hoorde? 17 Zo is dan.
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Waarom ben ik hier op aarde?
Evangelie der genade Vragen :
Godsdienst.
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Genesis (B-Rasjiet): het begin van alles
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
GLORIE AAN GOD (Mark Williams. Ned. tekst: Jan Visser)
Hel en verdoemenis II ver-doe-men, voor eeuwig veroordelen, naar de hel verwijzen “,,
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
12...Wij immers zijn niet opgewassen tegen deze grote menigte die tegen ons is opgerukt, en wij weten niet, wat wij doen moeten, maar op U zijn onze.
Hemelvaart hier en nu of daar en straks?. Situatie Marc.16:14-20 (vgl. Luc.24 en Hand.1) 1)Jezus’ positie 2)onze positie 3)en dan?
Eerbied voor een keuze De hel bestaat niet … ?. Genesis 1:28 / 31   En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de.
Woord van Leven November 2012.
God zegent je zodat je zult heersen 1.
God maakt zijn zegen waar 1.
Pinksteren en Gods grote plan
Engelen.
Wie is God voor jou?.
Welkom in ‘De Voorhof’ Zondag 21 HC Franeker 12 september 2010 Thema: Wat moet je nou weer met de kerk?
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
‘U verdient het om de boekrol te ontvangen en zijn zegels te verbreken. …
de Heilige Geest van de Hemelse God
OPENBARING AAN JOHANNES
In Uw licht zien wij het Licht
Hoe ver kijk jij echt vooruit?
Genezing in de schaduw? Handelingen 5:15
Welkom in de samenkomst
Welkom in de samenkomst
6 juli 2014 Tollebeek x "de tweede dood" 1.Openb.2:1 2.Openb.20:6 3.Openb.20:14 4.Openb.21:8.
17 En het overkwam mij, toen ik te Jeruzalem was teruggekeerd* en in de tempel aanbad, dat ik in zinsverrukking (lett. extase) geraakte… Handelingen.
Beelden van de kerk.
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
P e r a s j o t B e ’h a r en B e ’H u k o t t a i Twee P e r a s j o t: B e ’h a r en B e ’H u k o t t a i.
3 oktober 2015 Garderen. Openbaring 20 5 De overige doden werden niet weder levend, voordat de duizend jaren voleindigd waren. Dit is de eerste opstanding.
3Toen Hij op de Olijfberg gezeten was, kwamen zijn discipelen alleen tot Hem en zeiden: Zeg ons wanneer zal dat geschieden, en wat is het teken van uw.
terug naar het paradijs
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Reaching Out - HEART-. Hulp en netwerk bieden aan mensen die weinig of geen netwerk hebben.
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Exodus 25:9 Volgens alles wat Ik u zal tonen, een ontwerp van de tabernakel en een ontwerp van al zijn voorwerpen, zó moet u het maken.
10 april 2016 Zoetermeer. Matteüs Maar Hij antwoordde hun en zeide: Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, maar het zal geen teken.
Les 13 voor 26 maart De laatste hoofdstukken van Openbaring beschrijven de laatste gebeurtenissen van de Grote Strijd: Satan is gebonden (Openbaring.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Waarom zijn we hier op aarde?. Wat is de zin van ons bestaan? Waar leef jij voor? Wat is jouw levensdoel? Waarom ben jij hier op aarde? Heb jij dat helder?
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Brief aan de Galaten -14- De twee evangeliën en twee apostelschappen.
Johannes 16:5-8 5 En nu ga Ik heen naar Hem Die Mij gezonden heeft, en niemand van u vraagt Mij: Waar gaat U heen? 6 Maar omdat Ik deze dingen tot u.
Waar kijk je naar uit? Handelingen 1:1-14.
Monumenten Het nieuwe Jeruzalem.
1 Korintiërs 15:17-20 Maar als Christus niet is opgewekt, is uw geloof nutteloos, bent u nog een gevangene van uw zonden en worden de doden die Christus.
Organist: Johan Bredewout Schriftlezingen: - Genesis 16: 1-16
Gedenken.
Les 2 Naar boven kijken Wat doe ik hier vandaag?
Zondag 20 november dienst van herdenking
Ik leer meer over de symbolen in het boek Openbaring.
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
‘Ik zag een nieuwe hemel en aarde.
Les 19 Alles helemaal nieuw
HEILIGHEID.
En als jullie een stad binnengaan en daar welkom zijn, eet dan wat je wordt voorgezet, genees de zieken die er zijn en zeg tegen hen: “Het koninkrijk.
Welkom in deze kerkdienst
“Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.” (Openbaring.
Transcript van de presentatie:

Volk Gezag Land Nederlanders Grondwet Nederland Koninkrijk

Volk Gezag Land Paradijs Adam & Eva Gods zegen Tuin van Eden G ó ds Koninkrijk

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Paradijs Adam & Eva Na zondeval Gods zegen Tuin van Eden Weg Oordeel Leeg

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Paradijs Adam & Eva Na zondeval Gods zegen Tuin van Eden Weg Oordeel Leeg Abraham Abraham Zegen Beloofde land Alle volken

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Abraham Zegen Beloofde land Het gaat gebeuren! Volk Isra ë l Sina ï : wet, tabernakel Kana ä n Alle volken

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Abraham Zegen Beloofde land Het gaat gebeuren! Volk Isra ë l Sina ï : wet, tabernakel Kana ä n Profeten Rijk in twee ë n Oordeel Uit beloofde land Alle volken

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Evangeli ë n Jezus Christus OT Isra ë l Tempel Kana ä n Alle volken

Gods Koninkrijk Volk Gezag Land Alle volken Evangeli ë n Jezus Christus OT Isra ë l Tempel Kana ä n De wereld in … ‘ in Christus ’ > kerk Christus ’ Woord en Geest Wereldwijd

Catechismus: “ Regeer ons z ó door uw Woord en Geest, dat wij ons steeds meer aan U onderwerpen. ”  Persoonlijk en samen: “ bewaar en vermeerder uw kerk ”  Wereldwijd: “ verbreek alle macht die tegen U en uw heilig Woord opstaat ”.

Catechismus: “ Totdat de volmaaktheid van uw rijk komt, waarin U alles zult zijn in alles. ”

Catechismus: “ Totdat de volmaaktheid van uw rijk komt, waarin U alles zult zijn in alles. ” Volk Gezag Land OT Isra ë l Tempel Kana ä n Als Jezus terug komt Alle volken God zelf Nieuwe hemel en aarde NT ‘ in Christus ’

Johannes: Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde … Ik hoorde een luide stem vanaf de troon, die uitriep: ‘ Gods woonplaats is onder de mensen, hij zal bij hen wonen. Zij zullen zijn volken zijn en God zelf zal als hun God bij hen zijn. Hij zal alle tranen uit hun ogen wissen. Er zal geen dood meer zijn, geen rouw, geen jammerklacht, geen pijn, want wat er eerst was is voorbij.´ (Openbaring 21)