WELKOM Vrijwilligersavond De Rank

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Advertisements

Welkom in deze kerkdienst
Christengemeenschap De Goede Herder
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Ik ben er voor ….. de ander Jeugdzondag 14 september 2008.
Gebed om zegen.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Jezus verliest de liefde van mensen
Zaterdagavond 03 November wordt het 13e JCH zaalvoetbal toernooi gehouden. Deelname is vanaf 14 jaar en de kosten zijn €5,- per persoon. De eerste wedstrijden.
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Liturgie Gz.100: 1, 3, 6 Ps.60: 1 Lz.Luc. 24: Op. 3: Ps.96: 1, 3, 5 Gz.167: 1-3 Opw.334: 1-3 Agenda aanstaande week donderdag 29 mei 09:30Kerkdienst:
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Kindermoment.
VREDE.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Liturgie 18 U hebt niet, zoals het volk destijds, voor een laaiend en allesverzengend vuur gestaan, of in dreigende duisternis en woeste wind, 19 noch.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Welkom in deze kerkdienst
Kringenwerk in de SGA.
Lekker gegeten??.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Zondagavond 8 maart 2015.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
In deze dienst zal Ds. J.Th. Jonkman voorgaan Voor de dienst zingen we Gezang 167 Na de zegen Psalm 19: 1, 3 Schriftlezing: Prediker 7: 15 – 22 Tekst:
Thema voor vanavond: Je ouders
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015
Zingen Alleen de Liefde
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Jezus volgen kan niet in deeltijd
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Paasviering / Gezinsdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Halleluja! 27 maart 2016.
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
U bent van harte welkom in de E&R tent aan de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder voor informatie: E&R team / Welkom bij de sing.
Liturgie▶ God is Goed ♪474:1,3,4,5✝FIL2:5-11♪438:1,2♪574:1,2,3♪138:1,2,3♫KND✝GEN11:1-9♪488:1,3,4,5♫167:1,2,3☂OPW:298.
WELKOM OP TOV!. Samen bij ÉÉN Wil je voor me bidden?
Liturgie ♫ 167:1,2,3 ♪ 310:1-5 ♪ 834:1,2,3 ♪ 868:1,2,5 ✝ EXO19:3-6 ✝ 1PET2:9-12 ♫ 343:2x ♪ 705:1,2,3 ▶ 717 ♫ 249 Welkom en Afkondigingen > Thema:
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. W.H. Hendriks
Zondag 7 mei 2017 Liturgie ♪ 65: 1,6 ♬ KND Opw. 167 ✟ 23c 466: 1,3,7
Welkom Gezamenlijke Gebedsdienst 18 januari 2017
Welkom in deze kerkdienst
Juntos Contigo heeft een nieuwe Website!
Gebed. ‘God eren’ Thema’s: God eren – aanbidding – lof – levensstijl – toewijding - discipelschap.
Geloven zonder de kerk? Wedergeboorte en bekering Kind van God worden
Johannes de Heer dienst
Welkom Voorganger: Ds. Dekker Ouderling van dienst: Jenny Organist:
Agenda aanstaande week 1/2
Transcript van de presentatie:

WELKOM Vrijwilligersavond De Rank

Videoboodschap (klik op de foto hieronder)

Een “danklied”

Bedankt Op de wijs van “Het Dorp” van Wim Sonneveld Tekst: Nelly Geluk Gemeente zijn we met elkaar Voor jong en oud en middelbaar Wij werken met veel energie   De rommelmarkt 2 schuren vol Met aardewerk een pop een tol Een superboek voor een genie De koffie is hier niet verkeerd tijdens de inloop wordt geleerd Wat aandacht delen is voor beiden De cursus Alpha wijst de weg En Micha luister wat hij zegt De ZWO die zal dit leiden.

Refrein:   Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

De Rankjeugd ging weer eens op pad Een weekje kamp veel lol was dat De video sprak voor zichzelf   De kindernevendienst  t’is waar Eén groep, één team, zo met elkaar Voor kinderen negen, tien en elf We praisen, zingen met plezier een band of musical kan hier Een rondedans met tamboerijnen Het werkt vandaag de dag nog door Een lied één zang een mooi gehoor We zingen het voor allen beiden

Refrein:   Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

Commissies wijzen goed de weg De moedergroep weet wat het zegt Een bijbelkring voor ieder goed   De bloem als groet ‘t ís niet verkeerd Als troost of gefeliciteerd Geslaagd, gezakt houd goede moed Ons kerkgebouw een schoollokaal? het is toch fijn voor allemaal  ‘t is goed zoals wij dit  bedoelen Het werk wat wij hier allen doen is vrij, wij doen dit zonder poen ook dat gesjouw met al die stoelen

Refrein:   Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan Het werk, zo liefdevol was voelbaar Hoe krijgen wij dit voor elkaar!

Bedankt de vele medewerkers Voor God en met elkaar gedaan En samen in de naam van Jezus Heffen wij dit loflied aan.   Allen zingen wij: “Samen in de naam van Jezus”

Samen in de naam van Jezus 1 Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken, naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer.

Samen in de naam van Jezus 2 Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is. En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij erover waakt, en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.

Samen in de naam van Jezus 3 Prijst de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer!

Het werk in de Rank…

Slotlied Opwekking nr 194 U maakt ons één. U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. U maakt ons één, Wordt uw wil gedaan, dan bindt het ons saam, iedereen zal deel zijn van uw gezin.

Bedankt voor je inzet!