Markthal Dedemsvaart.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat is het? Hoe gebruik je het? Wat biedt het?
Advertisements

Voorraadwaardering Technische en economische voorraad FIFO methode
Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.
De Altijd meteen aan de slag
Een introductie van De nieuwe website
“Hoe kom ik aan klanten?”
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Folder Giftcard Personalisatie van de giftcard.
Het prijs- of marktmechanisme
MEXX Presentatie MIX Nationale DHZ Sessie NOOS
Opdracht: ‘Tel uit je winst’
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Klaas koopt een bank voor in de winkel, waarop mensen kunnen zitten
Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.
Zo eenvoudig is het. Kies uw product Controleer uw bestelling.
Marketingmix & Concept
Wat gaan we doen? We gaan van start met geldvrije kassa’s –Dit betekent dat onze klanten bij een aantal kassa’s alleen kan betalen met PIN of met chip.
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Het auteursrecht van deze presentatie berust bij de uitgever: Brink Boa Services vof, KvK nr Deze presentatie is ter beschikking gesteld op:
Uw eigen paaswens geprint op een vers ei
Het prijs- of marktmechanisme I
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Paragraaf 3+4. Hoe kan het dat je besluit een nieuwe telefoon te kopen?  De mening van vrienden en familie  De eigen smaak en leeftijd  De financiële.
TWAALF ARTIKELEN OM IDEEËN TE DODEN OF IDEEËN TE WEKKEN
Mijn stage bij la place Naam: tara Klas: 5b Jaar: 2008 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar.
Naam: *Nathalie van W Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit Typ het jaar waarin je.
Hoofdstuk 5 “Een eigen bedrijf”
IDEAMANAGEMENT & FB ACADEMY RENE BLOK HANS MICHIELSEN.
Praktijkvoorbeeld BETA Samenwerking in de keten. Tankstationmarkt Er zijn circa 2500 zelfstandige tankstations met shop Circa 1000 stations zijn onbemand.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Oefening 17 p. 97 – les 5.
Fase 2 Winkel aanvullen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: en
HOE PLAATS IK EEN BESTELLING OP DE FM GROUP WEBWINKEL ?
Hoofdstuk 2.
Wees slimmer dan de machine
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Verkopen en kassa H3 Service en klachten Filiaalmanager.
Houd uw winkel in de hand met. Strategie Wat heeft u in de hand? Uw inkopen (u koopt alleen in wat nodig is) Uw verkopen (u rekent snel en efficiënt.
Opstellen begroting Openingsbalans.
HS 4 Aandachtspunten bij een verkoopgesprek
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf.
Voor jezelf beginnen Een eigen bedrijf. Algemeen Een eigen bedrijf Freelancer Voordelen – Grote vrijheid Leuk werk Brede oriëntatie Nadelen – Alles zelf.
Magister voor ouders.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
Invullen van de tevredenheidspeiling door ouders via het Ouderportaal.
Keuzemodule Groen Ondernemen Coen van Wetering
Sociale Hygiëne Les 1.
Distributie kengetallen
Les: Ondernemings plan LBB – Module Groen Ondernemen Coen van Wetering.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen
JONG ONDERNEMEN op de afdeling handel & administratie.
Hoofdstuk 2 De winstmarge
Goederenontvangst / verzending
Hoofdstuk 6 Productie.
De competitieve markt Vraag- en aanbodschema StartSein pagina
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Hoofdstuk 2 De winstmarge VWO 3
Welkom VWO 5..
verwarring begrippen omzet of winst
Paragraaf 2.3 Wat willen zij dat je koopt?.
Vmbo 2 economie Goede producten?
Beste Havo 4..
BTW Wat is dat? Hoe werkt dat?.
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
BASISREKENVAARDIGHEDEN
Extra uitleg H4 Domein Markten
BASISREKENVAARDIGHEDEN
Transcript van de presentatie:

Markthal Dedemsvaart

Indeling Oppervlakte 360 m2, waarvan 150 m2 horeca; Aan beide kanten van het horecagedeelte zijn de shops. 1 x 10 stuks en 1 x 8 stuks; Oppervlakte shops circa 3 x 3 meter (inclusief looppaden).

Tekening van indeling

Informatie marktkraamhouders De opzet is om plaatselijke bedrijven een pilot van hun bedrijf neer te laten zetten. Mix van allerlei branches. Kraamachtige presentatie van 120x120, zowel vrijstaand als tegen buitenwand (2x). Startende middenstanders krijgen mogelijkheid om hun nieuwe bedrijf uit te testen.

Iedere maandagmorgen kan er (her) ingericht worden; Maximaal 1-3 maanden per bedrijf. Dit om de markt levendig te houden; Er wordt geen huur berekend, alleen 15% van de omzet; De pilot hoeft niet bemand te worden;

Shops kunnen na sluitingstijd afgesloten dmv een heksysteem. Er zal altijd één plaats zijn voor een productpresentatie. Deze zal dan per dag gereserveerd moeten worden.

Afrekenen Het gaat om artikelen welke geprijsd en gelabeld zijn; De artikelen moeten worden geregistreerd met een streepjescode welke wordt herkend door de kassa; Hierin moet vermeld staan: naam bedrijf, omschrijving, prijs per artikel.

Deze gegevens worden vermeld op de afrekening; Afrekening ontvangt u aan het begin van de maand over de afgelopen maand.

Beveiliging Wij kunnen producten leveren om goederen te beveiligen (Nedap systeem); Producten kunnen bij ons worden aangeschaft; Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermissing van zowel beveiligde als niet beveiligde goederen;

Wij gaan geen aantallen controleren, dit is het risico van de marktkraamhouder. Er is personeel aanwezig voor afrekenen en toezicht.

Alleen etalage Iets aanbieden wat met uitleg verkocht moet worden in de eigen zaak, een reclamezuil om klanten opmerkzaam te maken voor uw bedrijf en uw producten? Dit is mogelijk. Hiervoor zullen enkele plaatsen per maand gereserveerd kunnen worden. Hier wordt een prijs voor gevraagd voor minimaal 1 en maximaal 3 maand.

Horeca Is bedoeld voor winkelend publiek. Koffie, thee, broodjes en snacks; Kan aan de marktzijde worden uitgebreid met een terras; In het middengedeelte van de markthal; Uitbater horeca is tevens contactpersoon voor toewijzing van de shops; Uitbater is familie de Wagt.

Vul het formulier in of mail naar contact@markthaldedemsvaart.nl Vragen of suggesties? Vul het formulier in of mail naar contact@markthaldedemsvaart.nl