De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat gaan we doen? We gaan van start met geldvrije kassa’s –Dit betekent dat onze klanten bij een aantal kassa’s alleen kan betalen met PIN of met chip.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat gaan we doen? We gaan van start met geldvrije kassa’s –Dit betekent dat onze klanten bij een aantal kassa’s alleen kan betalen met PIN of met chip."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat gaan we doen? We gaan van start met geldvrije kassa’s –Dit betekent dat onze klanten bij een aantal kassa’s alleen kan betalen met PIN of met chip.

3 Waarom? Het is een initiatief van het Centraal Bureau van Levensmiddelenhandel en van ons om de veiligheid binnen onze supermarkt te verbeteren.

4 Wat zijn de voordelen? De voordelen voor onze klanten: –afrekenen in een veilige omgeving –keuze in betaling (contant en PIN of alleen PIN) –een snellere doorstroming bij de kassa –kortere wachtrijen

5 Wat zijn de voordelen? De voordelen voor ons: –we werken in een veiligere omgeving –de kassaopmaak gaat sneller –we hebben geen kasverschillen meer –de productiviteit van ons kassateam gaat omhoog

6 Wat willen we bereiken met geldvrije kassa’s? Verhogen van de veiligheid van zowel onze klanten als ons team –Minder contant geld aanwezig Verhogen van het aantal PIN transacties

7 Wat moeten we doen bij: Klanten die bij de PIN-only kassa staan, echter alleen contant kunnen betalen? –We geven aan dat het een geldvrije kassa is waardoor het niet mogelijk is om met contant geld te betalen –Uiteraard helpen we de klant door de goederen over te zetten naar een andere kassa.

8 Wat moeten we doen bij: Inname van zegelboekjes waarvan het bedrag hoger is dan de aangeslagen producten? –we schrijven een tegoedbon uit en de klant kan samen met een collega deze inleveren bij een andere kassa of bij het servicepunt.

9 Wat moeten we doen bij: Teruggave van statiegeld waarvan het bedrag hoger is dan de aangeslagen producten? –we schrijven een tegoedbon uit en de klant kan samen met een collega deze inleveren bij een andere kassa of bij het servicepunt.

10 Wat moeten we doen bij: Klanten die cash-back vragen bij een PIN-only kassa? –we verwijzen naar de geldautomaat in de winkel / het servicepunt.

11 Hoe maken we onze geldvrije kassa’s bekend aan de klant? vloersticker kassaborden kassabalkjes In de folder

12 Vragen?

13 Succes met de uitvoering!


Download ppt "Wat gaan we doen? We gaan van start met geldvrije kassa’s –Dit betekent dat onze klanten bij een aantal kassa’s alleen kan betalen met PIN of met chip."

Verwante presentaties


Ads door Google